8 Ocak sonrasi G+ Kesme Islemi (Resimli Anlatim)

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Arkadaşlar bence sonuç alamayanlar, Üstteki Evet, adımı her yerde xxxx.... değil de, alttaki "Hayır, her iki adı da korumak istiyorum" seçeneğini işaretlesinler. Çünkü bu şekilde açılıyordu para kazanmalar. Dediğim gibi yaptığınız zaman 2-3 saat içinde olacağını düşünüyorum.

Deneyenler cevap olarak yorum atarlarsa herkes yararlanmış olur, iyi kazançlar.

22 kanalda denedim hocam, resimdekileri birebir yaptım ben sonuc alamadım ama bu demek değil ki baskası sonuc almayacak. ins herkesin para kazanmaları açılır.

22 kanalda denedim hocam, resimdekileri birebir yaptım ben sonuc alamadım ama bu demek değil ki baskası sonuc almayacak. ins herkesin para kazanmaları açılır.

hocam benim yazdığım şekilde deneyin büyük ihtimalle olacağını düşünüyorum...

hocam benim yazdığım şekilde deneyin büyük ihtimalle olacağını düşünüyorum...

ben anlatamadım sanırım :), sizin dediğiniz zaten yontemde yazan birsey. denedim bununla ilgili konularda actım. ben cözüm alamadım para kazanmaya hicbir kanalımın para kazanmaları geri gelmedi icindeki iyi miktarlarda kazanclar dahil butun hesapları gmail dahil sildim. tekrar altını cizerek söylüyorum bu yontemle kanal koparalıp baglanabilir ama para kazanmaya acılır mı orası muaamma. ins baska arkadaslar dener ve cözüm alırlar , [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ustaya böyle bir konu paylastıgı icin tesekkur ederim en azından bizlere umut oldu denedik yöntem fayda vermese bile. en azından bu konu olmasaydı hic kimse ocak ayı guncellemesi ile google+ kesip baglayamayacaktı , herkese iyi forumlar. konu ikili sohbete dönmesin yalnız prens , varsa sorun sıkıntı yada neyse pm atarsın.

Bende bu seçenek (Google+ ürününü devre dışı bırak) çıkmıyor. Para kazanma kapanmadan önce özel url almıştım. Bundan dolayı mı çıkmıyor acaba?

alt kanaldan para kazanmalarım gitti.
alt kanal komple silindi...
aynı ana kanala bağlı 2 alt kanala da ana gmail hesabı alındı.
bütün ana kanallar tek tek g+ dan silindi tekrar g+ları açıldı...
bütün videolar gizliden genele alındı...
beklemeye geçildi.umarım yakında açılır..

Arkadaşlar bence sonuç alamayanlar, Üstteki Evet, adımı her yerde xxxx.... değil de, alttaki "Hayır, her iki adı da korumak istiyorum" seçeneğini işaretlesinler. Çünkü bu şekilde açılıyordu para kazanmalar. Dediğim gibi yaptığınız zaman 2-3 saat içinde olacağını düşünüyorum.

Deneyenler cevap olarak yorum atarlarsa herkes yararlanmış olur, iyi kazançlar.

resimde ilk seçeneği yazında 2.seçeneği işaretleyin demişsin.5 gündür denemediğim yol kalmadı malesef kanallar artık açılmıyor

Bi benimki acilmadi :) Gerci cok acaip bisey olmus. Para kazanmasi giden kanalin, daha once sebep gosterilen kanal yuzunden bir daha para kazanmasi gitmis :)

inşallah bizimkilerde açılır, daha 3 saat olmadı gerçi, beklemedeyiz :)

[MENTION=247]Titan[/MENTION] bu yontem alt kanallarda calisiyor mu ?

Çalışmıyor sanırım bu yöntem ana kanallar için tek.Henüz alt kanalı para kazanmaya açanı görmedim ben.Gold book'ta bununla ilgili bir çalışma yöntemi vardı onda da kimse yapamadı forumda herkes olmadı diyordu.

Çalışmıyor sanırım bu yöntem ana kanallar için tek.Henüz alt kanalı para kazanmaya açanı görmedim ben.Gold book'ta bununla ilgili bir çalışma yöntemi vardı onda da kimse yapamadı forumda herkes olmadı diyordu.

Saat sabah 6.30 . Kafam durmus durumda. Su yontem denenebilir. (Sacma gelirse uykusuzluguma verin)

Alt kanala gmail alarak ana kanal haline getirelim. Ana kanal (alt kanali yoneten) 'i silelim.(Gmaili ile birlikte)Sonra bu yontemi oyle denemeye calisalim.

Denemek bedava. Yarin saglam kafa ile deneyecegim.Bu saatte kafa ancak bu kadar calisiyor.

Aslında çok çalışacak gibi gelmişti.
Özellikle videoların gizliye çevrildiğini görünce bir şeyler değişti demiştim. Maalesef denediğim 4 kanal da üç gündür açılmadı.

Gene de teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri