Dün tekrar ve tekrar kanal linki ve Wmz vermeme rağmen ödeme yine gelmemiş.
Sonuç ne olacak şimdi? Bayram sonrasına kaldı demeyin lütfen.
sorun halledildi, kanalları başvururken lütfen herkes isim soyisin yazsın mesela ahmet yazıyorsunuz ama 1000 tane ahmet adında müşterimiz var. haliyle bekletiyoruz.
2.si kanalınızın adını değil KENDİ ADINIZI yazın lütfen. abi sana kızmıyorum yanlış anlama post vasıtası ile açıklamak istedim

---------- Spam Engelliyici 01:39 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------
Bide zamanında yapsanız ödemeyi çok güzel olcakta sizin partner her ay başka bi bahaneyle karşımıza çıkıyor
abi bahane değil yt ödeme yöntemini kapatınca , üstüne subnetwork kalkınca parayı partnerin kendisi ödemesi gerekince mecburen subnetworku hallettik,gördüğünüz gibi ping network tr olduk. üstüne de wm ile görüşmeler oldu onlar ödeyecekti gecikince yine bankaya ödedik. ödemelerin temmuz ağustos ödemelerinde düzegireceğini düşünüyoruz (YT den ters köşe gelmezse)
reisler adamdır raporda çıkmayan geçmişte bizim kanallar oldu arada böyle aksaklıklar olacaktır herkeste olur hemen hallediyorlar bi yandan üniversite bi yandanda bir çok iş yürütüyorlar bugüne kadar herkesin payını sonuna kadar ödediler multicolor adamdır çok iyi emek ve uğraş veriyorlar bu işi iyi yürütüyolarlar multicolor sayesinde iyi şeyler oldu baya bi bizler açısından multivcolara teşekkürler tekrardan hasan ve hüseyin kardeşler adamdır
çok teşekkür ederiz uğur hocam. bizim skype ımızda bile destek saati yoktur. her yazana en hızlı şekilde cevap vermeye çalışırız. hatta gece bile hüseyinle paslaşır skype baksana,yatıyorum oruçluyum sen bak gibi paslaşırız. elimizden gelenin en iyisi neyse onu yaptık bu zamana kadar. Yanlış anlamayın müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.
Hüseyin ve Hasan iyi insanlardır , uğraştıkları , yaptıkları ortada .. Multicolor herkesten çok müşterilerini düşündü bu zamana kadar .. Biraz partnerlerinde araad bi sorun çıkıyor , onu da en kısa zamanda çözmeye çalışıyolar .. Hayırlı işler Kolay gelsin herkese ...
Abi çok teşekkür ederiz aynen dediğin gibi. biz mcn olsak ödemeniz ne aksar ne de birşey olur ama elimizden gelenin en iyisi bu şartlarda bu şekilde.
---------- Spam Engelliyici 01:40 ---------- Önceki Mesaj 01:39 ----------
Emini olun sizinle ayni durumdayim odemeler bitince skyptan kenndilerine ulasiyorum odemem
ondan sonra bana geliyor sagolsunlar 2 aydir odemeyi partnerdwn almadan kendi ceplerinden veeiyorlar.olaya sizin pencerenizdende bakiyorum haklisiniz evet ama arkadaslarin ilgi ve alakalarini ve cozum odakli birseyler yapmaya calistiginida gormezden gelemiyorum.size karsi bir kirici cumlem olsuysada ozur dilerim.
abi bizim derdimiz zaten para değil Allah'a şükürler olsun emek veriyoruz ve kazanıyoruz sizlerle. Size cebimizden yaptığımız ödemelere üzülmüyoruz , aksine bu tarz yorumlar , müşteriler bizim referansımızdır. biz bu şekilde düşünüyoruz.

---------- Spam Engelliyici 01:42 ---------- Önceki Mesaj 01:40 ----------
Estf. özürlük bir durum yok.Kendisi atmden ödememi yaptı hallettik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
abi ödemeni aldığına sevindim , bayramdan sonraya kalmasın diye eksik ödemesi vs olanlar toplandıkça bankamatiklerden yapılacak. Hollanda'da olmama rağmen hüseyin hergün bankamatiklere uğrayıp ödemesini yapın dedeiklerini yapacak partnerlerin. Gerçekten elimziden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gönlünü aldığımıza ayriyeten sevindim

.
---------- Spam Engelliyici 01:46 ---------- Önceki Mesaj 01:42 ----------
Sen adamsın kim ne derse desin helal olsun hayırlı kandiller kardeşim...
abi çok teşekkür ederiz güzel cümlelerin için.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Allah sabır versin kardeşim insanlarla ugraşmak gerçektende çok zormuş.yazılanları okuyorumda başkasına yapamadıklarının hıncını sizden çıkartıyorlar.tekrardan Allah kolaylık versin .hayırlı kandiller
Abi başkaları değil bizi kendi işimiz ilgilendiriyor ama 8 ödeme oldu kimsenin 1 kuruşu kalmadı bizde Allah'a şükür. ne geldiyse hatta fazlasını çekilişlerle dağıttık. müşteri memnuniyeti için uğraşıyoruz. çünkü biliyoruz ki yarın başka bir partnerle anlaşsak %70 70 desek müşteri olmadıktan sonra anlamı yok. awe %100 ödese de 1.000.000 dolar yapsanızda alamadığınız ödeme sanal bir 1.000.000 , realde ise 0 dolardır

.
keşke hep böyle ödese de geç ödese. Spam için velinimet bence.
abi Alalh razı olsun cidden çok sevindim kadir gecesinde. birde dua ederseniz bizlere çok seviniriz
Benden kaynaklı bi gecikme olmuş. Bundan sonra ödeme zamanları Skype'tan gerekli bilgileri sürekli veririm.
Ödeme geldi, teşekkürler.
evet abi soyadını yazmamandan kaynaklıydı. ödeme zamanları yazarsan anında notunu alır ödemeni yaparız abi hiç aksatmayız Allah izin verdikçe