%80 Başarılı Ünlem Geçme Alın Kullanın

C
  • Kullanıcı crazytesla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
sanırım bunu takibe düşmemiş kanallarda uygulamak gerek. çünkü daha önceden bol bol ünlem yiyen kanallarda olmuyor. ayrıca saatlerdir konu açık gören gördü artık :)

arkadaşlar editör artık açılmıyor mu "Editör mevcut değil." uyarısı çıktı

Arkadaşlar birisi de bana dünya engeli geçmeyi gösterebilir mi dizinin 1 bölümü engele takılıyor.

sömürün canlarım benim daha neler gelecek paylaşım olarak :D görün siz

la birader harbiden olduya la filmi attım tertemiz sıfır kanala direk ünlem verdi. Gündüz senin konuna bakmıştım. Dedim bi deneyeyim. Şak doları yaktım valla. Helal olsun olur da film tutarsa birde deymeyin keyfime. Teşekkürler dostum Allah razı olsun.. Bu arada film 1 saat 30 dk. Uzunlarda olmuyor diyenler olabilir. Sürelik bir durum söz konusu değil bence...

bu sorun sadece bendemi var arkadaşlar . :S Editör mevcut değil.

Arkadaşlar birisi de bana dünya engeli geçmeyi gösterebilir mi dizinin 1 bölümü engele takılıyor.

Görseller den yakalanıyorsan alttaki yöntemi dene (sonuç %90 civarı olumlu) sesden yakalanıyorsa o baya uğraştırır.

1-Camtasia Studio 8
2-Çerçeve
3-video zoom

Görseller den yakalanıyorsan alttaki yöntemi dene (sonuç %90 civarı olumlu) sesden yakalanıyorsa o baya uğraştırır.

1-Camtasia Studio 8
2-Çerçeve
3-video zoom

arkadaşlar iyi hoş zoom yapıyorsunuzda adamlar %80 zoom yapıyor video geçmeyince filim yok sadece adamın gögüs kısmı var ses var yorumlara bakıyorum sadece flaglama ve şikayet var elinizden geldiğince sizin de izleyebiliceğiniz videolar atın film sektöründe çalışanlara sölüyorum filmler çöp oldu olucak.

arkadaşlar iyi hoş zoom yapıyorsunuzda adamlar %80 zoom yapıyor video geçmeyince filim yok sadece adamın gögüs kısmı var ses var yorumlara bakıyorum sadece flaglama ve şikayet var elinizden geldiğince sizin de izleyebiliceğiniz videolar atın film sektöründe çalışanlara sölüyorum filmler çöp oldu olucak.

Render olayı çok uzun sürdüğü için, Film hiç çalışmadım

Ama fragmanların %90 nını bu yöntemle geçiyorum. Fragman olunca fazla gözede batmamış oluyor

Yaklaşık 7 dakikalık videomda denedim sonuç olumsuz. Teşekkür ederim yine de denemeye devam.:)

uzun videolarda başarı oranı çok daha düşük yada kategoriden dolayı böyle oldu.. ama yinede teşekkürler paylaşım için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri