80 Tl BÜTÇEM VAR VDS-VPS ÖNERİLERİNİZ NELERDİR

ben şu şekilde farkettiğimi düşünüyorum.vds den bağlandığımda google ye kayıt ol diyorum ve aşağıda otomatik olarak seçilmiş ülkeye bakıyordum.ve vds aldığım firmaya durumu anlattığımda kendileri bu şekilde deneyerek ingiltere bayrağının otomatik olarak geldiği ip adresini daha sonradan vermişti.

şimdi adsenseye ilk defa giriş yapmayı denedim şu hatayı verdi sürekli

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /adsense from this server. That’s all we know.

ama trden giriyor adsenseye çok garip bir durum :confused:

Arkadaslar ipnizin Iran olarak gozukmesinin sebebi Google'in bir sacmaligidir.Ingiltere iplerinde zaman zaman bu hatayi almaniz artik normal bir durumdur.Bu durumla karsilasirsaniz,vds saglayiciniza Ip'nizi degistirmesini rica edin.Geregini yapacaklardir.

Google'ın saçmalığı olduğunu sanmıyorum. Yeni istediğim IP'de de yine aynı sorun olmuştu. Hatta bu konuyu firma yetkililerine de sordum. Onlar da bunu bilme şansımız yok, IP temiz gibisinden laflar ettiler.

vdsden hiç bi şekilde adsense yada adwordse girmiyor.sizce ip banlımıdır?

403. Bir hata var.

Müşteriniz bu sunucudan / URL almak için izni yok. Bu bildiğimiz bu.

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /adsense from this server. That’s all we know.

son oturum açılan yerlerin iran olarak gözükmesinin sebebi kullanılan adresin spamdan veya başka bir neden den dolayı google tarafından tehdit olarak algılanmasıdır diye biliyorum.geçen ay ilk defa vds aldım ve sağlam olan olmayan kazandıran kazandırmayan tüm kanallarım gitti.satıcı firmayla görüştüm ip ler temiz dedi.durumu anlattım yeni ipler verdi onlarda iran çıktı.sonra farkettik ki bu vds leri bize sunanlar değilde bize sunanlara satanlar kullanılmış ip leri veriyor.ve benim gibi vds konusunda tecrübesiz kişilerin tüm çalışmaları gümlüyor.

Aynen öyle. Sonuç olarak olan bize oldu. Verdiğim paraya değil giden kanallarıma acıyorum.

ozaman aklıma şöyle bi şey geldi.speddtest yada başka bi siteden yt yada gmail vsye girmeden lokasyon testi yapmak ve girmek gerekiyor.ytden çıkarkende sayfayı kapatmadan ziyade çıkış yapmak ve çerezleri temizlemek gerekiyor.

Şahsen youtube'tan log out diyerek çıkış yapıyordum. Çerezleri temizliyordum. O şekilde giriyordum. Ama değişen bir şey olmadı. Aynı zamanda google hesap ayarlarında telefon doğrulama vs kısmına geldiğimde de oradaki ülke bayrağı olarak direkt İran gözüküyordu. Hatta yine İran bayraklı görünen bir diğer hesabım da google tarafından, itiraz ettikten sonra gelen mailde "hesabınızın başkaları tarafından ele geçirildiğini farkettik" yazıyordu.

---------- Mesaj saat 05:51:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:50:05 civarında gönderildi. ----------

vdsden hiç bi şekilde adsense yada adwordse girmiyor.sizce ip banlımıdır?

403. Bir hata var.

Müşteriniz bu sunucudan / URL almak için izni yok. Bu bildiğimiz bu.

403. That’s an error.

Normal windows'tan gir hocam. Ben kullandığımda da VDS üzerinden adsense'e girilmiyordu. Riske girmeye gerek yok. Zaten hepimizin YT kanalları gitti bari adsense'simiz sağlam kalsın.

Normal windows'tan gir hocam. Ben kullandığımda da VDS üzerinden adsense'e girilmiyordu. Riske girmeye gerek yok. Zaten hepimizin YT kanalları gitti bari adsense'simiz sağlam kalsın.
hocam normal windowsdan girerim sorun yokda.ordanda sonuçta o adsenseye bağlı yt kanallarına video atıyorum.bu sefer sağlam kanallarda riske girerse o kötü olur.durduk yere gmailler ve kanallar giderse işimiz var.

piyasada cidden iyi bir yer arayan varsa sunucuservis derim. performans görün gözünüz gönlünüz açılsın. en kıytırık paketi bile at gibi hızlı çalışıyor. vdspower falan çalıştım gram memnun kalmadım sunucuservis on numara :))

Google'ın saçmalığı olduğunu sanmıyorum. Yeni istediğim IP'de de yine aynı sorun olmuştu. Hatta bu konuyu firma yetkililerine de sordum. Onlar da bunu bilme şansımız yok, IP temiz gibisinden laflar ettiler.

hocam bahsettiğiniz olay bendede oldu iran gösteriyor.sizce iademi etmeliyim.

u67jl.jpg

Devrim bilişim kasma yok normal pc gibi süper l3 paketi 35 lira

u67jl.jpg

tavsiyem iadeden ziyade temiz ip isteyin.satın aldığınız firmaya durumu bildirin.muhtemelen daha önceden kullanılmış ip adresi vermiş size.

Vdspower oneririm

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaten vdspowerde yaşadım sorunu ilk günden :)
Yaşadığınız problem ile ilgili destek bildirimi oluşturursanız probleminizi çözmek için elimizden geleni yaparız. Siz de takdir edersiniz ki teknik kusurlar sürekli olur. Maharet, bu sorunları çözebilmektir.

İyi çalışmalar.

Yaşadığınız problem ile ilgili destek bildirimi oluşturursanız probleminizi çözmek için elimizden geleni yaparız.

hocam konu dışı olacak ama sizinle irtibata geçmekte zorlanıyorum bana size ulaşacağım bir cep nosu verirmisiniz. destek talebi ile bildirecektim şifremi mailimi doğru girdiğim halde sisteme giremiyorum.

hocam konu dışı olacak ama sizinle irtibata geçmekte zorlanıyorum bana size ulaşacağım bir cep nosu verirmisiniz. destek talebi ile bildirecektim şifremi mailimi doğru girdiğim halde sisteme giremiyorum.

Tabi ki. Hafta sonları ofiste kimse bulunmadığından ötürü telefon desteği verilmemektedir. Fakat mobilden bana sürekli ulaşabilirsiniz.

Mobil: 507 429 37 33

u67jl.jpg

valla iade konusunda yorum yapmak istemiyorum hocam. Ama ben kanallarımın bu yüzden kapandığını ve onu da geçtim bir hesabımın ele geçirilmesini de bu İran olayına bağlıyorum.

Kısacası herşeyi geçtim sırf şu resimdeki İRAN bayrağının mantıklı bir açıklaması olmalı. Sonuçta İngiltere lokasyonlu bir VDS sunucu neden İran gösteriyor???

tavsiyem iadeden ziyade temiz ip isteyin.satın aldığınız firmaya durumu bildirin.muhtemelen daha önceden kullanılmış ip adresi vermiş size.

Hocam IP istemek sorun değil. Ben de yeni IP istemiştim sağolsun vermişlerdi. Temiz Ip istesen nereden bileceksin ki temiz olup olmadığını. Bu konuyu vdspower yetkililerine de sormuştum. Bizim bunu anlamamız imkansız demişlerdi.

Vdspower kesinlikle öneririm hocam.20 TL lik paket kullanıyorum.Saniyede yüklüyor.

İp deki iran görme işi youtubeden spama düşltüğü anlmanı taşımıyor o konu googlenin ripe den çektiği databaseden dolayı saçmalaması.

Geçenlerde redstationun bile kendi ipsi iran görünüyordu Peter 'ın işi gücü yok da youtubeye video upload ediceğini hiç sanmıyorum :)

valla iade konusunda yorum yapmak istemiyorum hocam. Ama ben kanallarımın bu yüzden kapandığını ve onu da geçtim bir hesabımın ele geçirilmesini de bu İran olayına bağlıyorum.

Kısacası herşeyi geçtim sırf şu resimdeki İRAN bayrağının mantıklı bir açıklaması olmalı. Sonuçta İngiltere lokasyonlu bir VDS sunucu neden İran gösteriyor???

Hocam IP istemek sorun değil. Ben de yeni IP istemiştim sağolsun vermişlerdi. Temiz Ip istesen nereden bileceksin ki temiz olup olmadığını. Bu konuyu vdspower yetkililerine de sormuştum. Bizim bunu anlamamız imkansız demişlerdi.

devrim bilişim ile çalışmıştım ve genelde telefon üzerinden konuştuk.kendilerine durumu anlattığım zaman sağ olsunlar yeni ip verdiler.yeni derken firmanın kendilerine vermiş olduğu yeni ipleri erdiler. ancak o ipte iran olarak görünüyordu ve ben tekrar iletişime geçip durumu belirttim.ilgilli arkadaşlar satın aldıkları firmaya durumu bildirip yendiden seri numaralı şekilde daha önceden hiç ama hiç kullanılmamış yani yeni portlar açılarak(öyle olduğunu sanıyorum) tekrar ip adresi vermişlerdi.tabiki kontrol ederek vermişlerdi ve bende kontrol etmiştim.ve ingiltere olarak görünüyordu.illaki değişik yorumlar gelebilir ve ben yanılıyhor olabilirim ancak bana verdikleri son ip adresinden açtığım kanallar halen ayaktalar ve kapanmadılar.daha önce aldığım ve iran olarak görünen ip den toplam 20 kadar kanal açmıştım şu an hiç biri ayakta değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri