80K İnci Caps Sayfası

efsane58

Kayıtlı Üye
Sayfada gönderileri gören kişiler 20.000 olmuştu. Hakkında konuşanlar kısmını da en fazla 5000 küsürde görmüştüm. ilgilenemediğimden satıyorum. Beğeniler organik değildir. Bunu bilerek almıştım sayfayı. Detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.

Facebook Sayfanızın linki: https://www.facebook.com/CapzTR
Facebook Sayfanızın içeriği: Caps, komedi
Sayfanızın Üye Sayısı: 80.000
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı: Takip Edilmedi
İstenen Ücret: 125 TL (60 TL )
Ödeme Şekli: ziraat
Kanıt :
e7DXRP.jpg

Kr18AV.jpg

Sayfa istatisliklerini ekleyebilirmisniz ?

tamamı organik 3k küsür sayfa var takasa düşünürmüsün

Yarına kadar satılmassa bana pm at

Merhaba arkadaşım
İlgileniyorum detay için pm demişsiniz bi görüşelim, gün içinde sizden haber ve pm beklicem..

hocam bende talibim fakat üyeler organikmi panelmi ?

Arkadaşlar fiyat acil paraya ihtiyacım olduğundan yeniden güncellenmiştir. Son fiyat 60 TL dir. Satış aktifitir.

pm alabilir miyim? sayfanızı almak istiyorum, özel mesaj gönderemiyorum da...

Yalnız eklemek gerekiyor.
Serkan İnci haklarını aldığı için Facebook'taki inci sayfalarının hepsini orjinal sayfayla birleştiriyor. Sonradan sıkıntı çıkmasın alacak kişi için?

Yalnız eklemek gerekiyor.
Serkan İnci haklarını aldığı için Facebook'taki inci sayfalarının hepsini orjinal sayfayla birleştiriyor. Sonradan sıkıntı çıkmasın alacak kişi için?

Bak bu işte sıkıntı olur...Zira Serkan sağlam bütçe ile hakları satın alması muhtemel...

sayfa bot ile kesilmis galiba ? 80K ya bu istatistikler cok az

İstatistikler 5000 lik organik sayfayla aynı derecede ama alacak arkadaş ilgilenirse birşeyler yapılabilir.

Arkadaşlar sayfa kasılma tabi ki. beğenilerin 10 olduğu da oluyo 150 olduğu da. bunu bilerek aldım bende zamanında. ilgilenen arkadaş varsa pm gönderebilir. sayfa kapatılır diye endişesi olan varsa da kendi bilir. sayfa 1 yılı aşkın açık. r10 da 10 tl gibi bir ücretle sayfa birleştirme yapanlar var. dilerseniz kendi sayfanız veya başka bir sayfa ile birleştirme de yapabilirsiniz.

Arkadaşlar sayfa kasılma tabi ki. beğenilerin 10 olduğu da oluyo 150 olduğu da. bunu bilerek aldım bende zamanında. ilgilenen arkadaş varsa pm gönderebilir. sayfa kapatılır diye endişesi olan varsa da kendi bilir. sayfa 1 yılı aşkın açık. r10 da 10 tl gibi bir ücretle sayfa birleştirme yapanlar var. dilerseniz kendi sayfanız veya başka bir sayfa ile birleştirme de yapabilirsiniz.

Hocam kimdir bu kişi isimler farklı iken sayfalar birleştirilebiliyor mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri