B
Bonna
Guest
Hopbala muhabbeti değiştirelim bence![]()
Sen başlattın kardeşim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ellennnnnnnnnn dün o pizzayı getirişi neydi öyle öldüm Brad'in saç stilini sevdim gravity bence aldığı ödülleri haketti. 12 Yıl Esaret i izlemedm ancak göz atacağım dün sabah 7 e kadar bunu izledim hatta bazı kısımlarını kaçırdım ama bir daha olsunda izleyelim kardeşim ya. Kırmızı halı da harikaydı
Gravity görsel efekt haricinde haketmedi bence ya, 12 yıllık esaret iyi ama bi her kadar yada dallas buyers club kadar değil ki daha ne filmler aday bile olmayan.
o değil de artık bi Türk filmi aday olsun be..
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] arkadaş muhabbeti değiştirdi)
leonardoya üzülen bi ben miyim :/
Ya bonnaya takılıyorum işte, şaka şaka![]()
Hiç sevmem keretayı ki zaten şimdiye kadar aldığı ödüller yeter ona
bir an ismimi aradım asdfgvideolarında işvar
![]()
Makyaj o makyaj [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] daha yakışıklı çocuk![]()
Gravity görsel efekt haricinde haketmedi bence ya, 12 yıllık esaret iyi ama bi her kadar yada dallas buyers club kadar değil ki daha ne filmler aday bile olmayan.
o değil de artık bi Türk filmi aday olsun be..
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] arkadaş muhabbeti değiştirdi)
Hayır yani biri gelicek hayırdır emekthor diyecek diye düşünüyorum çok tehlikeli muhabbet bunlar
Malesef oscar ödüllerinde bu var ancak yine de argo kadar kötü bir filme gitmedi. Şahsen bi kaç videosuna göz attım hoşuma gitti tabi dediğinde haklısın aday gösterilmeyen ne filmler var.
Türk film göremeyiz zorda türk oyuncu görücez alcam gelcem oscarıbi 15 sene sonra
bi oscar haketti be hocamçok kral film the wolf of wall street hem leo baya döktürmüştü
![]()
Hayır yani biri gelicek hayırdır emekthor diyecek diye düşünüyorum çok tehlikeli muhabbet bunlar
Malesef oscar ödüllerinde bu var ancak yine de argo kadar kötü bir filme gitmedi. Şahsen bi kaç videosuna göz attım hoşuma gitti tabi dediğinde haklısın aday gösterilmeyen ne filmler var.
Türk film göremeyiz zorda türk oyuncu görücez alcam gelcem oscarıbi 15 sene sonra
bi oscar haketti be hocamçok kral film the wolf of wall street hem leo baya döktürmüştü
![]()
martin abimiz olmasaydı o filmi izlemezdim bile
argo siyasetten aldı, 12 years a slave de de var biraz siyaset parmağı ama haketmiyor arkadaş
inşallah da niye 15 sene
---------- Mesaj saat 01:30:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:28 civarında gönderildi. ----------
bu arada dallas buyers club ı izle ondan sonra tekrar düşün leo mu matthew mı diye
true detective den sonra orda da mükemmel oyunculuk çıkarmış. artık popülerlik olayını bırakıp adam oynamıyor yaşıyor yaşatıyor resmen.
Ya abi kendi kendime delice gülüyorum baya uçtum ben.![]()
[MENTION=5792]buhar41[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] ,
ben yatıyorum sabah futbol dersim var size iyi eğlenceler![]()
O değilde az önce [MENTION=5792]buhar41[/MENTION] çok güzel ikili oldunuz derken neyi kastetti![]()
Büyük hayaller büyük zaman gerektirir 32-33 yaşında oscar pekte geç sayılmaz aslında![]()
Dallas buyers i mutlaka izleyeceğim listeme ekledim bu aralar film izlemek istiyorum ancak bir türlü fırsat olmuyor varsa alırım 2-3 film daha![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.