86. Oscar Ödülleri Açıklandı

Ellennnnnnnnnn dün o pizzayı getirişi neydi öyle öldüm Brad'in saç stilini sevdim gravity bence aldığı ödülleri haketti. 12 Yıl Esaret i izlemedm ancak göz atacağım dün sabah 7 e kadar bunu izledim hatta bazı kısımlarını kaçırdım ama bir daha olsunda izleyelim kardeşim ya. Kırmızı halı da harikaydı

Bu arada konudaki tehlikeli kimlik muhabbetlerinden sonra aklıma ne alakaysa argo geldi bende ilk defa haklı gittiğini düşünüyorum. Geçen sene gece 3 de argoyu 6 tlye kiraladım ben digi salondan ailecek izleyecektik yarattığı hayal kırıklığı büyüktü :/

Ben dün başka işlerle meşguldüm hatta dün oscar ödül töreni olduğunu bile unutmuşum gece yarısı öğrendim bugün bakıcam ben de ellen başka abi :D severim o kadını ve tarzını

Ellennnnnnnnnn dün o pizzayı getirişi neydi öyle öldüm Brad'in saç stilini sevdim gravity bence aldığı ödülleri haketti. 12 Yıl Esaret i izlemedm ancak göz atacağım dün sabah 7 e kadar bunu izledim hatta bazı kısımlarını kaçırdım ama bir daha olsunda izleyelim kardeşim ya. Kırmızı halı da harikaydı

Gravity görsel efekt haricinde haketmedi bence ya, 12 yıllık esaret iyi ama bi her kadar yada dallas buyers club kadar değil ki daha ne filmler aday bile olmayan.

o değil de artık bi Türk filmi aday olsun be..
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] arkadaş muhabbeti değiştirdi :))

bir an ismimi aradım asdfg :) videolarında işvar :)

son bir aydaki 2 ödül gecesine çalışma yapmıştım ama nasıl olduysa bu oscar ı unuttum :(

Gravity görsel efekt haricinde haketmedi bence ya, 12 yıllık esaret iyi ama bi her kadar yada dallas buyers club kadar değil ki daha ne filmler aday bile olmayan.

Ya bonnaya takılıyorum işte, şaka şaka :D

Makyaj o makyaj [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] daha yakışıklı çocuk :D

Hayır yani biri gelicek hayırdır emekthor diyecek diye düşünüyorum çok tehlikeli muhabbet bunlar :p

Malesef oscar ödüllerinde bu var ancak yine de argo kadar kötü bir filme gitmedi. Şahsen bi kaç videosuna göz attım hoşuma gitti tabi dediğinde haklısın aday gösterilmeyen ne filmler var.

Türk film göremeyiz zorda türk oyuncu görücez alcam gelcem oscarı :p bi 15 sene sonra

Hayır yani biri gelicek hayırdır emekthor diyecek diye düşünüyorum çok tehlikeli muhabbet bunlar :p

Malesef oscar ödüllerinde bu var ancak yine de argo kadar kötü bir filme gitmedi. Şahsen bi kaç videosuna göz attım hoşuma gitti tabi dediğinde haklısın aday gösterilmeyen ne filmler var.

Türk film göremeyiz zorda türk oyuncu görücez alcam gelcem oscarı :p bi 15 sene sonra

Ya abi kendi kendime delice gülüyorum baya uçtum ben. :D

bi oscar haketti be hocam :o çok kral film the wolf of wall street hem leo baya döktürmüştü :D

martin abimiz olmasaydı o filmi izlemezdim bile :)

argo siyasetten aldı, 12 years a slave de de var biraz siyaset parmağı ama haketmiyor arkadaş :)

inşallah da niye 15 sene :)

---------- Mesaj saat 01:30:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:28 civarında gönderildi. ----------

bi oscar haketti be hocam :o çok kral film the wolf of wall street hem leo baya döktürmüştü :D

bu arada dallas buyers club ı izle ondan sonra tekrar düşün leo mu matthew mı diye ;)

true detective den sonra orda da mükemmel oyunculuk çıkarmış. artık popülerlik olayını bırakıp adam oynamıyor yaşıyor yaşatıyor resmen.

[MENTION=5792]buhar41[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] ,
ben yatıyorum sabah futbol dersim var size iyi eğlenceler;)

martin abimiz olmasaydı o filmi izlemezdim bile :)

argo siyasetten aldı, 12 years a slave de de var biraz siyaset parmağı ama haketmiyor arkadaş :)

inşallah da niye 15 sene :)

---------- Mesaj saat 01:30:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:28 civarında gönderildi. ----------

bu arada dallas buyers club ı izle ondan sonra tekrar düşün leo mu matthew mı diye ;)

true detective den sonra orda da mükemmel oyunculuk çıkarmış. artık popülerlik olayını bırakıp adam oynamıyor yaşıyor yaşatıyor resmen.

Büyük hayaller büyük zaman gerektirir 32-33 yaşında oscar pekte geç sayılmaz aslında :p

Dallas buyers i mutlaka izleyeceğim listeme ekledim bu aralar film izlemek istiyorum ancak bir türlü fırsat olmuyor varsa alırım 2-3 film daha :D

Ya abi kendi kendime delice gülüyorum baya uçtum ben. :D

Uçmak iyidir :D :D

O değilde az önce [MENTION=5792]buhar41[/MENTION] çok güzel ikili oldunuz derken neyi kastetti :D

bilmiyorum da bazıları aranıyor :D adamı rahat bırak :)

---------- Mesaj saat 01:48:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:45:57 civarında gönderildi. ----------

Büyük hayaller büyük zaman gerektirir 32-33 yaşında oscar pekte geç sayılmaz aslında :p

Dallas buyers i mutlaka izleyeceğim listeme ekledim bu aralar film izlemek istiyorum ancak bir türlü fırsat olmuyor varsa alırım 2-3 film daha :D

film tavsiyesi bu soru sorulunca hep tıkanır kalırım ama aklıma direk prisoners geldi nedense şimdi :) true detective dizi, yabancı dizi izlersen tavsiye çok.ne tarz sevdiğini yada en çok sevdiğin 3 filmi söyle ona göre çıkartırım ben.

hmm yaş küçükmüş daha anladım iyi bakalım hayırlısı o zaman ;)

1925340_854407647921822_2010637129_n.jpg

ne yapmışlar bakın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri