8GB RAM - Limitsiz Trafik - TR Lokasyon VPS - İade Garantisi - Aylık 40TL - 10 Stok

Merhaba o kişi kim peki? O kişi benim nasıl farklı bir kişi oluyor fulllhizmet in sahibide biziz.

Bu sayfayı inceleyip ad soyada bakmanızı isterim https://vps.systems/page/langcustomline005/&action=default&languagechange=Turkish siz araştırmanızı yapmadan böyle ihtamlarda bulunamazsınız vps.systems sitesinide incelemeniz gerekiyordu.

saygılar.

Biraz sakin olalım meslektaşım, madem sizin ise bunu sitenizde belirtmeniz gerekmekte diye biliyorum.
Sizin ise girersiniz ys giriş sistemine print çeker koyarsınız kimsenin kafasıda karışmaz. ;)

Destek'den benimle konuşan kişi zaten Hayrettin KILIÇ ayrıca r10 kullanıcı adıda Fullhizmet Sahtecilik filan yok araştırmadan sallamayalım :)

Biraz sakin olalım meslektaşım, madem sizin ise bunu sitenizde belirtmeniz gerekmekte diye biliyorum.
Sizin ise girersiniz ys giriş sistemine print çeker koyarsınız kimsenin kafasıda karışmaz. ;)

Ben sakinim aslında, fakat benim bildiğim insanların kafasında bir soru işareti olduğunda önce soru işareti oluşturan unsura gidilir kişiysede kişiye gidilir ve sorulur neden böyle diye veya bir açık buldunuz iyice araştırır aslı varmıdır yokmudur diye emin olursunuz sonra gerekeni yaparsınız. 2010 da aldım belgeyi uzunca bir süre oradan hizmet verdim 2013 de almanyadaki birileriyle iş görüşmeleri yapıp anlaştık ve şirket kurdum orada. VPS.Systems ismide jenerik bir isim olarak geldi aldık normalde şirket adına aldık zaten yabancı sektöründe vps hizmeti için fakat ben bir türkiye vatandaşı olarak vatandaşlarımızada hizmet vermek istedim ve destek kısmının tamamını kendime atadım ve bir çok müşterilerimiz sordu kendilerinede açıklama yapmıştık zaten. Bu site içinde belge almak isterdik fakat belge artık verilmiyor malesef bu nedenle zaten resmi olan belgemi kullandım.

saygılarımla.

Ben sakinim aslında, fakat benim bildiğim insanların kafasında bir soru işareti olduğunda önce soru işareti oluşturan unsura gidilir kişiysede kişiye gidilir ve sorulur neden böyle diye veya bir açık buldunuz iyice araştırır aslı varmıdır yokmudur diye emin olursunuz sonra gerekeni yaparsınız. 2010 da aldım belgeyi uzunca bir süre oradan hizmet verdim 2013 de almanyadaki birileriyle iş görüşmeleri yapıp anlaştık ve şirket kurdum orada. VPS.Systems ismide jenerik bir isim olarak geldi aldık normalde şirket adına aldık zaten yabancı sektöründe vps hizmeti için fakat ben bir türkiye vatandaşı olarak vatandaşlarımızada hizmet vermek istedim ve destek kısmının tamamını kendime atadım ve bir çok müşterilerimiz sordu kendilerinede açıklama yapmıştık zaten. Bu site içinde belge almak isterdik fakat belge artık verilmiyor malesef bu nedenle zaten resmi olan belgemi kullandım.

saygılarımla.
Çok güzel düşünmüşsünüz evet yanlız eski ys belgenizi değiştirmek 1 haftanızı almaz hesabınıza giriş yapıp bilgilerinizi değiştirebilirsiniz, dilerseniz yardımcı olabilirim.

Bak sakin sakin yazıcam :)

Güzel insan madem sensin o belgenin sahibi bilgilerini güncellesene...
Senden hizmet alan biri vds aracılığı ile dolandırılsa, hakkını yasal yollarda arasa kim bulur sarı çizmeli mehmet ağayı...

Ben dedimki "bir yanlışlık var" ve evet hala daha diyorum "bir yanlışlık var".
YS belgesindeki bilgiler ile FRM daki bilgiler uyuşmuyor...

Bide üşenmeden 10 satır yazı yazmışsın, tamam bilgileri güncelleyeceğim demek bu kadar mı zoruna gitti!

Bak sakin sakin yazıcam :)

Güzel insan madem sensin o belgenin sahibi bilgilerini güncellesene...
Senden hizmet alan biri vds aracılığı ile dolandırılsa, hakkını yasal yollarda arasa kim bulur sarı çizmeli mehmet ağayı...

Ben dedimki "bir yanlışlık var" ve evet hala daha diyorum "bir yanlışlık var".
YS belgesindeki bilgiler ile FRM daki bilgiler uyuşmuyor...

Bide üşenmeden 10 satır yazı yazmışsın, tamam bilgileri güncelleyeceğim demek bu kadar mı zoruna gitti!

Siz kendi ikazınıza dikkat etmeden halen doğru birşey yaptığınızı düşünüyorsanız söyleyecek pek bir söz yok birincisi böyle birşeyi önce şüphelendiğiniz kişiye soracaktınız olumlu birşey çıkmadığı zaman yeni bir şikayet konusu açacaktınız bu konu altına yazılacak bir olay değil bu. Gerekli açıklamaları yapmak zorunda olduğumdan da 10 satırlık yazıyı yazdım.

Saygılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri