Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam devamlı müşteri hizmetlerini arayıp , arıza kaydı oluşturun bıkmadan.. Elbette yollayacaklardır , ödediğin paranın karşılığı bu olmamalı elbette.
Beyler yukarda belirttigim durumum istisna mı? nasıl acıklanır çözemedim
Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.
İki gün önce Superonline'dan bağlattığım adil kullanım kotası olmayan ve sözde 8 mbps sabit (saniyede tam 1mb down) hızındaki internet tarifesine karşı aldığım hız ve ping aşağıdaki gibidir;
2 günümü müşteri hizmetleriyle geçirmeme rağmen hızımda gram oynama olmamıştır hala aynı hızı alıyorum 3 kere modemi kapatıp açtılar 2 kere şikayet kaydı aldılar hiç bir şey değişmedi en sonunda bugün sinirlenip iptal ettirmek istediğimde, internet hızının telekom kutusuna kadar sorunsuzca geldiğini ama evimizdeki altyapı nedeniyle düşük olduğunu söylediler ben de iptal etmekten vazgeçip araştırmak istedim.
Sizce gerçekten sorun bu mu arkadaşlar yani evimdeki kabloda mı sorun var 2014 te yaşıyoruz İzmir'de lojmanda kalıyoruz ve ne hikmetse komşum saniyede 2mb download'ları görüyor. Bu her müşteride mi böyle yoksa bana mı kasıtlı mı yapıyorlar 8mbps dedikleri internet saniyede 600-700kb arası indirmek mi ben anlayabilmiş değilim. Kesinlikle kablolar ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Üstelik öğrenci halimle aylık 109tl fiyat ödeyeceğim.
Kullandığım tarife aşağıdaki gibidir, bu konuda tecrübeli abi, kardeşlerimin yardımlarını bekliyorum 5mbps hıza 109tl ödeyeceksem lanet olsun böyle sisteme. İptal ettirsem Allah bilir kaç para isteyecekler.
![]()
hocam bu fibernetmi bilmyiorum ama aynı şey ttnette basıma geldi benim hızım çok düşükdü kablo aldım yeniledim gene düşük kaldı sonradan adamlar kendileri kablo getirdi ben kabloyu iki yerden almıstım ikisde farklı yerdendi ama elektrikçidi ikiside megersem kablonun kendisinde sıkıntı varmıs adamlar kablo getirdi ben ücretini verdim ama bu 15 günü buldu onları gerekli kabloyu almakda ikna etmek aslında benim aldıgım kablodan görnüm olarak farkı yok ama bizim elektirkçilerin kablo aldıgı yer aynıymısyani kablodan olabiliyor mümkün mertebe aynı semtteki elektrikçiden almayın bu sefer kabloyu baska yeden alın
şimdi turknet müşteri hizmetlerini arayıp adil kullanım kotası olmayan internet paketiniz var mı gibi basit bir soru sordum, ben sizi teknik departmanımıza yönlendireyim dedi tamam dedim 10 saniye sonra aynı soruyu bana yönlendirdiği kişiye sordum anlamadım dedi 3 defa tekrar ettim ve en sonunda olayı açıkladım hani 50 gb download dan sonrası internet yavaşlıyor ya o muhabbet dedim anca öyle anladı durumu ve bana ne dedi biliyor musunuz bu konu hakkında hemen eposta atıyorum yarın size dönüş sağlanacaktır dedi. vay arkadaş gece gece sinirim bozuldu müşteri temsilcisi tarifelerinden haberdar değil türkiye işte burası türkiye t yi büyük yazmaya bile gerek duymuyorum.
hocam kablodan kastınız nedir hangi kablo binadaki tesisat mı yoksa binaya turktelekom kutusundan binaya gelen kablo mu? ne kadar ücrete yenilediniz ve yenilemek için kimi aradınız servis sağlayıcınızı mı yoksa turk telekomu mu? son olarak hızınız düzeldi mi?
2 yıldır süper online adsl kullanıyorum. kaç defa şikayet ettim artık sayısını ben hatırlamıyorum o derece. yapman gerekeni söyleyeyim en azından sorunumu ben böyle çözmüştüm. benimki 16 mbps sınırsız adsl çok memnundum başlarda yani ilk abone olduğum zamanlarda. sonradan düşmeler kesintiler aradım durum böyle böyle dedim. şimdi öncelikle sana şunu söyleyeyim sen interneti süper onlineden alıyorsun ama internet sana türk telekomun alt yapısından geliyor en büyük problem bu aslında. aradım dedikleri şu santral 300 metredeyken 3 km ileri almışlar yani düşünün 3 kmne yapacaz felan türk telekomu arayacaksın dediler. Aradım anlattım yine olayı. temsilcinin cevabı aynen şu biz senin santralini değiştiremiyiz sana yanlış bilgi vermişler. süper online ile türk telekom müşteri temsilcileri arasında 4 5 defa döndüm herhalde en son gına geldi. türk telekom dilekçe vermen gerekiyor santral için dedi. verecemde ulaşacakta bakacaklarda yok böyle bir dünya dedim suratlarına kapattım
süper onlineyi aradım kardeşim beni türk telekom bağlamaz beni siz bağlıyorsunuz benim sorunum internet interneti veren sizsiniz gönderin bir ekip baksınlar dedim. neymiş canım teknik servis sadece fiber internet abonelerine hizmet veriyormuş. bende saydırdım tabi. kadın korktu tamam dedi şikayet talebi oluşturuyorum dedi. sorunu türk telekoma ilettiler. türk telekom ertesi gün geldi baktı kablolar yıpranmış bilmem ne değiştirdi. beyinsize diyorumki santral 3 km ötede şunu yakına taşı nasıl yapayım diyor. tamam dedim gittiler sorun az çok düzelmişti tabi 3 mbps internet kullanıyordum kesinti yine başlayınca açık açık üstü kapalı süper online temsilcisine bir kaymışım o derece
türk telekom yine geldi adama aynen şunu dedim. beni süper onlineden aradılar eğer düzgün bakmasalar gelenlerin ismini alın dava edecez dediler dedim. işte abi bak kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem dedim. tamam bir daha arama orayı dedi şahsi numarasını verdi birdaha sorun olursa ara dedi. evden itibaren değiştiriyorum dedi. yok dedim caddeden itibaren değiştir dedim. şu cevaba çok dikkat et kardeşim
Yanımdaki kablolar iyi değil ben gidim sana iyisinde getireyim dedi çok ciddi söylüyorum. gitti 2 saat sonra geldi santrali değiştirdi 150 metre ilerdede varmış oraya aldı bide caddeden itibaren değiştirdi kabloları şuan hiçbir problem yok sağlıklı bir şekilde kullanıyorum. yani diyeceğim üstü kapalı ne yapabiliyorsan
geldiklerinde işi düzgün yapmasınız firma sizi dava edecek isminiz nedir bilmem ne o zaman yola geliyorlar
EDİT: Aylık internet ücreti: 54 56 tl arası geliyor değişken yani![]()
kablodan kastım şu kablolar hocam apartman kutusundan eve çekilen kablo varya hocam o kabloda sıkıntı varmış normalde ttnet eve kadar siz kablo alıyorsunuz elemanı o kabloyu gelip baglıyor ben 2-3 kez almıs olmama ragmen bu kabloyu şikayetim geçmedi bir gün ttneti aradım adama dedimki bana gelicek servisci arkdasın telefonunu alabilrmyim dedim ık mık etti ama verdiler sonra adamı aradım dedim baskan böle böle 3 oldu geldiler bana bu kablodan al ben saana gelince paraasını vercem dedi oda karaköydeymiş tamam dedi sonra eve geldiler 2 saat sonra adam kabloyu çekti bu olay olalı 1.5 ay falan oldu internet hızım okadar düşükdüki 10 katı arttı ama genede sizin dediğiniz hızlara ulasmadı çünkü ben 59 lira veriyorum ttnete yanibilmyiroum paketimi ama benimki kablodan kaynaklıymıs onu anlamıs oldum Ttneti arayıp biraz agız yaparak halletmiş oldum sorunumu hocam anlıcagın bu
![]()
sağolun hocam bunu söylediğiniz iyi oldu ben de sert davranacağım valla gına geldi.
yarın umarım kabloyu yeniletirler hocam ısrar edeceğim yenilesinler işleri ne. 109tl ödüyoruz hızımızı alamıyoruz.
sağolun hocam bunu söylediğiniz iyi oldu ben de sert davranacağım valla gına geldi.
yarın umarım kabloyu yeniletirler hocam ısrar edeceğim yenilesinler işleri ne. 109tl ödüyoruz hızımızı alamıyoruz.
hocam sizinki tahattütlü sözleşmeli falan mı netiniz merak ettim ben açıkcası köle gibi olmk için hiç o olaya girmiyorum tavsiyem sizde yapmayın girmeyin çünkü sözleşmeli olmassanız hem sürekli indirim kazanıyorsunuz fırsat veriyorlar hemde benim üyeliğimi iptal edin die konustugunuz zaman çok çabuk çare buluyorlar ben hem dıgıturkde hem ttnette çok faydasını görüyorum
yukarda editledimde birdaha söyliyim sakın ama sakın ücret felan talep ederlerse verme. birde elektrikçiye baktır dersen ciddi söylüyorum al eline kesici aleti herşeye dalkonuşmalar zaten kayıt altında hiçbirşey yapamazlar sen demedinmi çağır diye
birde modemde sorun olabilir diyip komşunuzdan modemi ödünç alıp bir deneyin demişti
ttnet modemini süper online için kullanayım dedim sorun değil kullan demişti harbi uçmuşlar
özellikle gece aramanı tavsiye ederim. gececiler hallediyor genelde
işallah normale dönerse herşey. ara bayan bir temsilciye denk getir dalga geç üstü kapalı arada gül çok güzel oluyor
![]()
ne yazık ki taahhütlü benim sözleşmem ya sorun orada değil 2 sene taahhüt olsun hiç sorun değil ama verdiğim paranın hakkını alamıyorum sorun orada zaten en düşük hıza en yüksek ücreti ödüyoruz bir de bu olay çıktı mı ana bacı sövdürüyorlar kendilerine. az kaldı zaten adsense işlerini kızıştırayım gideceğim bu ülkeden.
---------- Mesaj saat 23:27:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:25:24 civarında gönderildi. ----------
bunu söylediğin iyi oldu yarın türk telekoma gittiğimde bu işlemi ücretsiz yapmalarını talep edeceğim tabi eğer hakkım varsa, sağolasın![]()
Abi ne yapıyorsun sen türk telekoma niye gidiyorsun sen onu çözemedim. banada aynısın söylediler türk telekomu ara dediler. adam sana alt yapı derken telefon hattını diyor. telefonumda sıkıntı problem yok. internette sorun interneti veren sizsizniz beni kimseyle uğraştırmayın birşey yapılacaksa siz yapacaksınız de.
skype varsa pm atarsanız yardımcı olurum bu konuda her türlü sizeayrıca türk telekoma gidip kablolarımı değiştirmek istiyorum dersen bilgim yok ama para alabilirler. telefonumda sorun var diyeceksin adamlar kapına geldimi abi tüm kabloları değiştirin. işte kaç aydır internetimi kullanamıyorum berbat halde yardımcı olun felan. iş onlarda bitiyor. adam oraya kablolarda problem vardı değiştirdik yazar gider. adamın cebinden birşey çıkmıyor sonuçta yapar. artı türk telekomdan gelenlere iyi davran çay kahve buyrun.
![]()
hocam siz beni anlamadınız ben saniyede 1mb indirsem, (ki olması gereken de bu) gram şikayet etmeyeceğim ama 700kb üzerine çıkamıyorum sıkıntı burada. ilk mesajımda da belirttim zaten detaylı olarak. ayrıca nerede test edersem edeyim hep aynı sonuç çıkıyor..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.