9 Gün oldu yok bugün 10. gün

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Dooo

Yasaklanmış
Arkadşalar 9 gün önce hesap numarasını yazdım bu gece 10 gün olacak ama hala gelen giden onay parası yok yeniden girdim bu hesap numarası zaten var dedii kabul etmedı bekliyorum acaba 3 yanlış girip desteklemı konuşsam

22 sine kadar hesap onaylarsam geçen ayların parası yatıcakmı ?

Toplam nekadar ücret alıcam ?

İyi akşamlar :)

şimdi onaylayabilirsen nisan ın ilk hafta alabilirsin...
mart hariç hepsi yatar.mart kazancıda 22 sinden sonra yatar.

Arkadşalar 9 gün önce hesap numarasını yazdım bu gece 10 gün olacak ama hala gelen giden onay parası yok yeniden girdim bu hesap numarası zaten var dedii kabul etmedı bekliyorum acaba 3 yanlış girip desteklemı konuşsam

ilgili kategoriye taşındı lütfen konu açarken daha dikkatli olalım.

Hocam ben banka numarsını girdikten sonra diğer gün hesabıma küçük bir miktar para yattı hemen onayladım ıban numaranızı doğru yazdığınıza emim olun.

Hocam ben banka numarsını girdikten sonra diğer gün hesabıma küçük bir miktar para yattı hemen onayladım ıban numaranızı doğru yazdığınıza emim olun.

hocam doğru girdiğimi düşünüyorum 2 kere girdim

Hocam hesabınızı hangi şubede açtırdıysanız onu ve ıban numaranızın başına tr yazdınızmı ?

aynen hocam ziraat bankası sinopta açtırdım sinop şubesini seçtim iban oluşturma var zaten kendi oluşturdu onu yazdım yarını bekliyorum :)

[MENTION=4871]Dooo[/MENTION] Hocam ben 2 gün arka arkaya 2 tane garanti bankası hesabı doğrulatmıştım. Hemen bir gün sonra 29 kuruş ile 79 kuruş yatırmışlardı. Varsa garanti sizde ekleyin. Umarım düzelir sorununuz.

hocam banka esktrenize bakın. bazen bankalar kart parası alıyor ve bunu size demeden yapıyor. örneğin 40 lira alacaksa sizden 5 lira kartınıza yattımı hemen alıyor. ekstrenizden hareketleri kontrol edin dediğim gibi bir durum var ise orada yazıyordur....

Banka hareketlerine bakıyorum internetten sürekli hala googledan gelen 1 kuruş yok :) Garantide yok malesef :)

Banka hareketlerine bakıyorum internetten sürekli hala googledan gelen 1 kuruş yok :) Garantide yok malesef :)

garanti bankasında aynı problemi ben yaşamıştım onun için öyle olabilir diye düşünmüştüm. inşallah sıkıntınız hal olur

Sağolun arkadaşlar daha önce 10. gününde gelen varmı hesap onay için ufak miktar ?

ilk denememde benim de yatmamıştı, ondan sonra yaklaşık 5 defa onaylattım hepsinde de sorunsuzca 1 gün sonra para geldi hemen onayladım. size önerim başka kart kullanmanızdır. enpara öneririm

ilk denememde benim de yatmamıştı, ondan sonra yaklaşık 5 defa onaylattım hepsinde de sorunsuzca 1 gün sonra para geldi hemen onayladım. size önerim başka kart kullanmanızdır. enpara öneririm

Hocam başka kartım yok neyse memlekete gidince bizimkilerin kartlarından halledicez çok sağolun iyi akşamlar

Benim başıma gelmiş bir olay :D
1 hafta gittim gittim geldim bankamatiğe..
Onay için eft yapıldı maili geldi para yok.. Sonra jeton düştü..
Banka senelik ücret kesti de 0 ladı mı dedim hesap özetine bi girdim google irland tan gelen 0,54 kuruşu hüpletmiş banka.. Ayrıca para yatınca tüm seneyi kestiler 60 tl gitti :D hocam hesap özetine baktın mı şeytan bazen ayrıntıda gizlidir

Ekleme: Bazı bankalarda aldıkları bu ücret hesap özetine yansıtılmıyormuş. Müşteri hizmetlerini arayıp google irlanttan havale var mı sormak lazım

Benim başıma gelmiş bir olay :D
1 hafta gittim gittim geldim bankamatiğe..
Onay için eft yapıldı maili geldi para yok.. Sonra jeton düştü..
Banka senelik ücret kesti de 0 ladı mı dedim hesap özetine bi girdim google irland tan gelen 0,54 kuruşu hüpletmiş banka.. Ayrıca para yatınca tüm seneyi kestiler 60 tl gitti :D hocam hesap özetine baktın mı şeytan bazen ayrıntıda gizlidir

Ekleme: Bazı bankalarda aldıkları bu ücret hesap özetine yansıtılmıyormuş. Müşteri hizmetlerini arayıp google irlanttan havale var mı sormak lazım

Aynen arkadaşın dediği gibi banada oldu gittim yok gittim yok sonra baktım ödeme geçmişine yutmuş atm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri