9 saatte para kazanma açıldı 2. başvuru

• Kullanıcı ajan92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

ajan92

Kayıtlı Üye
Evet bugün saat 10.02 de başvurdum 19.02 de açıldı şükür bir şey sormak istiyorum para kazanma ayarlarını ayarladım da üyelikler sekmesi var oradan da para kazanabiliyorum onu yapmalı mıyım ayarları nasıl olmalı yardımcı olur musunuz? Saygılar...

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:39 ----------

Daha öncede açılmıştı videoları sildim kapandı şimdi başvurdum geri açıldı :D

katılı açsan faydası var, lakin bir kitlen yoksa o katıla kimler tıklayacak onu göz önüne al.
Genelde katıl canlı yayınlar için kullanılır.

destek

katılı açsan faydası var, lakin bir kitlen yoksa o katıla kimler tıklayacak onu göz önüne al.
Genelde katıl canlı yayınlar için kullanılır.

valla ben yaptım katıl olayını onayda şuan 2.5, 5, 7.5 tl olarak belirledim bronz gümüş altın üyelik olacak destek amaçlı belki katılan olur kitlede zamanla ne deyim

Katıl butonu yüzünden abone sayın daha yavaş artar test edilmiştir tecrübe ile sabittir.

Bunu ilk defa duyuyorum. Neden daha yavaş büyünür? Benimde aktif de o yüzden soruyorum :)

Gerçekten bir etkisi varsa kapatıcam, çünkü benim kanal büyümesi baya yavaş

Son düzenleme:
Bunu ilk defa duyuyorum. Neden daha yavaş büyünür? Benimde aktif de o yüzden soruyorum :)

Gerçekten bir etkisi varsa kapatıcam, çünkü benim kanal büyümesi baya yavaş
Hocam bazı insanlar katıl butonunu abone ol ile karıştırıp ücretli olduğu için abone olmuyor.
Günlük 100 civarında gelen abone sayım katıl yüzünden 40 lara düştü bende tekrar pasif hale getirdim şimdi yine 100 civarında geliyor

https://hizliresim.com/FeKCXR

Hocam bazı insanlar katıl butonunu abone ol ile karıştırıp ücretli olduğu için abone olmuyor.
Günlük 100 civarında gelen abone sayım katıl yüzünden 40 lara düştü bende tekrar pasif hale getirdim şimdi yine 100 civarında geliyor

https://hizliresim.com/FeKCXR

Hep bu youtuberlar yüzünden her zaman youtube ücretli abonelik gelicek abone ücretsizken abone olmayı unutmayın diyolardı en çok diyende semih uyulgan katılın etkisi var evet eğer izleyen yaş kitlesi küçük ise normal abone olmayı bile ücretli sanıp olamıyorlar korkudan

Arkadaşlar hafta sonu para kazanma başvurmak geç cevap gelir mi? Yoksa hafta içimi başvurmak hızlı sonuçlanır. ? Tecrübelerinizi yazabilir misiniz.

Arkadaşlar hafta sonu para kazanma başvurmak geç cevap gelir mi? Yoksa hafta içimi başvurmak hızlı sonuçlanır. ? Tecrübelerinizi yazabilir misiniz.

hocam cumadan da göndersen hafta sonuna takılır en iyisi hafta bası veya ortası çarsamba olabilir

Bence fark etmiyor. Sıraya göre ilerliyor süreç kanalın sırası geldiğin de inceleyip cevap veriyorlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri