9 Yıllık AdSense Yandı Bitti Küloldu !

adsensenin banlanmasını değilde, bu forumda banlı olan bütün üyeler burda onu anlayamadım banlanmış yasaklı üye nasıl mesaj yazabiliyor?

adsensenin banlanmasını değilde, bu forumda banlı olan bütün üyeler burda onu anlayamadım banlanmış yasaklı üye nasıl mesaj yazabiliyor?

banlanmış üye yazmıyor yazan üye banlanıyor banlıların mesajlarına benzer bir mesaj girerek görebilirsin :)

Yazan banlanıyor, bu konudan uzak durmak lazım:)

Berkan hocam geçmiş olsun. Herkes emek veriyor gecelerce uğraşıyor böyle durumlar gerçekten üzücü. Allah hiçkimsenin emeğini karşılıksız bırakmaz sabırla devammmm.

Tapatalk ile gönderildi.

Öncelikle geçmiş olsun.
8-9 tane hesabım var diyordun, birde senin kendi iddian adsenselerinde ortalama 90 kanal vardı ve ÖZGÜN içerikti.
Forumdakiler ve senin özgün kastın nedir tam olarak bilemem ama 90 özgün kanal bana hiç inandırıcı gelmemişti. ( halada gelmiyor )
Sonraki adsenselerin banlanması zaten kaçınılmaz zaten birini yakalayınca hepsini uçuruyorlar.

Adsense banlarının sebeplerini kimse bilemiyor, birdahaki ay bizimde başımıza gelmeyeceğini bilemiyoruz.

Onu bunu geçtimde Bu Konu çok fena BAN YAPMIŞ.
Hem adsense hem Forum Ban.
:D

Ben calıstıgı özgün modei biliyorumda kendi paylasmadıysa benimde paylaşmam doğru olmaz.
Ancak tam özgün sayılmazdı yinede.
Ama su bir gerçek 3. Taraf telif ihtimali çok çok dusuktu

Son düzenleme:
Arkadaşa geçmiş olsun, epey de istemeyeni varmış.
Yine de her ne olursa olsun başkasının acısıyla mutlu olmamak gerek.

Bol aksiyonlu bir konu olmuş, üşenmedim okudum.

bir kaç 10 sayfa önce uyardım ben konuştuklarınıza dikkat edin bu konudan çok ban çkar dedim dedim bak şimdi noldu? :)

tamam tamam terk ediyorum bu konuyu :)

Vay vay neler olmuş neler berkan ne kadar çok sevmeyenin varmış usta geçmişte neler geçti bilmiyorum ama geçmiş olsun 9 adsensesi olan adam bu işi bırakmaz gibime geliyor hayırlısı kardeş.

web adsenseyi youtube niye bağlarkı insan şaşılası durum doğrusu bide mailden anlaşıldığı üzere niche kelime kullanmada tavan yapmışsın bence boşuna dövünüp sızlamana gerek yok hocam sağlık olsun de yeni bir adsense aç devam et tabi içinde istek var ise

düşman kazanmamak lazım neyse geçmiş olsun keşke neden kapatıldığına dair bilgi verseydiniz şüphelendiğiniz bir şey varmıydı

Geçmiş olsun tabi ki ama konudaki tepki verenlere tepkinizi anlamadım.Zamanında adsensi banlanan arkadaşlara berkan hocam: siz çalışmayı bilmiyorsunuz ben neden banlanmıyorum,tecrube vs vs demişti.(Bana msj aratmayın n'lur :) ) Tepkiler bu yüzden.Ha illegal yaparsanız olacagınız bu diyen arkadaşa katılmıyorum tabi ki.Berkan dahil kötü niyetli olmadığımı herkes biliyor.Umarım daha fazla kişiye vurmaz piyango.Şu an neler hissedebildiğini biliyorum.2 ay önce çok fazla kaybettim çünkü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri