90 Adet youtube kanali adsenseye bagli sonuc Sıfır

• Kullanıcı Prosks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Prosks

Kayıtlı Üye
Arkadaslar engin tecrübelerinize sıgınıyorum benimle aynı sorunu yaşayan arkadaslar varsa yahut bilipte yardimci olacak arkadasa simdiden tesekkürleri bir borc bilirim

yaklasik 2 hafta once Butun kanallarinizin para kazanmasi devre disi birakildi diye bir mesaj aldim
Bunun üzerine kalkip bütün kanallarimi kontroll ettim hepside devre disi
yaklasik 250 tane kanalin hepsine girdim kanali sil yaptim ve hepsini sildim

adsenseye yeni yönetici ekledim ve kanallari sil baştan ekledim
reklamlar falan herşey cıkıyor izlenmede aliyorum youtube'den fakat ADSENSE ye yansiyan hic bir sey yok
bunun icin ne yapabilirim okuyupta yardimci olup olmayan bütün arkadaslara tesekkür ederim...

ama ben yine ayni kanallari kullandim hesini silip yeniden actim sorun beklemekse bir ayda beklerim problem degil ama bosuna kürek cekmek istemiyorum 90 kanal 0 izlenme 160 tane bos bekleyen kanal var onlarada yükleme yapmak istemiyorum iştah kalmamiş boşa kürek cekmek gibi oluyor

Kanallarin para kazanmasi kapatildi.Siz hepsini sildiniz ve yeni kanal acip ayni video lari yuklediniz ve adsenseye bagladiniz ve yeni bagladiginiz kanallarin $ isareti yesil. Buraya kadar dogru anladiysam eyer, yapmaniz gereken sadece beklemek. Adsenseye yansimasi biraz zaman aliyor.

Para kazanmasi devre disi birakildiktan sonra bir gmail'in icinde yaklasik 30-40 adet kanal vardi bütün alt kanallara girip kanali sil dedim daha sonra sil baştan yeni kanal acmadim kanali sil dedigim kanallari yeniden acma sansi oldu ve bende onlari sil baştan actim adsenseye bagladim dolar isareti yesil oldu ve beklemeye gectim ama yaklasik 2 haftadir sonuc hüsran biraz daha beklemem lazim sanirim tesekkürler bilgilendirme icin.

Para kazanmasi devre disi birakildiktan sonra bir gmail'in icinde yaklasik 30-40 adet kanal vardi bütün alt kanallara girip kanali sil dedim daha sonra sil baştan yeni kanal acmadim kanali sil dedigim kanallari yeniden acma sansi oldu ve bende onlari sil baştan actim adsenseye bagladim dolar isareti yesil oldu ve beklemeye gectim ama yaklasik 2 haftadir sonuc hüsran biraz daha beklemem lazim sanirim tesekkürler bilgilendirme icin.

Hocam sildiğiniz alt kanalları nasıl geri açtınız ?

9 tane kanalla çalışsan daha mantıklı güncel

kanalı komple silince aynı isimle açtırıyor.temiz ve 0 videolu şekilde açılıyor...açılması mantıklı mı orasını bilemem.sanırım 15dk özelliğini aktif etmeden kullanacağı için açtı ama aktif edecek olunursa aynı kanalı açmanın mantığı yok bence.

Kanalları neden sildiniz ki tekrar para kazanmaya açsaydınız ben şuanda öyle yaptım ve kazançlarım 5. günde eski haline döndü allaha şükür

alt kanal olduğu için devre dışı bırakamıyordum

---------- Mesaj saat 14:31:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:27:24 civarında gönderildi. ----------

alt kanalı sildikten sonra tüm kanallarim diyorsun sildigin alt kanal gorunuyor tikliyorsun yeniden aciyorsun

alt kanalı youtube da silince g+ sayfası silinmiyor onuda ayrıdan silmek gerekiyor.ama bu durumda silmek gerekiyormu bilmiyorum yani belki gerekmez bende pek bilmiyorum :)

250 kanalda biraz abartı gibi sanki

evet 250 kanal biraz fazla ama günde 3 kanal acip her 3 kanala azar video atiyordum ufakda olsa para gelmesi icin bir baktim 250 olmus
ama su an bir cok arkadas iki hafta sonrasinda düzelir demişti videolarin yükleme tarihine bakiyorumda 2 haftadan daha fazla olmus ama kazanc bu ay başladı başlayalı 0 hic bir tikirti yok cözümü sabirsizlikla beklesemde videolar beklemenin sonu gelmeyecek sanirim bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamiyorum boş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri