900-1500 tl arası telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ben açıkcası note 4,lg g4 arasında kaldım z3 geçtim zaten note 4 daha büyük telefon kullanışlı değilmiş pek g4 note 4 göre daha iyi ama dediğiniz sorunlar oluyor benim için telefon sorun olmaması bunlar özelliğinde sorun olmayan telefon yok mu hocam:D

biraz daha para versem bunların özelliğinde sağlam şarzı ısınmayan hangi telefon vardır.Bu arada lg g4 alacağım yer tabi alırsam kararsızım

LG G4 32 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

Hocam şimdi sizinki biraz hem şöför yanı hem bedava durumu oluyor :)
ha biraz daha para veririm derseniz: Sony Xperia Z5 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al kullanmadım ama sağlam telefon olduğunu düşünüyorum. Kullanan üyeler varsa fikrini belirtebilir.
Almışken tam olsun ekranım da 4k olsun derseniz: Sony Xperia Z5 Premium Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al bu olur ama normal z5 direk uygun olur sizin için sanırım. Su ve toza dayanıklı, kamerası iyi, parmak izi okuyucu filan üst segment bi telefon

Gm5 plus al, ağustos sonunda android 7 gelicek, saf android deneyimini yasa :) bende 4g var, az daha param olsaydı gm5plus alirdim :) reklam gibi oldu, benim hoşuma gidiyor yani heray yapılan güncellemeler

bence paraya gore değil ihtiyaca göre telefon bakın.
markacı olmayalım :) ısraf etmeyelim

Arkadaşlar 3 telefon arasında kaldım.Note 4,Lg g4,Xperia z5 premium sizce hangisi almalıyım.

Samsung Galaxy Note 4 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
LG G4 32 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Sony Xperia Z5 Premium Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

Note 4,Lg g4 eledim arkadaşlar linki attım Türkiye garantili z5 premium alıcam eğer bir öneriniz v.s varsa yazabilirsiniz alma v.s yada al.

Arkadaşlar Sony Xperia Z5 Premium aldım sipariş geçtim biraz pahalı telefon ama lg g4,note 4 göre daha iyi artık hayırlısı.Benim önerim 1.500 liralık telefon alıcaksanız Lg g4,note 4 arasında bir üst için sony xperia z5 premium alın.Daha iyisi derseniz bence İphone 6s plus alın ama oda biraz pahalı.(:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri