9000 lik BTU klima Önerisi

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar malum havalar ısınmaya başladı yaz başlamadan fiyatlar ucmadan klima almak istiyorum bana 1500-2000 civarı klima önerisinde bulunur musunuz ?

Daha önce de yazmıştım . Kesinlikle Samsung alma klima konusunda inanılmaz sorunlu. Hem servis hem ürünler. 6 kez servise gitti , her defasında baska arıza oldugu icin değişim yapılmadı. Şikayetvar sitesinde okuduğum kadarıyla birçok kişi aynı sorunları yaşamış. Ürünlerde kronik arızalar var.

Baymak bakabilirsin en azından 5 yıl garanti var n11 ve hb da yorumlar baya iyi görünüyor.

2 Tane baymak marka almıştım geçen yaz sorun yok gayet iyi.

Hocam dediğiniz rakamlara alacağınız klima standartın altında olacaktır. Şuan biraderin bayiliğini yaptığı Toshiba klimada kampanyalı fiyat var 6.600 civarı 2 klima. Düşünürseniz fiyatta yardımcı olmaya çalışırım. Türkiye'nin herhangi bir yerine gönderim montaj yapılır.

Markayı bilmemde inverter al mutlaka hocam.

Son olarak şunu sorayım misal internetten bi klima buldum . Marka model kafamda belirledim mesela . Gidip bunu internetten mi sipariş vereyim yoksa gidip satılan ürünün mağazasından mı alayım ?

Son olarak şunu sorayım misal internetten bi klima buldum . Marka model kafamda belirledim mesela . Gidip bunu internetten mi sipariş vereyim yoksa gidip satılan ürünün mağazasından mı alayım ?

Farkeden birşey yok hocam. İnternette daha ucuza bulabilirsin ama.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri