950 TL - TR iPhone 6S / 6S Plus | iPhone Zinciri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ihale kimseye kalmiyor diyor, parasini iade ediyoruz diyor, sozlesme yapiliyor imza atiliyor diyor buna ne diyecen abi :) benim tahminim suan elinde 10 tane iphone varsa bu sistem çökmez tabii sirküle olabilirse

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya allah aşkına biraz mantıklı düşünün o para iadesi mümkünse şayet evi arabayı satın verin arkadaşa 6 ay sonra 2 katına çıkarsın parayı :D

İhale son 3 kişiye kalmıyorki. Son kişilere kalıyor, piramit sistemindeki son kişilere kalıyor. En alt 3 tabakada 10000 kişi olursa bunların hepsine kalıyor. Ayrıca piramit sistemi yasal değil. Durduk yere başlarına iş alacaklar gibi geliyor bana. Konuyu açan arkadaş iyi niyetli ama sistemi kuranlar sıkıntılı. Pratikte yapılabilir bir iş ama bir savcıya bakar. Valla adamı kervana bir katarlar gençliğini alırlar. :) Megaholdingse bile operasyon yaptılar. Kaldıki gerçekten yedirmezler bu parayı adama. Piramit sistemi ve benzerleri ciddi suçtur benden söylemesi.

Hocam yukarıda dedim. Eğer Mega holding tarzı birşey olduğunu düşünüyorsan 1dk durmayın gidin verin savcılığa

Ya allah aşkına biraz mantıklı düşünün o para iadesi mümkünse şayet evi arabayı satın verin arkadaşa 6 ay sonra 2 katına çıkarsın parayı :D

bu adam uzun zamandır bu forumda ve ticaretinden memnun olmayanını görmedim. alıp kaçma gibi bi durum yoktur zannetmiyorum, mantıklı düşünün demeden önce sistem üzerine kafa yorsan iyi olur. şuan herkes bunu yapıyor çünkü :D

bu adam uzun zamandır bu forumda ve ticaretinden memnun olmayanını görmedim. alıp kaçma gibi bi durum yoktur zannetmiyorum, mantıklı düşünün demeden önce sistem üzerine kafa yorsan iyi olur. şuan herkes bunu yapıyor çünkü :D

Aynen öyle , o yüzden şimdi 3 kişi eklesin beni skypeden alalım bi İphone satıp karımızı paylaşalım aramızda :D

вαттυѕαу;1234546' Alıntı:
Aynen öyle , o yüzden şimdi 3 kişi eklesin beni skypeden alalım bi İphone satıp karımızı paylaşalım aramızda :D

ciddisin ? :D

biri şikayet ederse bedelini çok ağır ödersin. Çok yüksek hapis cezaları var.

Hocam yukarıda dedim. Eğer Mega holding tarzı birşey olduğunu düşünüyorsan 1dk durmayın gidin verin savcılığa
Yok güzel kardeşim, benim derdim senin konunu baltalamak kesinlikle değil. Heveslisin güzel işler yapıyorsun ama uyarmak istiyorum. Lütfen beni yanlış anlama. Şu sistemi kurarsan daha altı ay dolmadan birisi gider sizi şikayet ederse derdinizi kimseye anlatamazsınız. Biz parayı altı sonra ödiyeceğiz desenizde fayda etmez. Bu sistem doğrudan piramit pazarlama. Bence yol yakınken dön. Bence bu yazdıklarımı da olumlu bir eleştiri olarak al. Bu sistem haricinde yaptıklarını zaten takip ediyorum. Dürüst bir insan olduğunda belli. Ama bu sistemde sıkıntı var.:)

Ya ben arkadaşı tanımıyorum zaten o konu hakkında yorum yapamam da size para iadesi mantıklı geliyormu senin verdiğin parayı sana geri ödeyebilmesi demek 6 ayda verdiğin parayı 2 katına çıkartıyor demektir. ee büyük bir şirket var diyor o zaman ben çok daha mantıklı bir şey diyorum gitsinler 300-500k kredi çeksinler nasılsa 6 ay sonra para iki katına çıkıyor ??

Ya ben arkadaşı tanımıyorum zaten o konu hakkında yorum yapamam da size para iadesi mantıklı geliyormu senin verdiğin parayı sana geri ödeyebilmesi demek 6 ayda verdiğin parayı 2 katına çıkartıyor demektir. ee büyük bir şirket var diyor o zaman ben çok daha mantıklı bir şey diyorum gitsinler 300-500k kredi çeksinler nasılsa 6 ay sonra para iki katına çıkıyor ??

para iadesi mantıklı gelmezdi konuda kesin bir şekilde belirtilmeseydi./ sözü edilen 6 ay sadece tek 4 lüde geçerli, bu çok daha uzun süren bir süreç./ beynim error verdi :)

вαттυѕαу;1234546' Alıntı:

4 kişi toplanıp 4700 tl verip 1 iPhone alacaksınız ve bu iPhone u satıp kar mı edeceksiniz? Bi düsün istersen ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri