950 TL - TR iPhone 6S / 6S Plus | iPhone Zinciri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır, getirdiğiniz 3 kişide 1250 ödeyecek.

Peki ben şimdi 4 kişiyle gelsem, 1250x4 6000 lira versem. Daha sonra tek iPhone alıp gitsem. Diğer arkadaşlar da 3'er arkadaş arıyor ayağı yapsalar, ama 6 ay sonra size deseler ki abi bulamadık biz, parayı geri alalım. Siz 3 kişinin parasını geri verseniz, 1250 liraya iPhone almış oluyorum?

yani bizim getirdiğimiz 3 kişinin de telefonu alabilmesi için, 3 kişi mi getirmesi gerekiyor ?

ben 3 adam bulup götürrümde o buldugum 3 adam 3 er adam bulamaz ,bişeyler yapsan

Dostum gördüğüm en anlamsız sorulardan birini soruyorsun, adam niye sana zararına iPhone satsın ki. Bu bir kampanya, amaç fazla müşteri bulup sürekli iPhone satmak. Adam bulamadığın takdirde niye sana bir ayrıcalık tanıyıp indirimli satsın ki? :)

Peki ben şimdi 4 kişiyle gelsem, 1250x4 6000 lira versem. Daha sonra tek iPhone alıp gitsem. Diğer arkadaşlar da 3'er arkadaş arıyor ayağı yapsalar, ama 6 ay sonra size deseler ki abi bulamadık biz, parayı geri alalım. Siz 3 kişinin parasını geri verseniz, 1250 liraya iPhone almış oluyorum?

Şöyle; Siz 3 kişi 1250 TL daha getirince cihaz + 350 TL alıyorsunuz böylece 950TL'ye almış oluyorsunuz

faturalı hat falanmı satıyorsunuz yanında ? eksta bişey varmı ?

1250 getirdik biz iphone 6s plus aldik digerleri ne alicak ?
128 gb modeli mevcutmu ?
Cihazlarin kutulari acik mi ?

Dostum gördüğüm en anlamsız sorulardan birini soruyorsun, adam niye sana zararına iPhone satsın ki. Bu bir kampanya, amaç fazla müşteri bulup sürekli iPhone satmak. Adam bulamadığın takdirde niye sana bir ayrıcalık tanıyıp indirimli satsın ki? :)

ben 350 lira indirimi istemıyorum dedim 1250 ye alacak 3 adam daha getırecegım o kadar anladınmı,sonra benım o buldugum 3 adamın da rahat telı alabılmesı ıcın

Kurallar yumusarsa kampanya tutar. Ama bu sekilde zor.alacagin iphona yem ettigin 3 kisi toplamda 9 kisi bulamazsa 1250 tl leri 6 ay bloke. Vururlar adami walla:)

1250 getirdik biz iphone 6s plus aldik digerleri ne alicak ?
128 gb modeli mevcutmu ?
Cihazlarin kutulari acik mi ?

Diğerleri de 3 müşteri getirip cihazı alacak yoksa 6 ay sonra para iade
128 GB 6S mevcut - Cihazlar kapalı kutu

faturalı hat falanmı satıyorsunuz yanında ? eksta bişey varmı ?

Ekstra herhangi birşey yok hocam.

Kurallar yumusarsa kampanya tutar. Ama bu sekikde zor.alacagin iphone yem errin 3 kisi toplamda 9 kisi bulamazsa 1250 tl leri 6 ay bloke. Vururlar adami walla:)

Bekleriz :)

---------- Spam Engelliyici 20:07 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------

Tamam anladım ama diğer getirdiklerim adam bulamazsa, 6 ay sonra para iadesi yapınca siz zarara girmiş oluyorsunuz?

Bi sıkıntı olmuyo hocam :)

Sadece bir öneridir...

Bu gibi komplike pazarlamalarda her zaman zincirin son halkasında ihale kalır...

Yani benım önerdiğim kişinin önerdiği kişi 3 kişi bulamaz ise verdiği 1250 TL yanar...

Bu yanan 1250 TL lerin toplamı ana ürünü ucuza pazarlama imkanı sunuyor zaten, yani aslında ortalamaya vurur isek telefonu gerçek değerinden bile fazlaya pazarlamış oluyor :))

Hesap yapar isek, 1250 + 3 * 1250 = 5.000 TL, elden çıkan Iphone sayısı "1"

Yerinde olsam şöyle 1 madde daha eklerdim...

Dileyen 1600 1700 TL ile hemen teslim almak isteyen 3 müşteri getirerek te 1250 TL ye Iphone sahibi olabilir...

Yani zincirin sonunu mühürlemek gibi...

Zincirin sonu olacaklara şimdiden geçmiş olsun :)

Son düzenleme:
Ben
1.arkadas 2. Arkadas. 3. Arkadas
1. Arkadasim arkadasi1 1.arkadasin arkadasi2 1 . Arkadasin arkadasi 3 2. Arkadasin arkadasi1 2 arkadasin arkadasi2 2. Arkadasin arkadasi3 3.arkadasin arkadasi1 3 arkadasin arkadasi2 3 arkadasin arkadasi3. Diye uzarda uzarr
Hayirli satislar : ). ;)

Bi sıkıntı olmuyo hocam :)

Sıkıntı olmaması imkânsız. Faize de koysanız altın da alsanız zarardasınız her türlü. 6 ay sonra geri ödeyeceğinize emin olsam şu an veririm 5000 lirayı alırım 6S'i. 6 ay sonra da 4050 lira iade alıp 950 liraya telefonu satın almış olurum.

Sadece bir öneridir...

Bu gibi komplike pazarlamalarda her zaman zincirin son halkasında ihale kalır...

Yani benım önerdiğim kişinin önerdiği kişi 3 kişi bulamaz ise verdiği 1250 TL yanar...

Bu yanan 1250 TL lerin toplamı ana ürünü ucuza pazarlama imkanı sunuyor zaten, yani aslında ortalamaya vurur isek telefonu gerçek değerinden bile fazlaya pazarlamış oluyor :))

Hespa yapar isek, 1250 + 3 * 1250 = 5.000 TL, elden çıkan Iphone sayısı "1"

Yerinde olsam şöyle 1 madde daha eklerdim...

Dileyen 1600 1700 TL ile hemen teslim almak isteyen 3 müşteri getirerek te 1250 TL ye Iphone sahibi olabilir...

Yani zincirin sonunu mühürlemek gibi...

Zincirin sonu olacaklara şimdiden geçmiş olsun :)
Her zaman ki gibi yapıcı yorumlarından biri daha. Bence de böyle daha mantıklı, yani 2000 vereyim sözümün hala arkasındayım :D

Sıkıntı olmaması imkânsız. Faize de koysanız altın da alsanız zarardasınız her türlü. 6 ay sonra geri ödeyeceğinize emin olsam şu an veririm 5000 lirayı alırım 6S'i. 6 ay sonra da 4050 lira iade alıp 950 liraya telefonu satın almış olurum.

Hocam anlaşma imzalamadan iş yapmıyoruz. Yani 3 kişi ayrı müşteri olacak :)

sen zarar etmezsin o durumda, satıcı senden zarar etmiş olur. Ama zincirdeki 3 iphone satışını yapamayanların 1250 tl sinden kara geçecek ki aynı zamanda 6 ay içinde parayı işletme durumuda var.

Hocam anlaşma imzalamadan iş yapmıyoruz. Yani 3 kişi ayrı müşteri olacak :)

Tamam babama sevgilime kuzenime veririm 1250 TL. Onlarla birlikte imzalarız sözleşmeyi. Ben alırım iPhone 6S'imi. Sonra 6 ay sonra babam sevgilim kuzenim der ki bulamadık 3 kişi, kimse almıyor. Siz de iade edersiniz paralarını. Ben yine 950 liraya almış olurum.

Bu sistem açığı bence, gelen kişilerin en az 1 kişi bulmaları koşulu falan koyun para iadesi için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri