A.K.K'sız İnternet tavsiyesi olan varmı ?

Hocam bizim burada vodafone baz istasyonu 80 metre mesafe var telefon hattı 13 mbps kadar internet görüyor en uygunu bu sanırım.

Telefonsuz ADSL | Vodafone Net: Bireysel � Vodafone

Hocam benim sorunum öyle tamamen sınırsız bir internet bağlatmak değil hız az düşsede sorun olmaz yeterki sınırsız paketli bir net bulayım :)
Hız düşsese sorun olmaz diyosan süperonline al hocam 40-50 tl ye 20 mbitdi sanırım hızı 75 gb akklı kota aşımında 3 mbit e düşüyo hız

AKK o anlama geliyor zaten,kimse gidip netini kesmiyor kota aşıldığında hız yarıya düşüyor sadece ay sonuna kadar:D

Biliyorum hocam AKK herhalde :) dediğim gibi kotayı geçince hız biraz düşse sorun olmaz öyle bir paket arıyorum 40-50 TL sınırsız internet ama AKKlı zaten çoğu AKK diyor ama hiç hızı düşürdüklerini duymadım :D

Biliyorum hocam AKK herhalde :) dediğim gibi kotayı geçince hız biraz düşse sorun olmaz öyle bir paket arıyorum 40-50 TL sınırsız internet ama AKKlı zaten çoğu AKK diyor ama hiç hızı düşürdüklerini duymadım :D

ben işte 59 liralık paketi kullanıyorum 8MB hızı,genelde kota dolduramıyorum hız sürekli aynı geliyor ama kotayı aşsam bile öyle kullanılmayacak bir internet değil 3.5 MB falan hız geliyor her türlü işimi görüyorum,belki sen daha da ucuza alabilirsin benim aldığım zaman kampanya öyleydi

ben işte 59 liralık paketi kullanıyorum 8MB hızı,genelde kota dolduramıyorum hız sürekli aynı geliyor ama kotayı aşsam bile öyle kullanılmayacak bir internet değil 3.5 MB falan hız geliyor her türlü işimi görüyorum,belki sen daha da ucuza alabilirsin benim aldığım zaman kampanya öyleydi

Tamam hocam çok sağolun ben araştırayım netten dediğim gibi sadece VDSye ve kanallara girerim öyle pek indirme yapmam :)

incele hocam her türlü işini görür vds-kanal kontrol için ben de öyle kullanıyorum,haybeye telefona para da vermezsin

Hocam araştırdımda superonlinede 59 TL aynı indirim yok çoğuda 58-60 TL civarında yalın interneti en uygunu vodafone süpernet 49.90 TL+3 TL modem ücreti aylık 53 TL bize baz istasyonuda yakın 16 Mbps kadar hız alırım ama korkum kopma sorunu filan olurmu acaba :confused:

http://www.vodafone.com.tr/Net/TelefonsuzADSL.php

Hocam araştırdımda superonlinede 59 TL aynı indirim yok çoğuda 58-60 TL civarında yalın interneti en uygunu vodafone süpernet 49.90 TL+3 TL modem ücreti aylık 53 TL bize baz istasyonuda yakın 16 Mbps kadar hız alırım ama korkum kopma sorunu filan olurmu acaba :confused:

Telefonsuz ADSL | Vodafone Net: Bireysel – Vodafone

Telefonla aramanı tavsiye ederim,beni aradıklarında bu paket nette yoktu onlar teklif etti,adamlar esnek davranıyor TTNET gibi değil

Telefonla aramanı tavsiye ederim,beni aradıklarında bu paket nette yoktu onlar teklif etti,adamlar esnek davranıyor TTNET gibi değil

Aynen arayıp soracağım çokta uygun normalde 69 TLmiş kampanyayı kaçırmamak lazım :)

aoE2BO.png

Goonet'i ben de düşündüm ve hala düşünüyorum. 20 gün sonra TTNET'teki mahkumiyetim son buluyor.

Goonet'e geçecektim. 32 bile veririz dedi Donanımhaber'deki yetkilisi. Fiber falan da yok bizim burada.

Vodafone'dan AKK yükseltebilen oldu mu? 150 GB olsa o AKK bana yeter gibi geliyor.

Goonet'i ben de düşündüm ve hala düşünüyorum. 20 gün sonra TTNET'teki mahkumiyetim son buluyor.

Goonet'e geçecektim. 32 bile veririz dedi Donanımhaber'deki yetkilisi. Fiber falan da yok bizim burada.

Vodafone'dan AKK yükseltebilen oldu mu? 150 GB olsa o AKK bana yeter gibi geliyor.
Veririz demesine bakma hocam telekomdan bir görevliye baktırt önce binadaki telekom kutusuna. Veririz diyolar ama 32 yi destekleyen hattın aktifmi pasifmi olduğunu göremiyorlar.

Veririz demesine bakma hocam telekomdan bir görevliye baktırt önce binadaki telekom kutusuna. Veririz diyolar ama 32 yi destekleyen hattın aktifmi pasifmi olduğunu göremiyorlar.

Bakmaz ki abi öyle. Arıza yok bir şey yok. Adamı ne deyip çağırıcağım?

Bakmaz ki abi öyle. Arıza yok bir şey yok. Adamı ne deyip çağırıcağım?
İşte orası sana kalmış :) tanıdık vasıtasıyla olur yada açık açık dersin böyle böyle internete basvurucam sadece bi bakabilirmisiniz diye ikna edersin veya bi 10-20 ücreti neyse ücretiyle istersin. Zaten 1 dk sürmüyo anlamaları . Ama sahadaki adamlarla konusman lazım.
Hatta şöyle yap ara telekomu arıza var de ekip yönlendirsinler geldikleri zaman sorarsın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri