ABD Adsense açmak ve vergi olayı hakkında bilgilendirme

Amaç zaten banlanmanın zor olup olmaması değil en geç 1 hafta içinde pin almak. Tr de adsense aç 65 günde ödeme alma yok

Hocam tam tersi bir durum söz konusu yani vergi borcu değil vergi alacağınız oluyor.

Valla hocam borçlu değil alacaklı olunuyor normalde orada, yani örnek verdiğim gibi kazandığınız paradan vergi kesilir ve yıl başlarında geçen yılın formunu istersiniz çalıştığınız yerden ve tax ofislerine gidip ödediğiniz vergileri alırsınız. Benim tecrübe edindidiğim kesilen vergileri geri alabildiğimizdi ister 1 sene sonra ister 10 sene sonra toplu olarak.

Siz araştırıp sorduysanız ben kafanızı karıştırmak istemem , sadece eskiden Amerikada çalışıp ödediğim vergileri geri aldığım için yazdım yorumu ama dediğin durum farklı olabilir yanlış yönlendirmek istemiyorum.

hocam sen çift vatandaşlıkmı vardı acab işte bende konud adedimya çift vatandaşlık olunca vergiden muaf olunuyor yada abd vatandaşı değilsin ama abdede bi iş yaptın bu vergidende muaf olunduğunda bahsedilmişti acaba bundan dolayı senki vergşi iyi alma olayı bu olabilrimi acaba ?

Vergi bilgisini girmeden (daha doğrusu farklı seçenekler girerek) Amerika Adsense hesabından ödeme almak mümkün, ödeme de aldım daha önce; ancak spam olayında Türk Adsense hesabıyla hiçbir farkı yok. Fark "0" yani.

Yinede yöntemi anlatabilir misiniz? Tabi mümkünse.

hocam sen çift vatandaşlıkmı vardı acab işte bende konud adedimya çift vatandaşlık olunca vergiden muaf olunuyor yada abd vatandaşı değilsin ama abdede bi iş yaptın bu vergidende muaf olunduğunda bahsedilmişti acaba bundan dolayı senki vergşi iyi alma olayı bu olabilrimi acaba ?

Aynen hocam ABD de iş yaptım ama orada emeklilik nasıl oluyor acaba derken ( sağlık v.s hep özel olduğu için yüksek ücretlerde kendin ödüyorsun ) bir kaç amerikalı yerli ile de konuşmuştum onlar da kesilen vergilerini alabiliyordu diye hatırlıyorum.

Neyse hocam avukatlar ile konuştuysan bilgi aldıysan doğrudur ben farklı bir şey ile senin olayını karıştırıyor olabilirim kafan karışmasın. İyi forumlar bol kazançlar diliyorum.

Hocam tam tersi bir durum söz konusu yani vergi borcu değil vergi alacağınız oluyor.

Valla hocam borçlu değil alacaklı olunuyor normalde orada, yani örnek verdiğim gibi kazandığınız paradan vergi kesilir ve yıl başlarında geçen yılın formunu istersiniz çalıştığınız yerden ve tax ofislerine gidip ödediğiniz vergileri alırsınız. Benim tecrübe edindidiğim kesilen vergileri geri alabildiğimizdi ister 1 sene sonra ister 10 sene sonra toplu olarak.

Siz araştırıp sorduysanız ben kafanızı karıştırmak istemem , sadece eskiden Amerikada çalışıp ödediğim vergileri geri aldığım için yazdım yorumu ama dediğin durum farklı olabilir yanlış yönlendirmek istemiyorum.

hocam türk vatandaşı için olabilir ama benim anlatmak istedigim olay şudur bazı arkadaşlar yasal olmayan yollarla kimlik numarası satın alıp onay yapmak istiyor onun için diyorum ben adamın kimlik numarasını kullanacaklar adama vergi gidecek başları derde girecek benim anlatmak istedigim olay budur

Olayın mantığını anladım sanırım.Kimlik numarası olmadan giriş yapılabilir büyük ihtimal.300 lira verenler için iyi olmamış.Biraz uğraşılırsa aşılacak bir sorun.

merhaba konunuz gerçekten faydalı olmuş, yalnız abd den adsense açınca ►w8ben◄ formu doldurmak gerekiyor, w8ben formu abd de yerleşik olarak yaşamayan kişiler için hazırlanmış bir formdur ve vergiye tabii değildir. Yani kısaca abd den yaşayan biriymiş gibi form doldurmak kimlik ve vb. belgeler ile işlem yapmak riskli bir iş olduğunu düşünüyorum umarım faydalı olur, Tekrar yazıyorum abd de yaşamayan ama gelir elden kişiler w8ben formu dolduruyor...

Olayı tam olarak anlayamadım arkadaşlar ?
Biri kısa ve öz olarak yazar mı?

Olayı tam olarak anlayamadım arkadaşlar ?
Biri kısa ve öz olarak yazar mı?

1- abd de ait posta kusutu satın al (10$)
2- adsenseye başvur. Aldığın adresi yaz.
3- Ödeme sınırını aş 1 haftada pin aldığın posta kutusuna gelecek. Onlarda tarayıp mail atmalarını iste.

Sonuç: 1 haftada pinli adsensen oluyor. :D

arkadaşlar shiptoda pin geldi fakat alamıyorum bir türlü anlaşamadık. sürekli canlı destekten bunu diyorlar mail atıyorum aynı cevap. nasıl yapacağız bunu? pdf soyasını indirdim 1-2-16 kısmı doldurup mail olarak gönderdim yine bu cevap geldi ne yapammı istiyorlar kafayı yemek üzereyim

es, we can scan and email letters to you. However, please know that we require a notarized 1583 form to be mailed in first. Please note that the notarized 1583 form needs to be filled out as follows:

box 1- date
box 2- name
box 16- your signature

box 15- signed and/or stamped by a public notary, judge, lawyer, or justice of the peace, and must be physically sent to our U.S. office address:

Security Department
3501 Jack Northrop Ave
Hawthorne, CA 90250

http://www.shipito.com/form-1583

Please know that it needs to be filled out manually (black or blue pen and paper, filled out with your hand). The notarized signature is also required and it needs to be mailed in to our office address.

If you have any questions or concerns, please let us know.

Thank you

arkadaşlar shiptoda pin geldi fakat alamıyorum bir türlü anlaşamadık. sürekli canlı destekten bunu diyorlar mail atıyorum aynı cevap. nasıl yapacağız bunu? pdf soyasını indirdim 1-2-16 kısmı doldurup mail olarak gönderdim yine bu cevap geldi ne yapammı istiyorlar kafayı yemek üzereyim

es, we can scan and email letters to you. However, please know that we require a notarized 1583 form to be mailed in first. Please note that the notarized 1583 form needs to be filled out as follows:

box 1- date
box 2- name
box 16- your signature

box 15- signed and/or stamped by a public notary, judge, lawyer, or justice of the peace, and must be physically sent to our U.S. office address:

Security Department
3501 Jack Northrop Ave
Hawthorne, CA 90250

http://www.shipito.com/form-1583

Please know that it needs to be filled out manually (black or blue pen and paper, filled out with your hand). The notarized signature is also required and it needs to be mailed in to our office address.

If you have any questions or concerns, please let us know.

Thank you

Tam kac günde geldi hocam pin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri