ABD Adsense Ödeme Alma & Vergi Bilgileri Girme & Web Adsense Satın Alma

Anladığım kadarıyla ABD adsenselerinde Türk bankaları aracılığla ödeme alamıyoruz, doğrumu anladım arkadaşlar.

Anladığım kadarıyla ABD adsenselerinde Türk bankaları aracılığla ödeme alamıyoruz, doğrumu anladım arkadaşlar.

Direk tr Bankası değil ama payoneer üzerinden kendi bankana havale yapıyorsun

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

Kısaca anlatıyorum, umarım işinize yarar.

Amerika lokasyonlu adsense vergi bilgi şöyle girmeniz mümkün. Kişisel görüşüm ve deneyimim adsense banları ülkelerle alakasız. Vergi için aşağıdaki ayarları yapın. Bu şekilde ödeme alınıyor, yasal bir sıkıntı doğuracağını sanmıyorum; ancak yine de herkesin sorumluluğu kendinde. Pini kimlik ile onaylayabilirsiniz direk, adres kafanıza göre. Ödeme almak için zaten payoneer kullanabiliyorsunuz. Kartlı olursa direk dolar çekersiniz, kartsız olursa daha iyi, kartlı olanlar kapanıyor kısa sürede Google'dan ödeme geldikten sonra. Hesap bağlayın payooner açın gerekirse kimlik vs. gönderin. Sonrasında US Payment System kısmında verdikleri bilgileri alın girin. Doğrulama ya da ödeme problemsiz gelecektir. Hadi kolay gelsin ;)

Alacaklı Profili
Tax information
Choosing your tax form directly
IRS Form W-8 BEN

1.İsminiz
2.Türkiye
3.Individual
4 ve 5. daha önce girmiş olduğunuz adresleri
6 boş
7 tc kimlik numarası (random)
8 boş
9 a tikli, boşluğa Turkey yaz diğerleri boş
10 boş
11 tikli
part 4'teki signature ve capacity'e de kimin adınaysa ismi aynen yazın geçin.

Doğrulama yapılana kadar 2-3 ödeme alınıyor. Ardından doğrulama sonrası, doğrulama yapılamadığı için ödemeniz blokelenebiliyor. Öyle olursa aynılarını tekrar gönderiyorsunuz. Ödeme otomatik yola çıkıyor, yine 2-3 ödeme alınıyor. Tekrar aynısını yapıyorsunuz. Google girdiğiniz vergi bilgilerinin doğru olduğunu varsayıyor, kalanı sizinle ABD devleti arasında yani.

ABD Web Adsense Satın Almak İçin Önerim: https://www.fiverr.com/sssuhadeep/give-fully-approved-non-hosted-adsense-account bu arkadaşa Türkiye dışında nerdeyse tüm ülkelerde web adsense açabiliyor 2 gün içerisinde size teslim ediyor. Yani web adsense olmadığı için web işleriyle uğraşamıyorsanız bu arkadaştan 25 dolar karşılığı 1 web adsense alabilirsiniz. İsim soyisim ve adres bilgisini gönderiyorsunuz (ya da random olsun diye mesaj atıyorsunuz) parayı ödedikten sonra, 2 gün içerisinde web adsense'iniz hazır. 3er 4er kere ödeme aldım web adsense'lerden (web çalışarak, youtube değil) hiçbir problem olmadı.

Hocam sizden ricam tam olarak siparis verme şeklini anlatır misiniz bir video ile. Tam olarak anlayalim siparis verelim

Direk tr Bankası değil ama payoneer üzerinden kendi bankana havale yapıyorsun

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

Hocam sizden ricam tam olarak siparis verme şeklini anlatır misiniz bir video ile. Tam olarak anlayalim siparis verelim

Usta başka biri yapsın onu, çok zaman alır. O tam kayzersoze'lik iş :D Sipariş verecek, yabancı dili olan bir arkadaş varsa video çekerse çok güzel olur.

Öncelikle teşekkürler hocam. Bu şekilde ne zamandır ödeme alıyorsunuz ? Birde kartlı payoner hesapları ilk ödeme sonrasında kapanıyor demişsiniz bunun önüne nasıl geçebilirz? Us payment kısmında 2 tane doğrulama linki var, buraya kimliği atsakda sıkıntı çıkarmı yine ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öncelikle teşekkürler hocam. Bu şekilde ne zamandır ödeme alıyorsunuz ? Birde kartlı payoner hesapları ilk ödeme sonrasında kapanıyor demişsiniz bunun önüne nasıl geçebilirz? Us payment kısmında 2 tane doğrulama linki var, buraya kimliği atsakda sıkıntı çıkarmı yine ?

Kimlik atsan bile, adres doğrulama istiyor, onu versen bile sıkıntı çıkıyor. 2 ödeme sonrasında sıkıntı çıkıyor genelde. İki hesabım varken kartlı birini kapattılar. Ama şöyle 20 güne kapatılacak paranızı boşaltın diyorlar :) Google'dan geldiği için para ama kapanıyor yani, ulaşıp öğrendim. Dolandırıcılık şüphesi vs. diyorlar. Sanki Amerika'daymışız da vergi ödememek için yapıyormuşuz gibi düşünüyorlar yani. Ama kart ile değil banka hesabıyla üye olup ödeme aldığınızda herhangi bir sorun olmuyor.

2 - 3 - 2 - 3 - 3 - 3 - 4 - 2 aylık ödeme aldım. Yani maksimum 3 aydır ödeme aldım, 4 aylık ödeme aldım. Problem çıkmadı hiç. Yine de banlanan da bir bu kadar hesabım oldu Youtube yüzünden :)

Kimlik atsan bile, adres doğrulama istiyor, onu versen bile sıkıntı çıkıyor. 2 ödeme sonrasında sıkıntı çıkıyor genelde. İki hesabım varken kartlı birini kapattılar. Ama şöyle 20 güne kapatılacak paranızı boşaltın diyorlar :) Google'dan geldiği için para ama kapanıyor yani, ulaşıp öğrendim. Dolandırıcılık şüphesi vs. diyorlar. Sanki Amerika'daymışız da vergi ödememek için yapıyormuşuz gibi düşünüyorlar yani. Ama kart ile değil banka hesabıyla üye olup ödeme aldığınızda herhangi bir sorun olmuyor.

2 - 3 - 2 - 3 - 3 - 3 - 4 - 2 aylık ödeme aldım. Yani maksimum 3 aydır ödeme aldım, 4 aylık ödeme aldım. Problem çıkmadı hiç. Yine de banlanan da bir bu kadar hesabım oldu Youtube yüzünden :)

Anladım hocam, youtube şuan konumuz dışında onu bence karıştırmayalım artık :D Şu satın alınan vergi bilgileriyle ilgili bi arkadaşta sıkıntı çıkmıştı vergi ücreti falan. Olmazsa bu şekilde deneyelim birde.

Kısaca anlatıyorum, umarım işinize yarar.

Amerika lokasyonlu adsense vergi bilgilerini şöyle girmeniz mümkün. Kişisel görüşüm ve deneyimim adsense banları ülkelerle alakasız. Vergi için aşağıdaki ayarları yapın. Bu şekilde ödeme alınıyor, yasal bir sıkıntı doğuracağını sanmıyorum; ancak yine de herkesin sorumluluğu kendinde. Pini kimlik ile onaylayabilirsiniz direk, adres kafanıza göre. Ödeme almak için zaten payoneer kullanabiliyorsunuz. Kartlı olursa direk dolar çekersiniz, kartsız olursa daha iyi, kartlı olanlar kapanıyor kısa sürede Google'dan ödeme geldikten sonra. Hesap bağlayın payooner açın gerekirse kimlik vs. gönderin. Sonrasında US Payment System kısmında verdikleri bilgileri alın girin. Doğrulama ya da ödeme problemsiz gelecektir. Hadi kolay gelsin ;)

Alacaklı Profili
Tax information
Choosing your tax form directly
IRS Form W-8 BEN

1.İsminiz
2.Türkiye
3.Individual
4 ve 5. daha önce girmiş olduğunuz adresleri
6 boş
7 tc kimlik numarası (random)
8 boş
9 a tikli, boşluğa Turkey yaz diğerleri boş
10 boş
11 tikli
part 4'teki signature ve capacity'e de kimin adınaysa ismi aynen yazın geçin.

Doğrulama yapılana kadar 2-3 ödeme alınıyor. Ardından doğrulama sonrası, doğrulama yapılamadığı için ödemeniz blokelenebiliyor. Öyle olursa aynılarını tekrar gönderiyorsunuz. Ödeme otomatik yola çıkıyor, yine 2-3 ödeme alınıyor. Tekrar aynısını yapıyorsunuz. Google girdiğiniz vergi bilgilerinin doğru olduğunu varsayıyor, kalanı sizinle ABD devleti arasında yani.

ABD Web Adsense Satın Almak İçin Önerim: https://www.fiverr.com/sssuhadeep/give-fully-approved-non-hosted-adsense-account bu arkadaşa Türkiye dışında nerdeyse tüm ülkelerde web adsense açabiliyor 2 gün içerisinde size teslim ediyor. Yani web adsense olmadığı için web işleriyle uğraşamıyorsanız bu arkadaştan 25 dolar karşılığı 1 web adsense alabilirsiniz. İsim soyisim ve adres bilgisini gönderiyorsunuz (ya da random olsun diye mesaj atıyorsunuz) parayı ödedikten sonra, 2 gün içerisinde web adsense'iniz hazır. 3er 4er kere ödeme aldım web adsense'lerden (web çalışarak, youtube değil) hiçbir problem olmadı.

Hocam şu adsense hesabı açıp satan kişi verdiği hesaplar vergi sorunu falan var mı ? açıkcası korkarım bu tür şeylerden :D

Hocam şu adsense hesabı açıp satan kişi verdiği hesaplar vergi sorunu falan var mı ? açıkcası korkarım bu tür şeylerden :D

Vergi bilgilerini kendiniz giriyorsunuz hocam zaten. Yine de siz bilirsiniz ben suça teşvik etmiyorum :D Kendi adınıza açın isterseniz uğraşın :D Adama kendi bilgilerinizi verip kendi adınıza da açtırabilirsiniz tabi ki :p

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION], hocam bu satın alınan web adsense anladığım kadarıyla direk onaylı yani trde 1000 tl ye satılan adsensenin pinsiz hali gibi değil mi ? örneğin bu adsenseye bir site eklesek direk reklamlar açık olacak ?

Vergi bilgilerini kendiniz giriyorsunuz hocam zaten. Yine de siz bilirsiniz ben suça teşvik etmiyorum :D Kendi adınıza açın isterseniz uğraşın :D Adama kendi bilgilerinizi verip kendi adınıza da açtırabilirsiniz tabi ki :p

Bana bişey olur diye korkuyorum zaten hocam :D :D

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION], hocam bu satın alınan web adsense anladığım kadarıyla direk onaylı yani trde 1000 tl ye satılan adsensenin pinsiz hali gibi değil mi ? örneğin bu adsenseye bir site eklesek direk reklamlar açık olacak ?

Aynen öyle.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam adsense kimlik onaylama aşamasında ekran görüntüsü atıyorsunuz dimi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri