ABD Adsense Payoneerı Kabul Etmiyor Olabilir mi?

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Özellikle ABD Adsense Kullanıcıları İlgilendiren Bir Durum Olduğunu Düşünüyorum. ABD Adsensesine Payoneer Ödeme Bilgisi Eklemek İstediğimde INVALID INPUT - DISMISS Hatası Alıyorum. Payoneer Hesabım Onaylı. Adsense Hesabımda Tax Girilmiş ve Onaylı. Aynı Sorunu Yaşayan Bir Kaç Kişinin Google Forumlarındaki Mesajlarına Ulaştığımda Biri

"Payoneer is not a valid payment method with Adsense. You need to give details of your actual bank account in the US, if that's where you're living and where your account is registered."

"Payoneer, Adsense ile geçerli bir ödeme yöntemi değildir. Gerçek banka hesabınızın ayrıntılarını, ABD'de yaşıyor olduğunuz yerde ve hesabınızın kayıtlı olduğu yerlerde vermeniz gerekir."

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/W9TRGT5lxBU;context-place=topicsearchin/adsense/payoneer%7Csort:relevance%7Cspell:true

Diğeri ise;

"Is your bank account in the same country as indicated in your AdSense account?

Is your bank a "brick and mortar" bank? Virtual banks are not allowed.

Are you using the proper routing number? Check your bank's website or call them to be sure you're using the proper routing number for EFT deposits."

"Banka hesabınız AdSense hesabınızda belirtildiği gibi aynı ülkede mi?

Bankanız bir "tuğla ve harç" bankası mıdır?
Sanal bankalara izin verilmiyor.

Doğru yönlendirme numarasını mı kullanıyorsunuz? EFT ödemeleri için uygun yönlendirme numarasını kullandığınızdan emin olmak için bankanızın web sitesini kontrol edin veya onları arayın."

https://support.google.com/adsense/forum/AAAAKDuOfxQgF_PSIQHG_w?hl=tr

Şimdi ABD Adsensesi Kullanan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var. Ödeme Metodu Girme Bölümü Aktif Olan Arkadaşlar Bir Bakabilir mi? Payoneer Ekleyebiliyorlar mı? Eğer Ekleyemiyorlarsa Bence ABD Adsensesi için Boşa Uğraşıyoruz Anlamına Geliyor ve Önümüzde Ayın Bitmesine 7 Gün Gibi Bir Zaman Dilimi Olduğundan Hızlı Bir Şekilde Çözüm Arayışına Girmiş Oluruz...

ABD adsensesine ödeme alındığını payoneer eklendiğini biliyorum. Amacım bir güncelleme gelip gelmediği hususunda... Onu anlamaya çalışıyorum...

saçmalamayın lütfen attığınız konu
yazar: Adsense Payment ERROR 10 10 2016

tarihinde açılmış biraz şöyle bir çevreye bakıp sonra gereksiz konular açın neye göre kime göre böyle şeylere inanıyorsunuz hala anlamış değilin

saçmalamayın lütfen attığınız konu

tarihinde açılmış biraz şöyle bir çevreye bakıp sonra gereksiz konular açın neye göre kime göre böyle şeylere inanıyorsunuz hala anlamış değilin

Neden Bu Kadar İticisiniz Arkadaş yaaa. Neden İtici Olmak için Çaba Gösteriyorsunuz? Çocukluğunuzda Ne Yaşadığınızda Bu Şekilde Hoşgörüsüz Davranıyorsunuz? Sorunlarla Uğraştığımızın Farkında Olmanıza Rağmen Saçmalamayın Lütfen Falan Gibi Tarzında Mesajlarla Can Sıkıyorsunuz?

Yaşadığımız Soruna Odaklanmışız. Küçük Detayları Görmemiş Olabiliriz. Farklı Bir Dille Aksini İddaa Ederek En Doğru Olanı Bulmamıza Yardımcı Olmanız Gerekirken Saldırıya Geçiyorsunuz Resmen.

Yeni hesap ekledim, sıkıntı yok. Siz şu vietnamlı arkadaşla görüşebildiniz mi.

Özellikle ABD Adsense Kullanıcıları İlgilendiren Bir Durum Olduğunu Düşünüyorum. ABD Adsensesine Payoneer Ödeme Bilgisi Eklemek İstediğimde INVALID INPUT - DISMISS Hatası Alıyorum. Payoneer Hesabım Onaylı. Adsense Hesabımda Tax Girilmiş ve Onaylı. Aynı Sorunu Yaşayan Bir Kaç Kişinin Google Forumlarındaki Mesajlarına Ulaştığımda Biri

"Payoneer is not a valid payment method with Adsense. You need to give details of your actual bank account in the US, if that's where you're living and where your account is registered."

"Payoneer, Adsense ile geçerli bir ödeme yöntemi değildir. Gerçek banka hesabınızın ayrıntılarını, ABD'de yaşıyor olduğunuz yerde ve hesabınızın kayıtlı olduğu yerlerde vermeniz gerekir."

https://productforums.google.com/fo...in/adsense/payoneer|sort:relevance|spell:true

Diğeri ise;

"Is your bank account in the same country as indicated in your AdSense account?

Is your bank a "brick and mortar" bank? Virtual banks are not allowed.

Are you using the proper routing number? Check your bank's website or call them to be sure you're using the proper routing number for EFT deposits."

"Banka hesabınız AdSense hesabınızda belirtildiği gibi aynı ülkede mi?

Bankanız bir "tuğla ve harç" bankası mıdır?
Sanal bankalara izin verilmiyor.

Doğru yönlendirme numarasını mı kullanıyorsunuz? EFT ödemeleri için uygun yönlendirme numarasını kullandığınızdan emin olmak için bankanızın web sitesini kontrol edin veya onları arayın."

https://support.google.com/adsense/forum/AAAAKDuOfxQgF_PSIQHG_w?hl=tr

Şimdi ABD Adsensesi Kullanan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var. Ödeme Metodu Girme Bölümü Aktif Olan Arkadaşlar Bir Bakabilir mi? Payoneer Ekleyebiliyorlar mı? Eğer Ekleyemiyorlarsa Bence ABD Adsensesi için Boşa Uğraşıyoruz Anlamına Geliyor ve Önümüzde Ayın Bitmesine 7 Gün Gibi Bir Zaman Dilimi Olduğundan Hızlı Bir Şekilde Çözüm Arayışına Girmiş Oluruz...

Bugün Görüştük Müsait Değildi. Mevcut Sorunumu Anlattım "I will help you on tonight" Dedi Sanırım Bu Gece Yardımcı Olacak. İnşallah Yanlış Anlamamışımdır. Yazmasını Bekliyorum PC Başında...

---------- Spam Engelliyici 19:39 ---------- Önceki Mesaj 18:50 ----------

Bana Özelden Bir Sakıncası Yoksa Skype Adresini Gönderir misin?

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 19:39 ----------

Sorunu @niyazi16 Arkadaş ile Yapmış Olduğumuz Beyin Fırtınası Sayesinde Çözmüş Bulunmaktayım. Sorunun Nedeni ABD İp'si ile Adsenseyi Açmam ve O İp Üzerinden Ödeme Metodu Girmeye Çalışmammış. ABD Vatandaşları Bulunduğu Ülke Sınırları İçerisinde Var Oldukları Süreç Gerçek Banka Hesaplarını Girmek Zorundalarmış. Yani Sen Amerikada İkamet Ediyorsan Adsense Payoneer vb. İnternet Bankacılığını Kabul Etmiyor. Bizde Almanya İp'si ile ABD Adsenseye Girip Ödeme Metodu Girdik ve Kabul Etti. Şimdi Söylediklerim Anlamsız Gelebilir Sizlere. Dediğim Gibi Yarın Bir Gün Başınıza Geldiğinde Ne Demek İstediğimi Daha iyi Anlarsınız... Yardımcı Olmaya Çalışan @niyazi16 Arkadaşa ve Deneme Yapmam için Kendi Gerçek ABD Banka Bilgilerini Veren @nescafe3in1 Arkadaşa Çok Teşekkür Ederim. Konuyu Kilitleyebilirsiniz...

Son düzenleme:
yeni hesap yok elimde benim,denemedim yakın zamanda ama abd adsense hesabımdan normalde ödeme geliyor payonere.bu ay limiti aşamadık,gelmedi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri