ABD Adsenseye Ödeme Bilgileri Kaydederken Invalid input Hatası Alıyorum.

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Yeni Bir Sorunla Yine Karşınızdayım :) işin Şakası Bir Yana Ne Lanet Birşeye Bulaştık Böyle. Uzun Yıllardır Bu İşi Yaparım ve O Kadar Kötü Dönemler Atlattık İlk Defa Bu Zaman ki Gibi Googlenin Bizi Zorladığını Gördüm.

Sorunum ABD Adsenseyi TAX Olayını Hallettim. Pin Gelmesi için Yeni Gerçek Adreste Girdim. Dedim Hazır Elimi Sürmüşken Şu Payoneerıda Gireyim. Bilgileri Doğru Girdiğimi Düşünüyorum. Yalnız Kaydederken Invalid input Hatası Veriyor. Sizce Neden Olabilir?

Benim Aklıma İlk Gelen Ödeme Bilgilerini Girdiğimiz İsim ile Tax Onayladığımız isim Farklı. Hatta Adsenseyi Açarken Kullandığım isimde Farklı. 3 Farklı isim Mevcut Adsensede.. Sizce Bunun ile Alakası Var mıdır?

takıpteyım hocam.
benım yolum cok..
daha pın gelıcek
tax ı halletcem
sonra odeme ıslerı..
ıns hallolur..

not: az once abd adsenseye baglı tek kanalım vardı sımdlık oda kapandı gunluk 50-60 dolar getırıyordu.
kanallarınızı kontrol edeblırsınız arkadaslar.
su kanallar neden kapanıyor arkadas abd den bıle hesap actık nafıle. adsenseye baglamasam kapanmıyor baglıyorum para gelıosa kapanıyor.

Son düzenleme:
Yeni Bir Sorunla Yine Karşınızdayım :) işin Şakası Bir Yana Ne Lanet Birşeye Bulaştık Böyle. Uzun Yıllardır Bu İşi Yaparım ve O Kadar Kötü Dönemler Atlattık İlk Defa Bu Zaman ki Gibi Googlenin Bizi Zorladığını Gördüm.

Sorunum ABD Adsenseyi TAX Olayını Hallettim. Pin Gelmesi için Yeni Gerçek Adreste Girdim. Dedim Hazır Elimi Sürmüşken Şu Payoneerıda Gireyim. Bilgileri Doğru Girdiğimi Düşünüyorum. Yalnız Kaydederken Invalid input Hatası Veriyor. Sizce Neden Olabilir?

Benim Aklıma İlk Gelen Ödeme Bilgilerini Girdiğimiz İsim ile Tax Onayladığımız isim Farklı. Hatta Adsenseyi Açarken Kullandığım isimde Farklı. 3 Farklı isim Mevcut Adsensede.. Sizce Bunun ile Alakası Var mıdır?

isim hatası bence, ben açtığım tüm hesapları aynı ad ile açıyorum gerçek isim ile zira sorun çıkma ihtimali yüksek..

isim hatası bence, ben açtığım tüm hesapları aynı ad ile açıyorum gerçek isim ile zira sorun çıkma ihtimali yüksek..

Hangi isim? Payoneer Açarken Kullandığımız isim mi? Yoksa Adsense Açarken Kullandığımız İsim mi? Payoneer Açarken Mecbur Kendi İsmimizi Kullanıyoruz. Adsense Sahte isim..

---------- Spam Engelliyici 08:45 ---------- Önceki Mesaj 08:29 ----------

Evet Arkadaşlar Sorun Sanırım Payoneer. https://support.google.com/adsense/forum/AAAAKDuOfxQgF_PSIQHG_w?hl=tr Burada Aynı Sorunu Yaşayan Elemana Uzmanın Verdiği Cevap Sanal Bankacılık Eklemeyi Kabul Etmiyor Tarzında... ABD ADsensesi Olan Bir Arkadaş ile Deneme Yapabilir miyiz? Oda Aynı Hatayı Alıyor mu? diye...

Hangi isim? Payoneer Açarken Kullandığımız isim mi? Yoksa Adsense Açarken Kullandığımız İsim mi? Payoneer Açarken Mecbur Kendi İsmimizi Kullanıyoruz. Adsense Sahte isim..

---------- Spam Engelliyici 08:45 ---------- Önceki Mesaj 08:29 ----------

Evet Arkadaşlar Sorun Sanırım Payoneer. https://support.google.com/adsense/forum/AAAAKDuOfxQgF_PSIQHG_w?hl=tr Burada Aynı Sorunu Yaşayan Elemana Uzmanın Verdiği Cevap Sanal Bankacılık Eklemeyi Kabul Etmiyor Tarzında... ABD ADsensesi Olan Bir Arkadaş ile Deneme Yapabilir miyiz? Oda Aynı Hatayı Alıyor mu? diye...

hem adsense ismi hem adres ismi aynı olmalı, tabiki payooner'de aynı isim ile açaılmalı, ayrıca tax girilirken verilen isim de sorun teşkil etmiş olabilir, tax ismini mecbur doğru girilmeli vergiyi aşmak için belli ki isim uyuşmazlığı sorun yaratmış, vergiyi girmeden önce payoneer'i onaylatıp deneseydiniz belki halledilirdi. örnek ben tax girmedim veya onaylanmadı ancak payoneer ile 1 güne halletmiştim

kesinleşmeye yakın aynı işlemleri yapacam hocam, isimler bende de farklı hep. haber veirim sonuca göre.

kesinleşmeye yakın aynı işlemleri yapacam hocam, isimler bende de farklı hep. haber veirim sonuca göre.

Hocam Payoneer Bilgisi Eklemeye Çalışma Şansın Var mı? Sorunun Ondan Kaynaklı Olabileceğini O Değilse Bile Aklımızdan Çıkması Gerektiğini Düşünüyorum. Mümkünatı Varsa Payoneer Bilgisi Eklenip Eklenmediğine Bakabilir misiniz? Bir de ABD Adsensesi Olması Lazım...

Hocam Payoneer Bilgisi Eklemeye Çalışma Şansın Var mı? Sorunun Ondan Kaynaklı Olabileceğini O Değilse Bile Aklımızdan Çıkması Gerektiğini Düşünüyorum. Mümkünatı Varsa Payoneer Bilgisi Eklenip Eklenmediğine Bakabilir misiniz? Bir de ABD Adsensesi Olması Lazım...

şimdi denedim ama ödeme yöntemi aktif değil hocam hala sınır geçmediği için, mavi olması gerekiyor işaretledğim yer, tıklanmıyor yani.
[url=http://hizliresim.com/vbX5Op][/URL]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri