Abd İçerikli Kanala Partner Önerisi

• Kullanıcı sceeplock2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Kesinti yuzde kac olacak buda önemli. Kesintiyi merk ettim

Kesinti yuzde kac olacak buda önemli. Kesintiyi merk ettim

Kesinti %30 kapanan kanalların parasını ödediğini söylüyor , rus network firması dediğim firma şu webmoney/pp/bank transfer ödeme yöntemleri var, ama şu an deneme aşamasındayız hocam.

Kesinti %30 kapanan kanalların parasını ödediğini söylüyor , rus network firması dediğim firma şu webmoney/pp/bank transfer ödeme yöntemleri var, ama şu an deneme aşamasındayız hocam.
Niye quizden daha cazip yapmayi dusunmuyolar ki.yuzde 10 olsun mesela quizden oraya gecelim sorunsuz oderse tabiki.

Taleplerinizi beklentilerinizi, öğrenmek adına ön konu açıp zamanı geldiğinde konu açacağım duyuymama rağmen. Halen Rus ismiyle kanal başvuran, Kendini USA dan gibi yansıtıp Hub başvurusunda bulunanlar, çıkıyor.

Bizzat bu iş ile uğraştığımız için, Herkesin sorunsuz sıkıntısız ödeme alabilmesi için, Networkun çöp olmaması için. Gerekli zaman geldiğinde. Tüm soruların cevapları ile birlikte konu açılacak zaten. Daha açılmadan bu tarz çakallıkların olduğunu görmek beni tedirgin ediyo açıkçası.

bahsi geçen arkadaşlar kendilerini biliyorlar duyurulur :)

Taleplerinizi beklentilerinizi, öğrenmek adına ön konu açıp zamanı geldiğinde konu açacağım duyuymama rağmen. Halen Rus ismiyle kanal başvuran, Kendini USA dan gibi yansıtıp Hub başvurusunda bulunanlar, çıkıyor.

Bizzat bu iş ile uğraştığımız için, Herkesin sorunsuz sıkıntısız ödeme alabilmesi için, Networkun çöp olmaması için. Gerekli zaman geldiğinde. Tüm soruların cevapları ile birlikte konu açılacak zaten. Daha açılmadan bu tarz çakallıkların olduğunu görmek beni tedirgin ediyo açıkçası.

bahsi geçen arkadaşlar kendilerini biliyorlar duyurulur :)

hocam eğer geç kalırsanız çok şey olucak haberiniz olsun. ilk olmak her zaman iyidir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri