ABD Türkiye'ye vize başvurularını süresiz durdurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devletimiz bence bu olayın altında kalmamalı incirlik kapatılmalı

Dünya artık küresel, Turist olarak gezmek isteyen arkadaşlar için birsürü alternatifler var boyun eğmeye gerek yok.

Dipnot; ypg/pkk ya tırlarca silah verenlerde bunlar yani ne dostluklarını gördük ki şimdi küskün olsalar ne olur

Son düzenleme:
Incirliği kapatmak mı? Fetöden sonra tepki olarak kapatılmadı. Abd'ye yaptırım yapacak cesareti bulamaz kimse. Hele bu kadar dışa bağlıyken. Çok geç kalındı bence silkinip toparlanmak için, ucu belli olmayan yola girdik bir kere.

Son düzenleme:
Biz idlibe girdik sanıyordum, oysa abd'ye girmişiz. Bu mk ****leri ne zaman bizim yanımızda oldularkı zaten ? şimdi olsunlar,.

Abd ye vize misillemesi
Türkiye de onların vize başvurusunu askıya almış...

Son düzenleme:
Karsiligin buyugu kucugu olmaz onemli olan karsilik verebilmek bizde onlarinkini askiya almisiz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzine zam yapılanca "Ben hep 20liralık alıyorum beni ilgilendirmez" diyenlerin "Ben ABD'ye gitmiyorm beni ilgilendirmz" demesini bekliyorm

Biri borsa forumuna yazmış

Asıl ben yarın Bahçeli 82 Kerkük, 83 Musul, 84 Washington der diye tırsıyorum :) ( espiri mahiyetindedir) ytd :))

Rus uçağı vuruldu , terör örgütlerine gözümüzün önünde silah yolladılar , darbe girişimi yapıldı bu olaylar üzerine İncirlik üssünü kapamadılar veya kapayamadılar bu olay için mi kapayacaklar.Daha önce tavizleri vermeseydik ipler bizim elimizde olurdu.

Rus uçağı vuruldu , terör örgütlerine gözümüzün önünde silah yolladılar , darbe girişimi yapıldı bu olaylar üzerine İncirlik üssünü kapamadılar veya kapayamadılar bu olay için mi kapayacaklar.Daha önce tavizleri vermeseydik ipler bizim elimizde olurdu.

İncirlik üssünü kapatmak yürek ister. Türkiyedeki hiçbir siyasi güç orayı kapatamaz ama diğer dediklerinde haklısın bu zamana kadar çok taviz verdik.Bakalım bu sefer ki duruşumuz nasıl olacak.

Türkiye ne zaman Amerika'ya karşı çıkabildi, ben hatırlayamıyorum.Borsasının % 70 sermayesi dışarıdan gelen bir ülke her istediğini yapamaz.

Son durum bu :
4GrZ6Q.png

Tarihte ilk kez Greencard başvurusu yaptım, adamlar Tr'den 1 kişi bile almayacak herhalde.
:D

Forumdaki büyük Resmi görüp ABD'ye atarlananlar olmuş hemen.
Evet forumdaki büyük resmi gören kişiler, biz çok büyük ülkeyiz, Egonomi muhteşem, ABD ve Almanya bizi gısganiyi.
O yüzden tüm bu ambargolar felan.

Birkaç haftaya vize muhabbetleri düzelirde, egonomi nasıl düzelcek onu bilemem.
3,67 dolar 4,30 euro an itibarıyla, yarın borsa çöker dolar-euro ne olur orasını kimse bilmez.
Egonomi çok iyi demiştim değil mi?

olan yine garibana olacak ama hiç kimse olayın bu yönüyle hiç ilgilenmeyecek, A parti B partiyi eleştirmeye devam edicek, B parti de A partiyi eleştiricek :(

olan her zaman ki gibi garibana oluyor.

şansa bak ilk defa green card başvurusu yapacaktım neyse ben yine yapayım normalde dokunmuyor ama yinede üzücü bir haber

Bizimkilerin tutukladığı bu çalışan Bunlar için bu kadar önemlimiydi adamlar vizeleri durdurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri