Abiniz ve Kazık Olayı

Aile'den biri değil. Öz abim gibi görüyordum.

Bir sistem geliştirdim dedi, 2000 TL'ye sana satayım dedi. Benim durum kötü çok kötü durumum var görsen sen yardım edersin. Bazı ailevi şeylerde var onları açmak istemiyorum. Neyse benim o kadar param yok dedim. Bana bir tavır aldı onun 90TL'lik eğitim sistemi vardı niche falan her şeyi öğreten. Sonra abi benim o kadar param yok, bana niche işinin tamamını kaç paraya öğretirsin dedim. Adam 90TL'lik şeyi 500TL dedi bana bende günlük paramı harcamıyorum aç kalıyorum o eğitim için bir den 500TL diyince kafamdan soğuk sular aktı. Dedim abi bir kişi 100TL'ye yapıyor bu işi niye böyle yapıyon benim durumumu da biliyon dedim. İyi git ondan al, hoşçakal dedi gitti.

Üzüldüm valla ne yalan söyleyim moral sıfıra indi.

Bende baya bişey var sandım. Sana o kelimeleri söyleyen adam afedersin HİÇ BİR B*K TAN anlamıyor demektir.

dua et parayı yollamamışsın.

Forumda e-kitap satanlarada ben inanmıyorum açıkçası (kimse yannış anlamasın bana etik gelmiyor) anlattığı yöntem madem okadar değerli otursun kendi yapsın kazansın. milletten gelen 10-20tl kime yarıcak.

forumda, googlede birrrrrrrrrrrrrrrr sürü açıklama var deneme yanılma ile kendin öğren başkasının öğrettiği yöntemler ya eksiktir, yada herkez yaptığı için sana faydası yoktur...

nichedir, yöntemdir kanmayın artık böyle şeylere gözünüzü seveğim.

bunlara ayıracağınız zamanı gündemi takip edip ona göre video eklemekle uğraşsaydınız şuan nicheden kanzanacağını parayı harcıyor olacaktınız...

7-8 yıllık arkadaşımın kredi kartına para koydum alışveriş yaptım internetten spariş iptal oldu bu arkadaş da kartına yatırdığım parya konmaya çalıştı sildm defterden. beni sırtımdan vurcak adama sırtımı asla dönmem benden uzak allaha yakın olsun

off abi mi ? hiç girme o konuya :S kendisi şerefsizin teki.. neyse daha yazardımda...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri