- Web sitesi
- kendinyapilgincfikirler.blogspot.com.tr
Neler yaparak kanaliniza insanlarin abone olmasını sagliyorsunuz?
Benim yaptiklarim;
Video nun sonunda kanalima abone olmayi unutmayın demek,
Outro da abone ol butonu koymak
Kanal resmi her videonun kosede otomatik cikan varya o abone ol seklinde,
Aciklama kisminda hizli abonelik linki var ve abone olmayi unutmayin yazio...
Zaman zaman yorumlarda tesekkur ederek ve begenmeyi abone olmayi unutmayin diyorum.. (begenilerimdende memnun deilim 5k izlenme 150 begeni civarlarinda ortalama)
2bucuk aylik ozgun kanal, 10 video var 1k abone yok... ama ayni tarz calisan bi kac turkce ozgun kanal buldum 2 video ile 1k ya yakinlar ya gecmisler kanal acilma zamanlarımizda yakin.... garip olan onlardan daha cok yorum aliyorum..
Benim abone ol butonum mu bozuk
))
Hem soru hem isyan oldu bu
Siz neler yapiyorsunuz.. neler ise yarar.. fikir alis verisi iyi olur hem spamci kardeslerde ozgune gecmeyi dusunurken
)
Benim yaptiklarim;
Video nun sonunda kanalima abone olmayi unutmayın demek,
Outro da abone ol butonu koymak
Kanal resmi her videonun kosede otomatik cikan varya o abone ol seklinde,
Aciklama kisminda hizli abonelik linki var ve abone olmayi unutmayin yazio...
Zaman zaman yorumlarda tesekkur ederek ve begenmeyi abone olmayi unutmayin diyorum.. (begenilerimdende memnun deilim 5k izlenme 150 begeni civarlarinda ortalama)
2bucuk aylik ozgun kanal, 10 video var 1k abone yok... ama ayni tarz calisan bi kac turkce ozgun kanal buldum 2 video ile 1k ya yakinlar ya gecmisler kanal acilma zamanlarımizda yakin.... garip olan onlardan daha cok yorum aliyorum..
Benim abone ol butonum mu bozuk
Hem soru hem isyan oldu bu
Siz neler yapiyorsunuz.. neler ise yarar.. fikir alis verisi iyi olur hem spamci kardeslerde ozgune gecmeyi dusunurken