abone kazanma yontemleri neler olabilir?

• Kullanıcı y4mur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
[MENTION=41146]y4mur[/MENTION] kanalinin bence gidişatı iyi. sabır ve istikrar kilit kelime . anladın sen onu :)

Bilmem mi ah ah ... saolsun partnerim bu konuda cok destekleyici :))

Elimden geleni yapmaya calisiyorum iste surekli bi video cekme editleme olayi...
Bide bu yorumlari cevaplama mevzusu sanirim baya etkiyi abone oldurtma konusunda diye dusunuyorum..

Bilmem mi ah ah ... saolsun partnerim bu konuda cok destekleyici :))

Elimden geleni yapmaya calisiyorum iste surekli bi video cekme editleme olayi...
Bide bu yorumlari cevaplama mevzusu sanirim baya etkiyi abone oldurtma konusunda diye dusunuyorum..

kesinlikle . insanlar onemsendiğini hissedince abone oluyolar.

Fazla üstüne düşme benim bir kanalım var özgün değil ama sevdiğim bir kategoride para kazanması gitmesine rağmen hobi olarak yükleme yapıyorum o kadar bağlıyım ki her ay düzenli istatiğini not ederim 1 yıl öncesinde 300 abonem vardı abone arttırmayı kafama taktım Facebook twitter da YouTube ile ilgili sayfalara web sitlerine forumlara falan kanalını tanıtıp duruyordum sonraları yavaş yavaş artmaya başladı kısa sürede1000 aboneye ulaştığımda günlük artan bir şekilde abone geldiğini görünce baya bi rahatladım ve abone sevdam kendiliğinden gitti.bugün istatistiklerini gözden geçirirken baktım ki geçen sene bugün 1000 aboneye ulaştığımı not etmisim şuanda ise spam olmasına rağmen 20.000 i geçmiş durumda son 1 yıldır özel olarak birşey yapmadım sadece aboneyi umursamadan kanalımın kalitesine önem verdim o kadar

yorumları kes sebastisn :D :D
forumun %98 spam :D :D :D
bişey yapmana gerek yok yaptıgın iş kaliteliyse birazda reklam eklersen o iş olur

Ben sizi cevapladiktan sonra mesajinizi degistirmissiniz cevap verme geregi duydum keske degistirmek yerine yeni bi cevap yazsaymissiniz.. kendin yap videolari cekiyorum, %100 ozgun disaridan aldigim materyeller sadece gulen surat vb. ve yt nin verdigi muzikler... 10 videoda 1k aboneyi nickimi yt de aratirsan mumkunlugunu gorursun ki ben 2 video ile 1k abone yapabilenleri gordugum icin durumumdan rahatsizim... bence siz fazla iyimser dusunuyorsunuz... sizin kanal evet ilerleyebilir zamanla kimin ne olacagi belli olmaz ama suan icin iyi demeyin iyi olacagina inaniyorum kendime guveniyorum diyin .. benim fikrim bu...

Evet, DIY video sektoru guzel su anda. Fazla rakip yok ve kadinlarin merak ettigi sorulari yanitlayabilen guzel bir konu turu. 2 video 1k abone guzel. Ben kendim icin lets play videolarina konusmustum. Su an 13 video 70 abone fakat 8k wiev var. Bende wievler abonelerden fazla artiyor. Boyle bir dengesizlik var :D basarilarinizin devamini dilerim iyi yayinlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri