AboneBot (Sınırları Aşın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pmlere dönüş yapıyorum arkadaşlar bi 25dk atm ye uğrayacağım genel olarak buraya yazayım skype ve team desteği bi 20dk ara veriyorum anlayış için teşekkür ler geldiğimde devam :))

25dk dışarda idim gelen pmlere ve yorumlara dönüş yapıyorum teamlara 5dk içinde başlıcam arkadaşlar

teşekkürler botun kurulumu yapılmıştır.

teşekkürler botun kurulumu yapılmıştır.

teşekkürler hocam

satışlar güncel arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 14:45 ---------- Önceki Mesaj 14:38 ----------

Toplamda 6 arkadaşa satış ve kurulum sağlanmıştır

Kullandığım 2-3 adet daha abone botu vardı fakat yinede denemek için satın aldım.

Kesinlikle stabil çalışan bir bot, zaman ayarları sayesinde gerçek kullanıcı imajı vermek mümkün, API ile çalışmıyor olması bir avantaj.

Tercih edilebilir.

Kullandığım 2-3 adet daha abone botu vardı fakat yinede denemek için satın aldım.

Kesinlikle stabil çalışan bir bot, zaman ayarları sayesinde gerçek kullanıcı imajı vermek mümkün, API ile çalışmıyor olması bir avantaj.

Tercih edilebilir.

teşekkür ederim hocam :)

satışlar günceldir

Tercih edilebilir.

vay be ne bot yazdırmışız arkadaş :) kendimle gurur duydum.
hayırlı satışlar alırım sonra bir dal.

tamam hocam daha cok kazandınız sızın ıcın daha ıyı oldu. ben sevındım

bende sizin için sevindim hocam daha uygun fiyata işiniz görülcek inş vardır her işde bir hayır

---------- Spam Engelliyici 18:33 ---------- Önceki Mesaj 17:42 ----------

Satışlar Günceldir :)

---------- Spam Engelliyici 19:29 ---------- Önceki Mesaj 18:33 ----------

Pmlere dönüş yapıldı.

Bot bizim hangi kanallara abone olduğumuzu görebiliniyor mu? mod arkadaşların onayı incelemesi alındı mı?

görmüyor hocam eğer incelemek isterse era hocaya kaynak kodu inceletebilirim uzman spamcılarda kullanıyor virüstotalde ana başlıkdadır

---------- Spam Engelliyici 20:00 ---------- Önceki Mesaj 19:48 ----------

Satışlar Günceldir Pm lere dönüş yapıldı

---------- Spam Engelliyici 20:30 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

Arkadaşlar Pmden gelen genel sorulardan biride
Proxy olmadan çalışıp çalışmadığı

Evet proxy olmadanda çalıştırabiliyorsunuz

Süreli VPN i olanlar bot süresi ile aynı süreyi verip VPN ilede kullanabilirler

imacroS ile süreli modem resetleten arkadaşlar sizde sürüyi toplam abone süresi ile eş yaparsanız problem olmaz

ip için alternatif çok

---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 20:30 ----------

Bugün için satış 00:30 da biticektir alacak arkadaşlar pm atarsa yarın 09:00 dan sonra satış ve teslim yapılacak hayırlı geceler

hocam botu alayım dedim ama malesef çok pahalı.10 tane quiz için abone yapıcam diye 40 tl vermek mantıksız.

hocam botu alayım dedim ama malesef çok pahalı.10 tane quiz için abone yapıcam diye 40 tl vermek mantıksız.

hocam alan arkadaşlar genelde daha büyük rakamlar için kullanıyorlar tabiki pahalı gelebilir anlayışla karşılarım ama emeğimin hakkını bu olarak görüyorum sizede saygı duyuyorum :)

teşekkürler hocam satışlar günceldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri