Aboneli kanal alinir...

mesut1972

Kayıtlı Üye
1k-2k arası Aboneli (organik) kanal alinir.
kanal başı düşünülen ücret kanalına göre 75+ tl
100+ kanala ihtiyaç vardır mümkünse toplu satan arkadaşlar tercihimdir
Skype tan iletişime geçebilirsiniz...

Son düzenleme:
böyle kanal alacağım yazacağına satanlara baka muyor musun?
İnsanları böyle uğraştırıp link alınca mutlu mu oluyorsun sorununuz ne sizin

böyle kanal alacağım yazacağına satanlara baka muyor musun?
İnsanları böyle uğraştırıp link alınca mutlu mu oluyorsun sorununuz ne sizin

bunu bana hitaben mi yazıyorsun. bana hitaben yazıyorsan asıl senin sorunun ne. sana ne açılan konudan arkadaşım. bana yüzden fazla kanal lazım hangi satış konusunda bu kadar kanal satan var. hayır okuma konuyu seni zorla okumaya iten yok. ayrıca zamanını harcayıp birde gereksiz post kasıyorsun. üstüne benim zamanımıda harcıyorsun işim gücüm yok sana cevap veriyorum. alış-satış konusunu kirletmekde adet oldu millete

Hocam kanal içerisindeki videoları silip mi teslim etmemizi istiyorsun? Bu şekilde istiyorsan 4 tane gönderebilirim. 1k aboneli organik bir şekilde.

Hocam kanal içerisindeki videoları silip mi teslim etmemizi istiyorsun? Bu şekilde istiyorsan 4 tane gönderebilirim. 1k aboneli organik bir şekilde.

videoların silinmemiş olması lazım hocam. kanallar videolu olmalı. KONU GÜNCELDİR

70 kadar daha kanal ihtiyacım var toplu alım tercihimdir. teşekkür ederim

hocam dönüş yapsaydınız ?

ne için dönüş bekliyorsun hocam. aracı kullanarak işlemi tamamlayalım yazmışım kalmış öyle. 1 aylık üyesiniz ben size neye güvenerek para göndereyim. aracı olarak forumun sağlam adamları yardımcı olur kolayca tamamlanır ticaret. kanalları atmıyorsunuz aracı kabul etmiyorsunuz ne için cevap bekliyorsunuz. deyin bana hele:confused::o:D

---------- Spam Engelliyici 11:28 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

elinde 5 den fazla kanal olan ve uçuk fiyat talep etmeyen arkadaşlar için konu günceldir

mesajım bulunsun elimde uygun kanallar var dır buyuk ıhtımal var ıse donus yapacağım

Hocam forumda 1000 abone ücreti 160tl olarak güncellendi

40 adet daha alınacaktır. elinde bulunan arkadaşlar için

Skypedaan yazmama ragmen 1 haftadir geri dönüş yapmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri