AborJin S.Mod Hayırlı Olsun :)

• Kullanıcı brain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kutlamalar-Tebrikler
edit................

Son düzenleme:
düzeni sağlamayan hatta hakaret eden hatta hatta modluktan ekmek yiyenler olduğuna göre boş konuşan sensin. burada ne bilgiler paylaştığımı bilen bilir. senin ne katkın oldu arkadaşlar. birilerine yancılık yapıyorsun bunu yapma karekter sahibi ol. kimseye hayrın olmaz başkasını eleştirirsin.
yancılık mı yapıyorum dostum senin görüşün hiç birinin adını bile bilmem cokda umrumda değil çünkü herkez kendi işin bakar
ek olarak o arkadaşlar şuan hala mod değiller senin yazın şuan ki arkadaşlara yönelikti ve kimseye hayrım olup olmadığını değerlendirecek insan sen değilsin çünkü beni zerre tanımıyorsun forum içinde balon paylaşımlar yapıp aa ben onu bunu yapıyorum diye öne atıyorsan kendini senin karakterinide görmüş oldum
insanları yargılamak istiyorsan bir an önce hukuk okumaya başla hakim olursa insaları yargılayabilirsin:cool:

düzeni sağlamayan hatta hakaret eden hatta hatta modluktan ekmek yiyenler olduğuna göre boş konuşan sensin. burada ne bilgiler paylaştığımı bilen bilir. senin ne katkın oldu arkadaşlara. birilerine yancılık yapıyorsun bunu yapma az biraz karekter sahibi ol derim.
Bir iki bilgin var diye niye adama sekil yapiyosun kardesim.Bu kadar cok olmak istiyorsan soyle senide yapsinlar,milleti kiskanmaktan vazgecin artik.Modluk bilgiye bakmaz,mod soru cevaplamaz,modlugun gorevini bilmeniz lazim aslinda sizin bu kadar cok olmak istediginize gore arastirmissinizdir ;)

edit................

Son düzenleme:
evet şuanda bir iki tane modluk yetkilerini keyfi kullananlar var. yok diyenler varsa buyursun gelsin başka konular da isim vererek konuşalım. paylaşım mı ? biz arkadaşlarla adsense ban olayını çözdük. bu yetmez mi ? sen neyi çözdün söyle bakalım bilelim. ben seni değerlendirmiyorsam sen beni nasıl değerlendirme yapıyorsun. çok boş ve gereksiz konuşuyorsun.
benim birşeyi çözmeme gerek olmadı ki 11 tane aktif adsensem var bana banlanmadım ödemesini almadığımda olmadı
çözmeme gerek yok çünkü ben işimi baştan sıkı tutarım sonrasında başım ağrımaz
Gereksiz konuşan insanlar öyle onun bunun arkasından atıp tutan insanlardır varsa bir derdin açık olacak gizli kapaklı konuşarak milletin arkasından laf söylemiceksin varsa bir derdin açarsın şikayet konunu koyarsın kanıtlarını bu bu bu adam böyle yapıyor dersin olur biter burda laf kalabalığı yapmana gerek yok

edit........................

Son düzenleme:
adamları uyardım yapmayın diye ama anlamazsa ben ne yapabilirim. burada konuşmakta yüze konuşmaktır. banlı değil bir şey değil gelsin konuya müdahele etsin sen neden araya giriyorsun onu anlamıyorum. bir faydan dokunuyorsa arkadaşlara ne mutlu sana ama olur olmadık seni alakadar etmeyen konulara atlamana gerek yok.
Burda beni ve forumu alakar eden bir konu var bellirli bir kişiye yazmamışsın mesajınla bütün mod arkadaşları zan altında bırakmışsın
bende gerekli cevabını verdim anlaşılıyor ki fazlasıyla alınmışsın üzerine
karakterimize laf edecek kadar düşürdün kendini gerçi doğru kendini yere göğe sığdıramıyordun o yüzden şaşırmadım
bir daha alıntılamazsan sevinirim mesajımı sana paylaşımlarında başarılar bir tane işe yarar bişey görürsem beğen botununu kullanmayı unutmam

Süper Modluğunuz hayırlı olsun,
Hayırlı olsun tebriklerinde bile atışan insanları görmek üzücü...

karekterine laf olarak algıladıysan kusura bakma. hatta editliyorum hemen. konuşmana laf ettim diyelim ama farklı yere gitti. sanada başarılar

Burda beni ve forumu alakar eden bir konu var bellirli bir kişiye yazmamışsın mesajınla bütün mod arkadaşları zan altında bırakmışsın
bende gerekli cevabını verdim anlaşılıyor ki fazlasıyla alınmışsın üzerine
karakterimize laf edecek kadar düşürdün kendini gerçi doğru kendini yere göğe sığdıramıyordun o yüzden şaşırmadım
bir daha alıntılamazsan sevinirim mesajımı sana paylaşımlarında başarılar bir tane işe yarar bişey görürsem beğen botununu kullanmayı unutmam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri