acaba bana büyü mü yapıldı ?

Bizim bir arkadaşın üstünde de büyü vardı sonra Awesomeness ödemesini yapmadı çok karışık işler bunlar

Bu konu çok görüntülenir :D Arşiv yapmayı düşünüyorum :D

Napacan sevgiliyi ya bak keyfine :D Şöyle diyeyim eğer sevgili olayını ciddi anlamda uzun vadeli yani evliliğe kadar getireceğin birşeyse iki seçenek var önünde ya hayatını siliceksin tüm dünya o olacak yada hiç bu işe girmiceksin :D Kendimden biliyorum bak keyfine boşver bu işleri :D Ha bide şu var ararsan çıkmaz sen arama bide öyle dene bak gör neler gelecek

Nasil bi tarikata denk geldik valla anlamadim :/

ama beyler gerçekten çok ters birşeyler var.abi tamam manken gibi çocuk değilim ama elim yüzüm düzgün.niye ben bu kadar çekingen oldum gidip konuşamıyorum kızlarla.parasında pulunda değilim 2 hoş sohbet etseler yeter.tertemiz çocuğum tık yok :(

bu konu hiç açılcak bir konu değil yanı beddua ettiyse demek ki birşey yapmışsın zaten öyle kolay kolay beddua tutmaz büyü işlerinide geçin hocam şu eski kafaları hiç sevmem annemde 5 vakit namazını kılar ama olmayan şeylere var der neden eski kafa ona öyle anlatmış oda bana aşılamaya çalışıyor ama evelallah bizde hocaları izleyip öğreniyoruz gerek yok böyle birşeylere sorunu kendinde ara forumda takılma bilgisayara oturma artık kızlarda akıllandı zaten

ama beyler gerçekten çok ters birşeyler var.abi tamam manken gibi çocuk değilim ama elim yüzüm düzgün.niye ben bu kadar çekingen oldum gidip konuşamıyorum kızlarla.parasında pulunda değilim 2 hoş sohbet etseler yeter.tertemiz çocuğum tık yok :(

Yüzyılın taktiğini uygula: kanka ayağı :D
Sen konuşamıyorsun tamam da kızlar da mı gelip 2 laf etmiyo :D

Youtube işiyle uğraşan bir kız bulsam aslında hiç fena olmaz hani :D Youtuber sevgili aranıyorrrr :D

bu konu hiç açılcak bir konu değil yanı beddua ettiyse demek ki birşey yapmışsın zaten öyle kolay kolay beddua tutmaz büyü işlerinide geçin hocam şu eski kafaları hiç sevmem annemde 5 vakit namazını kılar ama olmayan şeylere var der neden eski kafa ona öyle anlatmış oda bana aşılamaya çalışıyor ama evelallah bizde hocaları izleyip öğreniyoruz gerek yok böyle birşeylere sorunu kendinde ara forumda takılma bilgisayara oturma artık kızlarda akıllandı zaten
sonuçta hereksin inandığı düşüncesi farklı.Sadece dertleşmek amaçlı birazda sohbet eğlence havasında geçsin diye konu açmak istedim sonuçta konu dışı

Asosyaller dünyasına hoşgeldin hocam :D

Aşk Doktorunuz

Soruyu görünce bu forum aklıma geldi bu şekil sorular günde 100 defa soruluyor ya yanlış anlama ama genelde yakışıklı olduğunu düşünen ama buna kendini inandırıp birde dışardan duymak isteyen kişiler böyle soruları soruyor benim izlenimime göre :D

Fotoğraf koysaydın sende onlardandın :D

Yüzyılın taktiğini uygula: kanka ayağı :D
Sen konuşamıyorsun tamam da kızlar da mı gelip 2 laf etmiyo :D

ben sınıfa gidiyorum kalem kağıt olmuyor bende veriyorlar zaten sağolsunlar bende onlara daire şablonumu veriyorum :D ama bi kızı kestirdim gözüme onun adresine kadar buldum gidip konuşsam m ? yada bakışayım ilgisini çekeyim dimi :D

---------- Mesaj saat 01:18:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:17:47 civarında gönderildi. ----------

Aşk Doktorunuz

Soruyu görünce bu forum aklıma geldi bu şekil sorular günde 100 defa soruluyor ya yanlış anlama ama genelde yakışıklı olduğunu düşünen ama buna kendini inandırıp birde dışardan duymak isteyen kişiler böyle soruları soruyor benim izlenimime göre :D

yok ben yakışıklı değilim :D sadece elim yüzüm temiz korkulacak bi tip değilim güler yüzlü sevecenimdir :D durun hatta resim atayım :D

Sevgiliye bir tek Breaking Bad final bölümünde ihtiyaç duydum, boş ver dert etme en rahatı yalnızlık.
süreya reis "ben hangi şehirdeysem, yalnızlığın başkentidir orası." demiş. onun izindeyiz :)

Kısmet Bağlama Büyüsü

Bu büyü etkisi çok güçlü bir büyü çeşididir. İslam öncesi dönemlerde İbraniler tarafından bir çok kez yapılmış ve günümüze kadar gelmiştir nadir bilinen bu büyü yapımıda bozulmasıda güç bir büyü çeşididir.
Yapılışın bizzat yaptıran kişi ile yapan kişi tarafından yapılmaktada olup yaptıran kesin bir inançla inanmalı ve sır olarak gizlemelidir.
Bu büyünün en büyük özelliği ise büyü yapıldığında kullanılan malzemelerin büyü bitiminde yakılıp kül haline getirilerek külde mezara gömülerek toprakta yok olması ile birlikte etkisini kaybetmeyişidir. Diğer bir açıdan bakıldığındada tüm büyü çeşitlerini içermektedir

Büyünün etkilerinden bir kaçı şunlardır.

1 Eşler arasını bozma soğukluk kavga huzursuzluk
2 Hastalıkların çıkması tedavilerin olumsuz sonuç vermesi özellikle ruhsal hastalıklar meydana getirir.
3 Mapusluk haklı davalarda bile haksız olmasını sağlar
4 Maddi sıkıntılar bereketsizlik
5 Kötü alışkanlıklar edinme ve bunlardan vazgeçememe
6 Çocuğu doğuramadan düşmesi yada çocuğun olmaması
7 Kısmetin bağlanması
8 Uykusuzluk ve rüyada kabuslar
9 Cinnet geçirerek cinayet işletmek
10 İntihar
11 Sık sık kazalara maruz kalma
12 Eşinden tiksinme
13 Başarısızlık ve tembellik
14 Deli gibi aşık etme
15 Evine yurduna bağlama gideni geri getirme
16 Cinselliğini bağlama
17 Dilini bağlama

Bu maddeler 41 e kadar gitmektedir hatta 72 dikiş ilede etkisi daha çok artırılmaktadır.
Büyü yapılışında hangi maksat için yapılmış ise o maksada göre tılsımlı yazılar yaptıranın atlet gibi iç giysisi üzerine dikişlenerek ve suya bir takım dualar okunarak yapılmakta.büyünün bozulma şeklide yapılışından farksızdır ancak bozum sırasında dikilen yazılar kişi üzerindeki olumsuz hallere göre yazılmış yazılara karşıt yazılmış yazıları yazarak dikilmekte suya okunan dualarlada beden temizlenerek büyünün etkisine son verilmektedir. Son olarak en büyük özelliği ise yapılan kişi üzerinde daha önceden yapılmış tüm büyüleri bozarak sandece kendi etkisi altına almaktadır . bozumundada tamamen temizlenerek başka büyüler dahil olmak üzere kişi üzerinde hiçbir olumsuz etki bırakmamaktadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri