hep ünlem yüzünden bunlar yeşil doları göremeyince kafamız bozuluyor![]()
o dolar hala yeşillenmedimi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hep ünlem yüzünden bunlar yeşil doları göremeyince kafamız bozuluyor![]()
Bafralımısın
Allah Yardımcın olsun
ama beyler gerçekten çok ters birşeyler var.abi tamam manken gibi çocuk değilim ama elim yüzüm düzgün.niye ben bu kadar çekingen oldum gidip konuşamıyorum kızlarla.parasında pulunda değilim 2 hoş sohbet etseler yeter.tertemiz çocuğum tık yok![]()
sonuçta hereksin inandığı düşüncesi farklı.Sadece dertleşmek amaçlı birazda sohbet eğlence havasında geçsin diye konu açmak istedim sonuçta konu dışıbu konu hiç açılcak bir konu değil yanı beddua ettiyse demek ki birşey yapmışsın zaten öyle kolay kolay beddua tutmaz büyü işlerinide geçin hocam şu eski kafaları hiç sevmem annemde 5 vakit namazını kılar ama olmayan şeylere var der neden eski kafa ona öyle anlatmış oda bana aşılamaya çalışıyor ama evelallah bizde hocaları izleyip öğreniyoruz gerek yok böyle birşeylere sorunu kendinde ara forumda takılma bilgisayara oturma artık kızlarda akıllandı zaten
ama beyler gerçekten çok ters birşeyler var.abi tamam manken gibi çocuk değilim ama elim yüzüm düzgün.niye ben bu kadar çekingen oldum gidip konuşamıyorum kızlarla.parasında pulunda değilim 2 hoş sohbet etseler yeter.tertemiz çocuğum tık yok![]()
Yüzyılın taktiğini uygula: kanka ayağı
Sen konuşamıyorsun tamam da kızlar da mı gelip 2 laf etmiyo![]()
Aşk Doktorunuz
Soruyu görünce bu forum aklıma geldi bu şekil sorular günde 100 defa soruluyor ya yanlış anlama ama genelde yakışıklı olduğunu düşünen ama buna kendini inandırıp birde dışardan duymak isteyen kişiler böyle soruları soruyor benim izlenimime göre![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.