kehanet55
Yasaklanmış
Bu resimler 10 yıl önce falan dimi?
3 yıl önce ben diyelim ama hala aynıyım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu resimler 10 yıl önce falan dimi?
dur bakalım bu kızda olmazsa hacı hocaya gidelim.Hee ben sana anlatmadım.3-4 yıl önce bi hoca geldi eve.yıldız falına baktı.dedi ki kızlara hç bulaşma dedi onalr hayırlı olmucak okuluna engel olacak dedi.takmadım ben.kızla 1.5 yıl çıktık sorna onun için kütahyaya geldim.ayrıldık.sonra sınıfta kaldım falan filan kısmetim kapandıharbi harbi başıma gelmiş olabilirmi
Nas ve fellak sureleri en etkili korunma yöntemidir hocam abdestini alıp biliyorsan iki rekat namaz kılacaksın sonrada nas fellak ve ihlas surelerini okuyacaksın hocam inşallah sıkıntın geçer hı beni hacı hoca sanmayın sadece çevremden duyduğum ve bildiğim şeyleri paylaşıyorum
dur bakalım bu kızda olmazsa hacı hocaya gidelim.Hee ben sana anlatmadım.3-4 yıl önce bi hoca geldi eve.yıldız falına baktı.dedi ki kızlara hç bulaşma dedi onalr hayırlı olmucak okuluna engel olacak dedi.takmadım ben.kızla 1.5 yıl çıktık sorna onun için kütahyaya geldim.ayrıldık.sonra sınıfta kaldım falan filan kısmetim kapandıharbi harbi başıma gelmiş olabilirmi
---------- Mesaj saat 02:03:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:02:41 civarında gönderildi. ----------
Kendimle barışığım diyelimve kusursuz insan yoksa bende kusurumla utanmak yerine onu kabulenirim
![]()
Yok ama şimdi burda söz konusu okulda başarısızlık için kızlardan başka sebeplerde var onun için eh iştee![]()
hocanın doğrusu da var palavracısı da
![]()
Hocam bu işlerden para alanlardan pek hayır gelmez söylüyeyim ben sana dediğim gibi sureleri oku allaha sığın
büyüyü falan bilmemde bedduaya inanırım beddua cok tehlikelidir hocam kadınlar genelde bedduayı agızdan dusurmezdur bakalım bu kızda olmazsa hacı hocaya gidelim.Hee ben sana anlatmadım.3-4 yıl önce bi hoca geldi eve.yıldız falına baktı.dedi ki kızlara hç bulaşma dedi onalr hayırlı olmucak okuluna engel olacak dedi.takmadım ben.kızla 1.5 yıl çıktık sorna onun için kütahyaya geldim.ayrıldık.sonra sınıfta kaldım falan filan kısmetim kapandıharbi harbi başıma gelmiş olabilirmi
---------- Mesaj saat 02:03:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:02:41 civarında gönderildi. ----------
Kendimle barışığım diyelimve kusursuz insan yoksa bende kusurumla utanmak yerine onu kabulenirim
![]()
insan tırsıyor be birader ister istemez valla gece gece iyice tırsmaya başladım :/
Şu sureyi okuyun bu ayeti okuyun nedir yahu ! Büyüye sihire inanan insan müslüman mıdır ? Biraz araştırın arkadaşlar bilinçsizce komik oluyorsunuz.
büyüyü falan bilmemde bedduaya inanırım beddua cok tehlikelidir hocam kadınlar genelde bedduayı agızdan dusurmez![]()
bizde mi hacı hoca diye muska yapsak :/ belki de ayakkabı kutusu alırız![]()
Ayakkabı kutusuna sığdıramazsın o işi yaparsan paralarıbizde mi hacı hoca diye muska yapsak :/ belki de ayakkabı kutusu alırız![]()
herkese kıkırdak bize![]()
büyüye karşı muska yazan bot yazdım. ayrıca otomatik sevap kazanıyor, tövbe çekiyor ve daha birçok sürpriz özellik.
muskabot aylık sadece 25 lira. satış için pm.
Koray Kusura Bakma Ama bilmediğin bir şeyde bilircesine yorum yapmaŞu sureyi okuyun bu ayeti okuyun nedir yahu ! Büyüye sihire inanan insan müslüman mıdır ? Biraz araştırın arkadaşlar bilinçsizce komik oluyorsunuz.
hocam sen yılın konusu rekorunu kırdın![]()
![]()
hem Allah razı olsun güldürdün, ünlemlere de br çare bul kızlar kendiliğinden gelir![]()
Koray Kusura Bakma Ama bilmediğin bir şeyde bilircesine yorum yapma
Bakara Suresi 102. ayet (Allah bu ayeti kerime ile büyü ve sihri günah kılmıştır)
Onlar Süleyman (a.s)'ın mülkü üzerine şeytanların tilavet ettiği (okuduğu) şeylere tâbî oldular (uydular). Süleyman (a.s), inkâr etmedi (sihir yapmadı ve kâfir olmadı). Fakat şeytanlar insanlara, sihri ve Babil şehri'ndeki iki meleğe, Harut ve Marut'a indirilen şeyleri öğretmekle kâfir oldular. Ve oysa onlar, Biz sadece bir fitneyiz (sizin için bir imtihanız). O halde (sakın sihir ilmini öğrenerek) kâfir olmayın. demedikçe hiç kimseye bunu öğretmezlerdi. Fakat o ikisinden, bir erkek ile onun karısının arasını açacak şeyler öğreniyorlardı ve de onlar, Allah'ın izni olmadan onunla (sihirle) hiç kimseye zarar verebilecek değillerdir. Ve onlar kendilerine fayda vermeyen, zarar veren şeyleri öğreniyorlar. Ve andolsun ki onlar, onu (sihri ve ona ait bilgileri) satın alan kimsenin ahirette bir nasibi olmadığını kesin olarak öğrendiler. Elbette onunla (sihre karşılık) nefslerini sattıkları şey ne kötü, keşke bilselerdi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.