acaba bana büyü mü yapıldı ?

Ayakkabı kutusuna sığdıramazsın o işi yaparsan paraları :)

memlekette iken teyzemin muska yapmak için verdiğini parasını aldım ve gidip şeyh te muska yapacağım ayağına camide Kur'an-ı Kerime'e bakıp yazdım 3-5 sure aklımda kalan şifa ayetleri falan...
para ile de plesteyşine gittimştik :D

Sonuç: teyzemin kızı iyleşti :D ben 3-1 yenilmiştim :D

Yani bizi ayakkabı kutusu değil gönlümüz zengin etti bile ;)

Allah sizdende razı olsun :D sayenizde kalkamıcam :D ben ne biliym böyle patlayacağını konunun :D demekki youtubedede böyle patlıyor videolar.Ünleme gelince onu çözmek serabı tavlamaktan daha zor valla.serap sınıfımda google amca teee kutuplarda :(

Sen ünlemi çöz biz forum olarak o kızı sana istiycez :D :D :D

Yeni kanal al özgün çalış spam yok ama.dene olursa o kızı bana alacaz.onun için ünlemi bile aşarım ben.

Hocam efe deryayla konuşşun deryada serapla konuşşun belki olur bu iş denemezsen üzülürsün.. tabi denersende üzülebilirsin.. ama denemezsen kazanma ihtimalin yok denersen var :)
Biraz karışık oldu galiba ama anlatabilmişimdir umarım :D

Sardı aşkın beni gecenin kollarına
Ellerin olsaydı keşke şuan klavyemin tuşlarında
Razıydım ben sadece gözlerime bakışına
Anlasaydın birde sensiz varlığımın yokluğuna
Paha biçilemez seninle oluşuma...

Hocam efe deryayla konuşşun deryada serapla konuşşun belki olur bu iş denemezsen üzülürsün.. tabi denersende üzülebilirsin.. ama denemezsen kazanma ihtimalin yok denersen var :)
Biraz karışık oldu galiba ama anlatabilmişimdir umarım :D

Aga ben kıza şiirler yazıyom bak yorumunun altında.ne hale getirdi beni bu saattte

ben kızın birine onun fotoğraflarında 3d galeri yaptıydım kızı tavladıydım istersen yardımcı olayım yaptıgım bir siteyi pm den verebilirim kız %100 sendedir :D

"Ellerin olsaydı keşke şuan klavyemin tuşlarında" satırını değiştir :D Bu şiir güzelmiş bende benimkine yollıyım şimdi sabah okur :D

[SI

hlen serap diyor :D Allah ya.. Kardeşim git söyle seraba bu mesajlarımızı okusun garanti seni değerlendirmeye alır :D

fena kapmışsın :D

sevdim sadece.bak buda onu düşünerek yazdığım şiir

---------- Mesaj saat 02:26:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:25:34 civarında gönderildi. ----------

"Ellerin olsaydı keşke şuan klavyemin tuşlarında" satırını değiştir :D Bu şiir güzelmiş bende benimkine yollıyım şimdi sabah okur :D

Sen vücudumda de kanka ama baş harflerinden serap çıkıyor onu unutma :D

---------- Mesaj saat 02:27:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:26:24 civarında gönderildi. ----------

ben kızın birine onun fotoğraflarında 3d galeri yaptıydım kızı tavladıydım istersen yardımcı olayım yaptıgım bir siteyi pm den verebilirim kız %100 sendedir :D

kızın fotosu yokkki işte bi adresi numarası bütün kimlik bilgileri var tek :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri