acaba bana büyü mü yapıldı ?

abi 8de okulum var uyuyacaktım ben valla sohbete tuttunuz beni :D rekor kırdı heralde konuda benim amacım rekor değil o serap.

Bende saat 5.30 da kalkıp hazırlanacaktım okula gitmek için :D Artık uyumam okula da öyle giderim :D Okula gideyim de Maria'yı bi göreyim :D Şaka maka harbi hoşlanıyorum la ben :D

---------- Mesaj saat 00:44:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:42:49 civarında gönderildi. ----------

beni kaybeder kardoooo.hem mühendis hem metalci hem iyi aile çocuğu hemde youtuberim. bi kız daha ne ister :D

Ev ister araba ister tek taş ister :D Sayayım mı daha :D

Peki Sen Hiç Ağlayarak Rabbine Yalvardınmı? Ve O'na Güvendinmi?
bir şeyler yapmadan olmaz işte

yaptım desem inanacak mısın ki ? Yaptım ve tek birşeyi gördüm.Mutlu olmak için ailem herşeye rağmen benimle.benim en büyük zenginliğim.bana bunu gösterdi Rabbim

Bende saat 5.30 da kalkıp hazırlanacaktım okula gitmek için :D Artık uyumam okula da öyle giderim :D Okula gideyim de Maria'yı bi göreyim :D Şaka maka harbi hoşlanıyorum la ben :D

---------- Mesaj saat 00:44:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:42:49 civarında gönderildi. ----------

Ev ister araba ister tek taş ister :D Sayayım mı daha :D

youtube varsa ona yatta katta atta alırım ben :D

---------- Mesaj saat 02:45:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:44:54 civarında gönderildi. ----------

Elenayla kanka ol sonra yol yap Maria ya :D

hangi okulsunuz siz bi söyleyiver bakim bi ayar çekebilirim belki

Hocam biraz daha böyle giderse kıza açılamayacak :D Bende kestirmeden gitsin dedim :D

KEstirmeden :D Kestin bak şimdi gurur yaptı :D

abi 8de okulum var uyuyacaktım ben valla sohbete tuttunuz beni :D rekor kırdı heralde konuda benim amacım rekor değil o serap.

Ya serabın aklıı başkasında ise ve elden gidiyorsa, br daha hiç ayrılmamak üzere başkasına gidiyorsa :D

Sonra duvarla S E R A P yazarsın :D erkeklik etme git en yakın kız arkadaşına kanka muhabbeti ders muhabbeti sonra kız arkdaşına açıl kız senindr :D

hem bir kıza sarılmak düşüncesi de hoş değil ;)

Elenayla kanka ol sonra yol yap Maria ya :D

Hocam öyle şeyleri sevmiyorum ben ya :D Ben direk Maria ile arkadaş olurum konuşurum sonra duruma göre yani :D O sırada da Elena ile kanka oluruz zaten :D En son bir kızla 5 sene çıktım tam beş sene :D Ayrıldım ayrılalı kimseyle çıkmadım daha :D 2 sene oldu ayrılalı :D

Gerçekten sevmemişsin işte platonik diyorlar ona

gidenin peşinden gidemezsinki.gidiyorki değer vermiyor.koştukça ben o gitti.boşver ben var olanlada yetinirim.ama bu serap çok ayrı be birader :D

---------- Mesaj saat 02:49:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:48:06 civarında gönderildi. ----------

Hocam öyle şeyleri sevmiyorum ben ya :D Ben direk Maria ile arkadaş olurum konuşurum sonra duruma göre yani :D O sırada da Elena ile kanka oluruz zaten :D En son bir kızla 5 sene çıktım tam beş sene :D Ayrıldım ayrılalı kimseyle çıkmadım daha :D 2 sene oldu ayrılalı :D

19 yaşındasın.2 yıl öcne bitti 17 5 yıl çıktın 12.12 yaşından beri bi kızla yuh :D pis ergenler sizi kütüphanede ders çalıştınız mı :D

adam harbiden yanık, Serap olsam sana verirdim :D
:confused::confused:ne diyorum lan ben:confused::confused:

serap görüyon sanırım :D olm o serabı ben görmeliyim.sırf onun için okula gidiyom heee :D

---------- Mesaj saat 02:51:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:50:28 civarında gönderildi. ----------

adam harbiden yanık, Serap olsam sana verirdim :D
:confused::confused:ne diyorum lan ben:confused::confused:

aha bak aklıma geldi.slayt yapıp bununla ilgili youtubeye yayıp onada mı göstersem ? hem para hem hatun ?

19 yaşındasın.2 yıl öcne bitti 17 5 yıl çıktın 12.12 yaşından beri bi kızla yuh :D pis ergenler sizi kütüphanede ders çalıştınız mı :D

Kızla Dershanede tanışmıştık :D Aynı okulda olsak kütüphanede ders çalışırdık da değildik :D Biraz daha çıksaydım evlenmeye kadar giderdi herhalde :D :p

serap görüyon sanırım :D olm o serabı ben görmeliyim.sırf onun için okula gidiyom heee :D

---------- Mesaj saat 02:51:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:50:28 civarında gönderildi. ----------

aha bak aklıma geldi.slayt yapıp bununla ilgili youtubeye yayıp onada mı göstersem ? hem para hem hatun ?

olur bak az reklam yap yay nette 1-2 m olsun kıza göster sana olan sevgimi 2m kişi biliyor sen hala öğrenemedinmi filan de

Parayıda unutmamışın bak :D
Hocam böyle extra şeylerden önce bence bi ufaktan zemini hazırla ne biliyim kız arkadaşlarını fln devreye sok.. Bi ağzını arasınlar ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri