acaba bana büyü mü yapıldı ?

Parayıda unutmamışın bak :D
Hocam böyle extra şeylerden önce bence bi ufaktan zemini hazırla ne biliyim kız arkadaşlarını fln devreye sok.. Bi ağzını arasınlar ;)
beni kimse tanımıyor ki 1.sınıflardan :D okula gitmiyorum pek :D o kızı görmeye gidiyom :D

olur bak az reklam yap yay nette 1-2 m olsun kıza göster sana olan sevgimi 2m kişi biliyor sen hala öğrenemedinmi filan de

2milyon tık ortalama 5bin tl ? bismillahirrahmanirrahim.sonra kıza bi tek taş alırım.videoyuda gösterip.evlensek birde ne güzel olurdu bee

---------- Mesaj saat 02:58:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:57:14 civarında gönderildi. ----------

Bi çıksaydık :D Evlenir miydik ayrılır mıydık görürdük :D Ama eğer çıkarsam gerçekten seversem evlenmeye kadar götürürüm :D Rusya ya bile gidebilirim :p

ben rusyayı serabım için buraya getirirdim.olm seviyorum seviyorum sen sevmek ne bilmiyon mu.ama kısmetim kapandı işte :(

ben rusyayı serabım için buraya getirirdim.olm seviyorum seviyorum sen sevmek ne bilmiyon mu.ama kısmetim kapandı işte :(

Hocam seninki sevmek değil hoşlanmak :D Daha kızla konusmadan tanımadan onu sevemezsin :D Hoşlanırsın Seversin Aşık Olursun Evlenirsin :D ;)

Bi çıksaydık :D Evlenir miydik ayrılır mıydık görürdük :D Ama eğer çıkarsam gerçekten seversem evlenmeye kadar götürürüm :D Rusya ya bile gidebilirim :p

Siz bu Enerji ile bizim İ.Ü Edebiyat Fakültesine gelseydniz ya :D
Bize sadece ders çalışmak kalırdı :D

beni kimse tanımıyor ki 1.sınıflardan :D okula gitmiyorum pek :D o kızı görmeye gidiyom :D

Sen ytden para kazanmaya bak hocam Seni bir Rusa götüreyim birde ona aşık ol sonra videosunu çek kardeşim :D artık evdemi saklarsın youtubamı atarsın :D:D

işin şakası git konus ya zaten böle susarak kazandıgın bişey yok bir gün herifin birinin kolunda görüp keske demekden iyidir

konuşamam çok masum bakıyor çok tatlı birşey böyle bilmiyorum ki ne diyeceğim

sen git yanına sende ona tatlı geleceksin merak etme git mesela 10 sn konuşma onr adilim tutldu de ne bilim doğaçlama işte

---------- Mesaj saat 03:03:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:01:43 civarında gönderildi. ----------

Sen ytden para kazanmaya bak hocam Seni bir Rusa götüreyim birde ona aşık ol sonra videosunu çek kardeşim :D artık evdemi saklarsın youtubamı atarsın :D:D

işin şakası git konus ya zaten böle susarak kazandıgın bişey yok bir gün herifin birinin kolunda görüp keske demekden iyidir

konunun gidişatını bozma :D

Hocam seninki sevmek değil hoşlanmak :D Daha kızla konusmadan tanımadan onu sevemezsin :D Hoşlanırsın Seversin Aşık Olursun Evlenirsin :D ;)

Sandılar seni sevmedim
Eğlencedir dediler iplemeledim
Rus kızını seven vardı hiç düşünmedim
Anlayamadılar senin ne olduğunu benim için
Param olsaydı direk senle evlenirdim.
Aşk beni ne hale getirdi...

Buralar degerlenmis bu ne konudur arkadaş :) bu tarz olaylara fazla girmeyin birileri bulaşmasın gerçekten sonra ;)

Siz bu Enerji ile bizim İ.Ü Edebiyat Fakültesine gelseydniz ya :D
Bize sadece ders çalışmak kalırdı :D

Hocam gülmekten karnıma ağrı girdi :D Uykum kaçtı :D Hiç uyumadan okula gideceğim :D Bakalım okulda bu kadar enerjik olabilecek miyim :D Sırf Maria için dolabı dağıttım :D Kıyafeti hiç takmam normalde hatta okula eşofmanlarla giderim arada :D

sen git yanına sende ona tatlı geleceksin merak etme git mesela 10 sn konuşma onr adilim tutldu de ne bilim doğaçlama işte

---------- Mesaj saat 03:03:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:01:43 civarında gönderildi. ----------

konunun gidişatını bozma :D

aga bak dün otobüsteyiz.ben yine açtım burning angel beast and the harlot dinliyorum.son ses.kız arada bana baktı valla bak hissettim

Sıralama: Hoşlanmak - Sevmek - Birlikte Yaşamaya Karar Vermek - Birlikte Yaşlanmak - Nefret Etmek (Opsiyonel)

Aşık Olmak (Opsiyonel), sıralamada yeri kestirilememekte.

O değil de bu konu, son zamanlarda en çok şikayete rağmen en çok ayakta kalan konu olabilir, değerini bilmek gerekir bazen.

Hocam size geçmiş olsun bence kurşun döktürün, kahve çekirdeği falan yakıp üstünden atlayın, ateş yakın içine girin çıkın, hocaya hacıya gidin, fal baktırın :D birinden sonuç alırsınız bu kafayla umut ediyorum :D

Sandılar seni sevmedim

Saklamayalım birbirimizden bişey
En büyük aşkı biz yaşayalım
Rüya gibi olsun sevgimiz
Aşkın ne olduğunu gösterelim insanlara
Papatya yaprakları gibi savrulmayalım etrafa

Seviyor seni gönlüm;
Ellerine dokunmak sevinç veriyor bana.
Resmine bakıyor ağlıyorum,
Ama üzüntümden değil sevincimden.
Papatya yaprakları gibi savurmayalım etrafa

Seviyorum seni
Evimin kadını
Rahat ol korkma
Al kalbimi
Paspas yapma ama.

Sahipsin yaradanın verdiği en değerli güzelliklere
Eşsiz olmuşsun adeta gözümün önünde
Rüyalarımda anmışım ismini her gece
Ağlattın yine beni tüm kainat önünde
Pak ol ; seveyim seni delicesine

Seni sevmek benim için hergün bir önceki gün gibi çaresizliğe fet etmek
Eğer gelirsen nefes aldıgımız her saniye dolu dolu yaşarız
Resmini çizdim gözlerim yaşta şu kalbim bir sana hastaa
Aşkımı anlatmak istedim bazen yıldızlara bazende gözlerine
Pencereme konan bütün kuşlarla sana selam yolladım…

Hocam gülmekten karnıma ağrı girdi :D Uykum kaçtı :D Hiç uyumadan okula gideceğim :D Bakalım okulda bu kadar enerjik olabilecek miyim :D Sırf Maria için dolabı dağıttım :D Kıyafeti hiç takmam normalde hatta okula eşofmanlarla giderim arada :D

oo ben full farklı giyinirim.bi metalci bi klasik bi spor :D

Sandılar seni sevmedim

Sevme onu bu kadar
Sonuçta sevgin kadar
Sakın Aşkını yitirme
Başkasıyla Görene KAdar :cool::cool:

Saklamayalım birbirimizden bişey
En büyük aşkı biz yaşayalım
Rüya gibi olsun sevgimiz
Aşkın ne olduğunu gösterelim insanlara
Papatya yaprakları gibi savrulmayalım etrafa

Seviyor seni gönlüm;
Ellerine dokunmak sevinç veriyor bana.
Resmine bakıyor ağlıyorum,
Ama üzüntümden değil sevincimden.
Papatya yaprakları gibi savurmayalım etrafa

Seviyorum seni
Evimin kadını
Rahat ol korkma
Al kalbimi
Paspas yapma ama.

Sahipsin yaradanın verdiği en değerli güzelliklere
Eşsiz olmuşsun adeta gözümün önünde
Rüyalarımda anmışım ismini her gece
Ağlattın yine beni tüm kainat önünde
Pak ol ; seveyim seni delicesine

Seni sevmek benim için hergün bir önceki gün gibi çaresizliğe fet etmek
Eğer gelirsen nefes aldıgımız her saniye dolu dolu yaşarız
Resmini çizdim gözlerim yaşta şu kalbim bir sana hastaa
Aşkımı anlatmak istedim bazen yıldızlara bazende gözlerine
Pencereme konan bütün kuşlarla sana selam yolladım…

ben içimden gelenleri yazıyorum ama bunlar başkasının eseri D:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri