oo ben full farklı giyinirim.bi metalci bi klasik bi spor![]()
Benimde günüm günümü tutmaz zaten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oo ben full farklı giyinirim.bi metalci bi klasik bi spor![]()
aga bak dün otobüsteyiz.ben yine açtım burning angel beast and the harlot dinliyorum.son ses.kız arada bana baktı valla bak hissettim
aga bak dün otobüsteyiz.ben yine açtım burning angel beast and the harlot dinliyorum.son ses.kız arada bana baktı valla bak hissettim
Sevme onu bu kadar
Sonuçta sevgin kadar
Sakın Aşkını yitirme
Başkasıyla Görene KAdar![]()
Sıralama: Hoşlanmak - Sevmek - Birlikte Yaşamaya Karar Vermek - Birlikte Yaşlanmak - Nefret Etmek (Opsiyonel)
Aşık Olmak (Opsiyonel), sıralamada yeri kestirilememekte.
Hocam gülmekten karnıma ağrı girdiUykum kaçtı
Hiç uyumadan okula gideceğim
Bakalım okulda bu kadar enerjik olabilecek miyim
Sırf Maria için dolabı dağıttım
Kıyafeti hiç takmam normalde hatta okula eşofmanlarla giderim arada
![]()
tam sana bakmışken sende ona bak sonra git yanına otur bakalım ne olacak![]()
Senin için başkasını sever dediler
Elime bıçak aldım kestim kendimi
Ruhum çıksın istedim bedenimden
Aşkın sarmıştı çünkü beni
Para kazanma bile umrumda değildi
Sıralama: Hoşlanmak - Sevmek - Birlikte Yaşamaya Karar Vermek - Birlikte Yaşlanmak - Nefret Etmek (Opsiyonel)
Aşık Olmak (Opsiyonel), sıralamada yeri kestirilememekte.
O değil de bu konu, son zamanlarda en çok şikayete rağmen en çok ayakta kalan konu olabilir, değerini bilmek gerekir bazen.
Hocam size geçmiş olsun bence kurşun döktürün, kahve çekirdeği falan yakıp üstünden atlayın, ateş yakın içine girin çıkın, hocaya hacıya gidin, fal baktırınbirinden sonuç alırsınız bu kafayla umut ediyorum
![]()
ben yarın sempozyumda 3 bin kişinin önünde sunum yapacamama Allah'tan akşam
![]()
otobüs fullama masum masum bakıyordu.ama o aarkadaşları varya çok şeytan hee.var onlarda bi peynirlik bak demedi deme.ama benim hatun masum sessiz
![]()
Sonra ona Hay de o sana Ay Lav Yu Soo Maç desin
sessiz sakin ahlaklı hmm severim sen şu serabın numarasını pm atsana![]()
Admin tavsiyesi değil arkadaş tavsiyesi bu arada eninde sonunda bu konu çöp kutusuna taşınır bence, o yüzden mesaj kasmak amaçlı girmeyin, çöp kutusuna taşınınca mesaj sayınız düşüyor otomatik olarakAma sohbet, muhabbet için takılın, nasıl olsa konu dışı kategorisi forum kurallarına ters bir şey olmadığı sürece problem yok
![]()
sessiz sakin ahlaklı hmm severim sen şu serabın numarasını pm atsana![]()
otobüs fullama masum masum bakıyordu.ama o aarkadaşları varya çok şeytan hee.var onlarda bi peynirlik bak demedi deme.ama benim hatun masum sessiz
![]()
doğrarım lan seni.olm cddi ciddi ben seviyorum.
Admin tavsiyesi değil arkadaş tavsiyesi bu arada eninde sonunda bu konu çöp kutusuna taşınır bence, o yüzden mesaj kasmak amaçlı girmeyin, çöp kutusuna taşınınca mesaj sayınız düşüyor otomatik olarakAma sohbet, muhabbet için takılın, nasıl olsa konu dışı kategorisi forum kurallarına ters bir şey olmadığı sürece problem yok
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.