acaba bana büyü mü yapıldı ?

oo ben full farklı giyinirim.bi metalci bi klasik bi spor :D

Benimde günüm günümü tutmaz zaten :D Terazi burcu özelliği işte :D Genelde Spor ağırlıklı giyinirim :D Takım elbise giymeyi hiç sevmem :D Hele klasik, kundura ayakkabı hayatta :D

Sevme onu bu kadar
Sonuçta sevgin kadar
Sakın Aşkını yitirme
Başkasıyla Görene KAdar :cool::cool:

Senin için başkasını sever dediler
Elime bıçak aldım kestim kendimi
Ruhum çıksın istedim bedenimden
Aşkın sarmıştı çünkü beni
Para kazanma bile umrumda değildi

Sıralama: Hoşlanmak - Sevmek - Birlikte Yaşamaya Karar Vermek - Birlikte Yaşlanmak - Nefret Etmek (Opsiyonel)

Aşık Olmak (Opsiyonel), sıralamada yeri kestirilememekte.

Sıralama değişebilir tabi hocam :D Ben kısa bir şekilde yazmak istedim ;) Sıralama duruma göre değişir :D

Hocam gülmekten karnıma ağrı girdi :D Uykum kaçtı :D Hiç uyumadan okula gideceğim :D Bakalım okulda bu kadar enerjik olabilecek miyim :D Sırf Maria için dolabı dağıttım :D Kıyafeti hiç takmam normalde hatta okula eşofmanlarla giderim arada :D

ben yarın sempozyumda 3 bin kişinin önünde sunum yapacam :D ama Allah'tan akşam :D

Senin için başkasını sever dediler
Elime bıçak aldım kestim kendimi
Ruhum çıksın istedim bedenimden
Aşkın sarmıştı çünkü beni
Para kazanma bile umrumda değildi

Bu Kafayla Olmaz Kimse Sana Yar
Gel Sen beni dinle olma kimseye Yar
Ünlemdir EŞleşendir Ömür Geçer Her vakit
O kız Senin Olacaksa Önce Bu Konuya Kilit:)

Sıralama: Hoşlanmak - Sevmek - Birlikte Yaşamaya Karar Vermek - Birlikte Yaşlanmak - Nefret Etmek (Opsiyonel)

Aşık Olmak (Opsiyonel), sıralamada yeri kestirilememekte.

O değil de bu konu, son zamanlarda en çok şikayete rağmen en çok ayakta kalan konu olabilir, değerini bilmek gerekir bazen.

Hocam size geçmiş olsun bence kurşun döktürün, kahve çekirdeği falan yakıp üstünden atlayın, ateş yakın içine girin çıkın, hocaya hacıya gidin, fal baktırın :D birinden sonuç alırsınız bu kafayla umut ediyorum :D

Serap benim olacaksa herşeyi yaparım.Tabi günah işlemem.ben onu helalim olarak istiyorum helalim

Admin tavsiyesi değil arkadaş tavsiyesi bu arada eninde sonunda bu konu çöp kutusuna taşınır bence, o yüzden mesaj kasmak amaçlı girmeyin, çöp kutusuna taşınınca mesaj sayınız düşüyor otomatik olarak :) Ama sohbet, muhabbet için takılın, nasıl olsa konu dışı kategorisi forum kurallarına ters bir şey olmadığı sürece problem yok ;)

Admin tavsiyesi değil arkadaş tavsiyesi bu arada eninde sonunda bu konu çöp kutusuna taşınır bence, o yüzden mesaj kasmak amaçlı girmeyin, çöp kutusuna taşınınca mesaj sayınız düşüyor otomatik olarak :) Ama sohbet, muhabbet için takılın, nasıl olsa konu dışı kategorisi forum kurallarına ters bir şey olmadığı sürece problem yok ;)

boş mesaj ne arar la burada ben 35 yaşındayım boşa mesaj atmadım şu an yaptığım sayılmıyor dimi :confused:

otobüs full :D ama masum masum bakıyordu.ama o aarkadaşları varya çok şeytan hee.var onlarda bi peynirlik bak demedi deme.ama benim hatun masum sessiz :(

Sende ondan daha temiz görünüyon :D yazdıkların kişiliğin aynı ise kız da dediğin gibiyse sizin kavuşmanız içn dua edilir :D

Sen yine de yarın konuşma :D ne olur ne olmaz gaza gelme yani :D

ben bile bilmiyordum böle patlayacağını :D ya benim sabahın köründe dersim var post falan hikaye herifler beni tutuyor ama güzelde vakit geçiyor :D belki gaza getirip bi aşk hikayesinin kurucuları olarak sevap işleyecekler :D siyasete küfüre tamamen karşıyız burada forum kurallarını aşmayız ya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri