Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olum 28 sayfa postmu kasılır napıyonuz ya![]()
yahu bizdede cevher çokta,dedim ya kısmetim kapandı bi anda. 6-7 aydır tık yok
---------- Mesaj saat 03:33:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:33:05 civarında gönderildi. ----------
ama çok romantik oluyor onların gözünde![]()
ben gerçekten seviyorum![]()
olum 28 sayfa postmu kasılır napıyonuz ya![]()
lan içim burkuldu ben daha ne sevdiğini bilmiyorum![]()
Sevgilimizi de mi öpmeyaah![]()
İnşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun ki oda seni seviyorsa paragöz değilse, boşanma çekip gitme çocuk oyuncağı değilse gerisi çocuk oyuncağı smit satarım yine bakarım muhabbeti![]()
Bu forumda bir chat köşesi koymak şart olmaya başladıSite yöneticilerine duyrulur
![]()
tanımıyorum bile sadece sanalda gördüm ama GERÇEKTEN SEVDİM parası çok ama evlenirsek hepsini bağışlatırım öyle evlenirim kuruş paamız olmasın daha mutlu oluruz
Çileklemiyav arkdaşlar harbi Allah yardımcınız olsun
Ey ÜNLEM gör bak neler yaptın bize
![]()
tanımıyorum bile sadece sanalda gördüm ama GERÇEKTEN SEVDİM parası çok ama evlenirsek hepsini bağışlatırım öyle evlenirim kuruş paamız olmasın daha mutlu oluruz
1.5 saat sonra çıkacam zaten sakal traşı olacam duş alacam kız belki sakalsız seviyordur iyi izlenim bırakayım iyi tepki vermezse uzatırım öyle bakarım falan.abi ne hale getirdi beni bu yaa
---------- Mesaj saat 03:37:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:36:27 civarında gönderildi. ----------
aga kız işte senin istediğin herşeyi istiyor ama naz yapıyor.hamburger ister pringles isterler.biraz da güzel söz.dönemlerinde ilgi şefkat falan yani![]()
Yaş o zamanlar 15-16 tabi akıl başka şeye çalışmıyor![]()
o chat kösesi konulsun bir kişide Topıclere bakarsa adam değilimherkes ordan sorar ünlem noldu
eşleşen telif varmı
anlık refleks halinden faydalanıp cümle sonunda oraya buraya koymalar
![]()
![]()
aga kız işte senin istediğin herşeyi istiyor ama naz yapıyor.hamburger ister pringles isterler.biraz da güzel söz.dönemlerinde ilgi şefkat falan yani![]()
o chat kösesi konulsun bir kişide Topıclere bakarsa adam değilimherkes ordan sorar ünlem noldu
eşleşen telif varmı
anlık refleks halinden faydalanıp cümle sonunda oraya buraya koymalar
![]()
![]()
sanala fazla kaptırma ben öyle buldum1-2 kere 1 yılımı verdim unutamadım ama yapacak birşey yok.bakma real tanıştığımlada olmadı D:
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.