acaba bana büyü mü yapıldı ?

napıyonuz la siz konu ayağına skypea çevirmişsiniz forumu :D özelden verin adreslerinizide rahat edin bence

yahu bizdede cevher çokta,dedim ya kısmetim kapandı bi anda. 6-7 aydır tık yok

---------- Mesaj saat 03:33:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:33:05 civarında gönderildi. ----------

ama çok romantik oluyor onların gözünde :D

lan içim burkuldu ben daha ne sevdiğini bilmiyorum :(

1.5 saat sonra çıkacam zaten sakal traşı olacam duş alacam kız belki sakalsız seviyordur iyi izlenim bırakayım iyi tepki vermezse uzatırım öyle bakarım falan.abi ne hale getirdi beni bu yaa

---------- Mesaj saat 03:37:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:36:27 civarında gönderildi. ----------

lan içim burkuldu ben daha ne sevdiğini bilmiyorum :(

aga kız işte senin istediğin herşeyi istiyor ama naz yapıyor.hamburger ister pringles isterler.biraz da güzel söz.dönemlerinde ilgi şefkat falan yani :D

İnşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun ki oda seni seviyorsa paragöz değilse, boşanma çekip gitme çocuk oyuncağı değilse gerisi çocuk oyuncağı smit satarım yine bakarım muhabbeti :)

tanımıyorum bile sadece sanalda gördüm ama GERÇEKTEN SEVDİM parası çok ama evlenirsek hepsini bağışlatırım öyle evlenirim kuruş paamız olmasın daha mutlu oluruz

Bu forumda bir chat köşesi koymak şart olmaya başladı :D Site yöneticilerine duyrulur :D

o chat kösesi konulsun bir kişide Topıclere bakarsa adam değilim :D herkes ordan sorar ünlem noldu :D eşleşen telif varmı :D anlık refleks halinden faydalanıp cümle sonunda oraya buraya koymalar :D :D

tanımıyorum bile sadece sanalda gördüm ama GERÇEKTEN SEVDİM parası çok ama evlenirsek hepsini bağışlatırım öyle evlenirim kuruş paamız olmasın daha mutlu oluruz

sanala fazla kaptırma ben öyle buldum1-2 kere 1 yılımı verdim unutamadım ama yapacak birşey yok.bakma real tanıştığımlada olmadı D:

1.5 saat sonra çıkacam zaten sakal traşı olacam duş alacam kız belki sakalsız seviyordur iyi izlenim bırakayım iyi tepki vermezse uzatırım öyle bakarım falan.abi ne hale getirdi beni bu yaa

---------- Mesaj saat 03:37:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:36:27 civarında gönderildi. ----------

aga kız işte senin istediğin herşeyi istiyor ama naz yapıyor.hamburger ister pringles isterler.biraz da güzel söz.dönemlerinde ilgi şefkat falan yani :D

sakallarını kesme sakal kızların gözünde sexy dir :D

o chat kösesi konulsun bir kişide Topıclere bakarsa adam değilim :D herkes ordan sorar ünlem noldu :D eşleşen telif varmı :D anlık refleks halinden faydalanıp cümle sonunda oraya buraya koymalar :D :D

yalnız varya böyle sohbete dalınca farkettim ilgilenemzken daha iyi kazandırıyor yutup D:

abim siz ne çekiyonuz ünlem size neler yaptırıyo böyle içimizde oksijenden kafa olanlar var galiba :D

Yarı SAKIN
Kızı Öpme, Çilek Jelibon felan aklından bile geçirme :D
hele ki sarılayım sakın deme :D

sonrası gel emkthor abimizle dertleş :D

Doğru :D Aslında bence daha iyi olur :D Forumda çöp konular açılmaz :D Ünlem hakkında bi konu olur :D birsey oldumu oraya yazılır :D Mantıklı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri