Acaba Youtube Bizi Yiyor mu?

PiriReis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ne zaman yüksek bir rakama ulaşsam para kazanmam kapatılıyor. Spam yapıyorum dogrudur şimdi aramızdan bazı arkadaşlar spam yapıyorsun ne bekliyorsun diyecekler,dogrudur birşey bekledigim yok fakat benimle aynı durumda olan arkadaşlar konu altından bizi bilgilendirirlerse sevinirim :)

hocam kusura bakmayın da ne bekliyorsunuz? yüksek rakama ulaşıyorsun bu kazancın sürekli mi devam etmesini istiyorsun? sonuçta spam yapıyorsun bir kanal açıp düzenleyip video yüklemek çok mu zor.

bu arada öneride de bulunayım, kanallarınıza sürekli girip çıkmayın, kanallarınıza girerken modeme reset atın. eğer bu önerilerim dahilinde hala para kazanmalar kapatılmaya devam ediyorsa; adsense hesabınızı değiştirin.

hocam kusura bakmayın da ne bekliyorsunuz? yüksek rakama ulaşıyorsun bu kazancın sürekli mi devam etmesini istiyorsun? sonuçta spam yapıyorsun bir kanal açıp düzenleyip video yüklemek çok mu zor.

:) cnm kardeşim dikkat edersen senin cevabını orda vermişim :) Birşey bekledigim yok benle aynı durumu yaşıyan arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum sadece o kadar.

aynı durum bendede var kardeşim. günlük 15 liradan 60 liraya çıktı. 2 gun 60 lirada kaldı sonra hoooppp para kazanmalar devre dışı

Onun onune gecemezsin. Youtube'un kimseyi yedigide yok. Adamlar daha sen kanalini acip para kazanmaya ayarlarken acik acik soyluyolar kendine ait olmayan video yukleme diye. Bu kadar izin vermelerine bile sevinmemiz gerek aslinda.

Yuksek derken ne kadar yuksek, belli bir limitten sonra adsense kazanilan parayi incelemeye aliyor sanirim

attığım 4 video aynı gün tutunca günde 150 tlye dek çıkmıştım ilk zamanlarda.ilk açtığım 10 kanalı spamdan kapattılar.

:) cnm kardeşim dikkat edersen senin cevabını orda vermişim :) Birşey bekledigim yok benle aynı durumu yaşıyan arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum sadece o kadar.

ilk mesajımı editledim okursanız sevinirim.

hayır adamlar sen 60 tl kazanmaya başladın diye seni incelemeye almazlar. Eğer sen 60 tl almaya başladıysan patlayan videoların vardır ve bunlarda göz önünde oldugu için gider para kazanman.

Dedikya spam'da zorlasti artik diye.

Videolarin kaliteleri ile oynayin,Basliklarda degisiklik yapin,Mumkunse sesi bozun video basina ortasi yada sonuna kisa parca ekleyin yada video etrafini cerceveleyin.Aldiginiz mail adresi kullandiginiz ip temiz oldukdan sonra bu dedigimi yaptikdan sonra dahada spama giriyorsa birakin herseyi ozgun kendi videolariniz ile calisin.

yani sen 60 tl ye çıkınca : ''Lan bu 60 tl alıyor bir bakak şuna olmazsa kapatırız hesaplarını'' düşüncesi yok :D

hayır adamlar sen 60 tl kazanmaya başladın diye seni incelemeye almazlar. Eğer sen 60 tl almaya başladıysan patlayan videoların vardır ve bunlarda göz önünde oldugu için gider para kazanman.

evet patlayan videom vardı da neden patlayan video yüzünden giderki para kazanmalar. biraz açarmısın

Videolarin kaliteleri ile oynayin,Basliklarda degisiklik yapin,Mumkunse sesi bozun video basina ortasi yada sonuna kisa parca ekleyin yada video etrafini cerceveleyin.Aldiginiz mail adresi kullandiginiz ip temiz oldukdan sonra bu dedigimi yaptikdan sonra dahada spama giriyorsa birakin herseyi ozgun kendi videolariniz ile calisin.

Bunun sonu öyle gözüküyor abi teşekkürler degerli yorumun için :) Malum ögrenciyiz özgün işlerini yaza bırakmak istiyorum yaş daha 16 :)

Gunluk kazanilan miktarla kanal kapatmalarin pek alakali oldugunu sanmiyorum ki simdiye kadar hic basima gelmedi. Bi ara biri yazmisti ya burda yada r10 da adsense aylik sanirim 25bin tl uzeri kazanclari incelemeye aliyor diye. Benim de basima geldi bu ay. Spam yapip tek adsense ile bu miktarin uzerinde kazanan ve bu miktari daha once alan varsa, bilgilendirirse guzel olur.

yani sen 60 tl ye çıkınca : ''Lan bu 60 tl alıyor bir bakak şuna olmazsa kapatırız hesaplarını'' düşüncesi yok :D

:D ben sadece bana özel yapıldıgını düşünüyorum açıkça söyliyim istenirse kazanç tablomu paylaşabilirim :)

Reiz noktayı koymuş....

bu arada öneride de bulunayım, kanallarınıza sürekli girip çıkmayın, kanallarınıza girerken modeme reset atın. eğer bu önerilerim dahilinde hala para kazanmalar kapatılmaya devam ediyorsa; adsense hesabınızı değiştirin.

günde 10 kanala girer çıkarım belkide birden fazla kez 1 sene boyunca ne spamdan nede başka bişi oldu. sadece magazin kanalım yüzünden para kazanmalar gitti

ben bu sürekli girme yöntemi çok işe yaradı farkında değilim aslında ama kanalıma belki günde 1 kere giriyorum hatta 3-4 gün girmediğim bile olmuştur 21.günü bugün kanalın inşallah nazar değmez.sen söyleyince farkettim bilerek yaptığım bir şey değildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri