Açık Eksiltme: 100 YT Kanalı Açtırılacak

Muslera07

Yasaklanmış
Açık indirme yoluyla bu işi almak isteyenler konu altına kaç TL'den yapabileceklerini yazsınlar. Başlangıç fiyatımız 150 TL'dir. İndirmeleriniz en az 3 TL olmalıdır.

checkbox_green-checkmark.gif
Telefon onaylı (Onayın nereden yapıldığının önemi yok)
Her hesap tek IP (Bu çok kritik IP'ler avrupa veya ABD olmak zorunda.)
IP'ler 5'ten fazla tekrar etmeyecek. Yani 176.82.x.x gibi IP'ler en fazla 5 kere tekrar edecek. Buna uyulmadığı takdirde kanallar teslim alınmaz, ödeme yapılmaz.
Her hesap açımında çerez temizlemesi CCleaner ile gerçekleştirilecek.
Hesap açımlarında Chrome kullanılmayacak.
Her Gmail hesabının şifresi farklı olacak.
1 Gmail = 1 Kanal olacak. Kanal altına ekleme kanallar istenmemektedir.
Kanal isimleri çeşitli tüketim malzemeleri, hizmetler, envanterler vb gibi şeylerin İngilizcelerinden seçilecek (Örn: Furniture, Online Drill Machine, USA Hotels, Buy Vegetables vs vs.)
İşlemlerin hiçbir yerinde mobil cihazlar kullanılmayacak.
Teslimat bir txt dosyasında listelenerek gönderilecek. Bu listede;
====Gmail adresi
====Kanal URL'si
====Şifre
====Hesabın açıldığı Gmail adresi
====Hesabın açıldığı telefon numarası
Satırları açık ve düzenli şekilde yazılı olacak.
Açılan her bir kanala bir veya iki uyduruk, içeriği tamamen önemsiz üçüncü taraf vermeyen video atılacak (+16, şiddet, kumar, içki vs olmamalı tabiki)
Süreniz işin verilmesinden itibaren 5 gündür.
Kanalda Monetization (para kazanma) açık hale getirilip bırakılacak.

exclamation.png
Ücret PayPal veya Banka havalesi şeklinde ödenir. PayPal ödemeleri anında, banka havalesi ise ilk mesai saatinde gerçekleşecek şekilde yapılır. Ödeme ile ilgili en ufak sorun olmaz. Titizlik içerisinde çalışmayı gerçekleştiren kişi ücret konusunda asla mağdur edilmez.

exclamation.png
IP'ler konusunda yalan yanlış bildirimler yapılmasının tespiti çok kolaydır. Youtube işi ile uğraşan hepimiz biliriz ki bir hesabı farklı bir yerden açtığımızda bize o hesabın hangi şehirden açıldığı sorulmaktadır. Verilen IP'nin ait olduğu şehrin girilmesine rağmen sistem bunu kabul etmezse kolaylıkla IP'nin yanlış olduğu tespit edilebilir.
exclamation.png
Talep edilen formata uyulmaması halinde kanallarınız teslim alınmaz, ödemeler yapılmaz.
exclamation.png
ÖDEMELER KANAL LİSTESİNİN TESLİMİNDEN SONRA GERÇEKLEŞTİRİLİR.

Bu kadar isteğine 150 ₺ çok az değil mi dostum?

bu fiyata bu ozelliklerle acacak birini bulursan bana da haber eder misin?

ben bunları gercek tel onaylıda 1tl'den yapıodum zamanında. Söyledikleri işlemler kalabalık gibi görülebilir ama basit basit birkaç adım. bu aralar yoğunum. hiçbir siparişe bakamdım. iş almıyorum ancak işi yapacak kişi forum modlarından LoonyTuneS..

:D merakdan girdim.. kendi kanallarımı bile txt ye bu bahsedildiği gibi özenli yerleştirmedim... ahaha ona guleceğim geldi neyse... merak işte... siz bakın işinize...

Şu anda isteklerimin neredeyse tamamını içerecek şekilde moderatör bir arkadaşımız 1.5 TL'den açıyor. 100 kanal için büyük ihtimalle iskonto yapacak 1.5 TL'de daha da aşağı düşecektir. Fakat kendisi ile PM'leşmem sonucu yoğun olduğunu başlığı da neredeyse kilitlemek üzere olduğunu günde 10 tane kadar ancak teslim edeceğini söyledi.

Kısacası fiyat budur. Gerçekten ihtiyacı olan kişiler rahatlıkla benim teklifimle ilgilenirler. İşlemler kalabalık gözükebilir. Bunların bir çoğu zaten standarttır kanal açımlarında.

Tam yapılabilir diyordum ki kanal isimleri ve video ekleme olayını okuduktan sonra uğraşılmaz dedim :D

sadece kanal açmak 1,5 tl piyasıyı öldürmeyin lütfen....okadar şey siityorsunuz arkadaşların emeklerine saygı duymalıyız

tanesini 5 tlden yapmam bu dediğinizi resmen kölelik :D

WeyliPreci ile ilk etapta anlaşıldı. İlgili başka arkadaşlara da PM dönüşü yapıldı. Alımları ise devam ettiriyorum.

Upload hızım yavaş olduğu için video atamam kanallara.Buna göre de fiyatı düşürebilirsiniz.Uygunsa mesajınızı bekliyorum :)

arkadaşlar şu telefon onaysız gmail açmayı bi öğrenebilsem ben çok istiyorum böyle işler almayı gerçekten işsizim paraya ihtiyacım da inanın ki ço kama yeniyim bu işte gmail adresini zar zor alsamda yuotube de doğrulama yada ülke değiştirmede sorun oluyo bu numara işi bi kolayını bilen varsa burdan yazabilirmi öğrenirsem sizlerede iş konusunda yardımcı olurum en azından boş işsiz gezmektense bişeyler kazanırım hastalığım nedeni ile çalışamıyorum yanlış anlamayın sakın herkese hayırlı çalışmalar,,,

arkadaşlar şu telefon onaysız gmail açmayı bi öğrenebilsem ben çok istiyorum böyle işler almayı gerçekten işsizim paraya ihtiyacım da inanın ki ço kama yeniyim bu işte gmail adresini zar zor alsamda yuotube de doğrulama yada ülke değiştirmede sorun oluyo bu numara işi bi kolayını bilen varsa burdan yazabilirmi öğrenirsem sizlerede iş konusunda yardımcı olurum en azından boş işsiz gezmektense bişeyler kazanırım hastalığım nedeni ile çalışamıyorum yanlış anlamayın sakın herkese hayırlı çalışmalar,,,

kardeşim arkadaşların çevren vs yok mu ordan hallet kanal işini..

kardeşim arkadaşların çevren vs yok mu ordan hallet kanal işini..
var kardeşimde ben bu youtube bilmeden önce bi clicker işine daldım sorma herkese açtırdım ama bi yere kadar onlarıda o sitelerde heder ettim face mace aç dediler gruplar falan derken hesaplar hep gitti engellendi tel kodu ister oldu vs.işte bide dediğim gibi çok bi çevrem ve numara yok 3-5 tane yakın çevremde işte numaralardan onlarlada açtım 5-10 tane yeni kanallar açacaktım bu işe meraklandım bi kanal açtım bi hafta önce 200 video yükledim tek tek indirip manuel dün para kazanma kapanmış tüm umutlarım söndü halbuki her gelen uyarıyı hemen sildim genelde haberdi :(((
,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri