Açık kaynak kodlu - Kanal Takip Sistemi

hocam kanal eklerken kapatıyor kendini api keyi eklememe rağmen

Arkadaşlar spordan yeni çıktım eve gittigim de yardımcı olacağım

hocam kanal eklerken kapatıyor kendini api keyi eklememe rağmen

Hocam api keyi girip kaydet butonuna basınız. Eğer ki böyle de sorun yaşıyorsanız. Api key sağında ve solunda boşluk olmadığından emin olun.

emeğine sağlık.

Mesajım bulunsun. Teşekkür ederim...

Paylaşım için teşekkürler denicem bende...

çok teşekkürler hocam.

paylaşım için teşekkürler .

Elinize sağlık güzel hizmet olmuş

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Degil ama,,,,
Basitte olsa,sorunluda olsa,forumda bir macronun bile parayla yazildigi bir dönemde herkesin cok isine yarayacak bir programi bedavaya paylasmam bile yeter.Eline saglik,Eyvallah

Degil ama,,,,
Basitte olsa,sorunluda olsa,forumda bir macronun bile parayla yazildigi bir dönemde herkesin cok isine yarayacak bir programi bedavaya paylasmam bile yeter.Eline saglik,Eyvallah

Normalde tek yazılım üstünden birden çok yazılım yapacaktım ancak çok uzun sürer diye tek tek yapmaya karar verdim ve bu yazılım stabil çalışmasını sağladıktan sonra diğer yazılımları geliştirmeye başlayacağım ancak insanların aldıkları hatalarda bana geri dönüş sağlamaları gerekiyor.

Normalde tek yazılım üstünden birden çok yazılım yapacaktım ancak çok uzun sürer diye tek tek yapmaya karar verdim ve bu yazılım stabil çalışmasını sağladıktan sonra diğer yazılımları geliştirmeye başlayacağım ancak insanların aldıkları hatalarda bana geri dönüş sağlamaları gerekiyor.
indirip kullaniriz,varsa hatalari yazariz.:)

[MENTION=21030]mm1650[/MENTION] Abi bende çok şaşırdım bedava olduğunu görünce. :) eline sağlık hocam.

2 defa ındırdım yapıştır yapamıyorum boşluklara ama elle yazılabılıyor vds dede denıyeceğım şımdı

Edıt: vds de yapıştır çalıştı

Windows 10 PRO x64

Sorun : Kanal ekleyince çalışmayı durdurdu hatası alınıyor.

Windows 10 PRO x64

Sorun : Kanal ekleyince çalışmayı durdurdu hatası alınıyor.

Api keyi yazıp kaydet butonuna bastınız mı hocam ?

[MENTION=21030]mm1650[/MENTION] Abi bende çok şaşırdım bedava olduğunu görünce. :) eline sağlık hocam.

Bazen birilerinin öncü olması gerekir. Ben r10'da 2011'den beri üyeyim ilgi alanım olan kısımları kontrol ederdim sürekli ve mesela bir Photoshop ile tasarım paylaşıldığında birisi onun kodlama kısmını yaparsa başkası gelip kendi tasarımını paylaşırdı. Tabi şimdi böyle birşey göremiyorum. Herkes kendi derdine düşmüş durumda.

2 defa ındırdım yapıştır yapamıyorum boşluklara ama elle yazılabılıyor vds dede denıyeceğım şımdı

Hocam kopyala ve herhangi bir yere yapıştır. Bir not defterine sağını ve solunu kontrol bak bakalım yapıştırırken satır atlaması falan oluyor mu? Sağı solu temizse ordan kopyalayarak tekrar dene

Son düzenleme:
Api keyi yazıp kaydet butonuna bastınız mı hocam ?

Bazen birilerinin öncü olması gerekir. Ben r10'da 2011'den beri üyeyim ilgi alanım olan kısımları kontrol ederdim sürekli ve mesela bir Photoshop ile tasarım paylaşıldığında birisi onun kodlama kısmını yaparsa başkası gelip kendi tasarımını paylaşırdı. Tabi şimdi böyle birşey göremiyorum. Herkes kendi derdine düşmüş durumda.

Hocam kopyala ve herhangi bir yere yapıştır. Bir not defterine sağını ve solunu kontrol bak bakalım yapıştırırken satır atlaması falan oluyor mu? Sağı solu temizse ordan kopyalayarak tekrar dene

Denedım her yolu dedığım gıbı vds de sorun çıkmadı benım pc w10 ışletım sıstemı veya program eksıklığınden olabılırmı vds w8

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri