Açıklama Kısmına Etiket Girmek

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Merhabala Arkadaşlar,
Birşey sormak istiyorum geçenlerde gezerken bir kanala denk geldim adam açıklama yazmamış onun yerine alt alta 50 den fazla etiket girmiş.Lakin bu yasak değilmi eğer yasaksa adam 1 ay önce yüklemiş bugüne kadar hiçmi uyarı gelmez 50k küsür hit var videoda.

Merhabala Arkadaşlar,
Birşey sormak istiyorum geçenlerde gezerken bir kanala denk geldim adam açıklama yazmamış onun yerine alt alta 50 den fazla etiket girmiş.Lakin bu yasak değilmi eğer yasaksa adam 1 ay önce yüklemiş bugüne kadar hiçmi uyarı gelmez 50k küsür hit var videoda.

onu herkes kullanıyor kardeş :)

Valla şahsen bey ssenelerdir giriyorum,aramalarda çok işe yarıyor, umurumda değil yasaksada : ) hiçbirşey olmadı,şans...

Yasak değil :)

Hatta faydası bile var, etiket kısmına girdiğin her kelime videonun YT a hangi kelime ile indexlenmesi gerektiğini belirtir...

Aynı kelimeleri açıklamaya girer ise arama sonucu olarak çıkma ihtimalini bir okadar yükseltmiş olursun...

Ama girerken şöyle yapmanı tavsiye ederim, direk girmek yerine 10 - 15 kes ENTER e basarak öyle gir, bu şekilde videonun altında görünmez yazdıkların saklanmış olur ve yine arama sonucu bulunma ihtimalini arttırmış olursun :)

"

ETİKERLER
"

Hatta faydası bile var, etiket kısmına girdiğin her kelime videonun YT a hangi kelime ile indexlenmesi gerektiğini belirtir...

Aynı kelimeleri açıklamaya girer ise arama sonucu olarak çıkma ihtimalini bir okadar yükseltmiş olursun...

Ama girerken şöyle yapmanı tavsiye ederim, direk girmek yerine 10 - 15 kes ENTER e basarak öyle gir, bu şekilde videonun altında görünmez yazdıkların saklanmış olur ve yine arama sonucu bulunma ihtimalini arttırmış olursun :)

"

ETİKERLER
"

Teşekkür ederim öyleyse :)

"

ETİKERLER
"

Hocam birsürü boşluk bırakıp etiketleri öyle girmenin nasıl bir faydası var. :) benimde sorunum bu adam videoları benden alıyor ama benden yukarıda çıkıyor sinir bozucu :) biraz araştırma yaptım birkaç yöntem buldum onlarıda deneyeceğimde bu nasıl etki ediyor.

Hocam birsürü boşluk bırakıp etiketleri öyle girmenin nasıl bir faydası var. :) benimde sorunum bu adam videoları benden alıyor ama benden yukarıda çıkıyor sinir bozucu :) biraz araştırma yaptım birkaç yöntem buldum onlarıda deneyeceğimde bu nasıl etki ediyor.

Etikerleri ETİKET kısmına değil Açıklama kısmına girmekten bahsetmiştik :)

Birsürü boşluk koymanın avantaşı video altında çıkmıyor etikerleriniz görüntü kirliliği olmuyor, etikerleriniz kolay ulaşılmıyor vs.vs.

bana göre reklamlar daha ç0k çerezlere göre çıkıy0r.
etiket ve açıklama da index almasında etkili 0luy0r
0 yüzden vide0yu yüklemekten ç0k etiket ve açıklamaya kafa y0run
vide0yu pazarlayamazsanız kimse farkına bile varmaz.

Açıklama kısmı yeniden indexleme ve seo çalışması için vazgeçilmezdir.Hit videolar hep bu şekilde ortaya çıkar, yada dizi sektörü o açıklamaları ile üst aramalarda çıkar seo, index, ve eski tarayıcı mantığı içinde geçen bunlar olsun diyorsun bir nevi...bunları kanalın gelişmiş kısmına da girin kanalınız da indexlenecektir. Kolay gelsin

Etikerleri ETİKET kısmına değil Açıklama kısmına girmekten bahsetmiştik :)

Birsürü boşluk koymanın avantaşı video altında çıkmıyor etikerleriniz görüntü kirliliği olmuyor, etikerleriniz kolay ulaşılmıyor vs.vs.

tamam bende açıklama kısmından bahsediyordum teşekkür ederim :)

Aynen tek avantajı görüntü kirliliğini yok eder. Arama motoru açısından yani index alma açısından bi sorun teşkil etmez.

başlık ve açıklamaya göre etiket yapma programı hazırlamayı düşünüyorum, etiketlerin aylık aranma ve tbm belirlenebilecek sizce tutar mı ve ya böyle birşey var mı?

Aynen tek avantajı görüntü kirliliğini yok eder. Arama motoru açısından yani index alma açısından bi sorun teşkil etmez.

Çokluğu ve her videoda aynı açıklamaları kullanmak herhangi bir olumsuz etki yaratır mı? Diyelim her satırda 3 kelimelik etiketler var ve 50 satır yazdım böyle. Bunu 30 tane özgün videonun hepsine aynı şekilde girsem kötü bir etkisi olur mu? Üstte çıkmasına kötü etki sunar mı sonuçta hepsinde aynı yazıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri