Açıklama / Mumru

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim kaynak paylaşmam yöntem göstermem yani genel paylaşımlarımı ifşa sebebiyle beğenmeyen arkadaşlar mevcut bu yüzden bu saatten sonra konularımı forumda paylaşmıyorum herkes kendi araştırsın kendi bulsun .Yani benim gibi elinde sayısız kaynak olan biri gibi olup tek bir kanalla çalışayım demeyin ne kadar bulursanız o kadar video atın kimseyle de paylaşmayın ;)

Son düzenleme:
az önce rusça kurtlar vadisi konun vardı, sen mi kaldırdın onu ? :)

Arkadaşlar benim kaynak paylaşmam yöntem göstermem yani genel paylaşımlarımı ifşa sebebiyle beğenmeyen arkadaşlar mevcut bu yüzden bu saatten sonra konularımı forumda paylaşmıyorum herkes kendi araştırsın kendi bulsun .Yani benim gibi elinde sayısız kaynak olan biri gibi olup tek bir kanalla çalışayım demeyin ne kadar bulursanız o kadar video atın kimseyle de paylaşmayın ;)

Mumru hocam demimeydin be. Bi forum aç gizli oraya üye olalım şifre ile girelim orda paylaşsan. inan yardımına çok ihtiyacım var.

Mumru hocam demimeydin be. Bi forum aç gizli oraya üye olalım şifre ile girelim orda paylaşsan. inan yardımına çok ihtiyacım var.

hocam forumumuz zaten var burada takılıyoruz kişisel birseyler olunca sorabilirsiniz yardımcı olurum .

İnsanlara yaranılmıyor bir çekememezlik durumu oluşmuş artık .
Mümkünse PM den danışmak isterim [MENTION=10199]mumru[/MENTION]

hocam forumumuz zaten var burada takılıyoruz kişisel birseyler olunca sorabilirsiniz yardımcı olurum .

Çok teşekkürler yardımların için. Ama yine söylüyorum sen bakma bir şeyler söyleyenlere heryerde böyle insanlar karşına çıkacaktır. Yoklarmış gibi davranıcaksın

Eğer insanların sabahlara kadar araştırarak buldukları yöntemleri,kaynakları paylaşırsan bi tarafı mutlu ederken bi tarafı üzersin o yüzden direkt bilgiyi vermek yerine yüzeysel tavsiyelerde bulunman her iki taraf içinde iyi olacaktır.

Forumun amacı bilgi paylaşımı beğenip beğenmemek herkesin kendi tercihidir, keşke konuları kaldırmasaydınız.

arkadaşım birkaç kişinin lafına bakıp konuyu niye kaldırıyorsun? tam okuyacaktım bakkala gittim geldim konu kaldırılmış.merakta bıraktın hiç paylaşmasan daha iyiydi,anlam veremiyorum bu tür davranışlara.

en güzelini yaptın. çok fazla şey paylaşmayacaksın. ya suçlu bulunursun ya da iftira yersin :)

hocam paylaşımına kimse birşey söylemediki ben dahi yorum attım 1 hafta kalsın görsünler sonra kaldırın çünki böyle daha çok faydanız olur 1 kategoriye aynı 500 video atılırsa izleyen olmaz gelir olmadıktan sonra güzel kategori olsa ne yazar dimi genede eline sağlık güzel konularınız vardı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri