Açıklama Yok Ama Tıklanma Rekoru Kırıyor

Ersin ÇAKI

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar birkaç gündür YouTube Trend kısmını takip ediyorum. Paylaşılan videolara baktığım zaman video açıklaması yok ama hit olmuş ve tık rekoru kırıyor. Ben kendi kanalımda her özgün videoya açıklama ve etiket giriyorum ama 10 izlenmeyi iki günde anca geçiyorum. Nedir bunun sırrı. Hani video açıklamaları üst sıralarda çıkmak için etkiliydi. :(

Bir fikri olan veya ne yapmam gerektiği konusunda önerisi olan var mı?

abone sayısı fazla olan kanallardır.

tek başına youtube da bir şeyler yapılarak youtube da çok yüksek izlenme almanın pratik bir yolu yok elbette.
Youtube daki ayarlar vs dışında izleyicilerin yaptıkları, paylaşımları vs çok daha etkili...

Arkadaşlar birkaç gündür YouTube Trend kısmını takip ediyorum. Paylaşılan videolara baktığım zaman video açıklaması yok ama hit olmuş ve tık rekoru kırıyor. Ben kendi kanalımda her özgün videoya açıklama ve etiket giriyorum ama 10 izlenmeyi iki günde anca geçiyorum. Nedir bunun sırrı. Hani video açıklamaları üst sıralarda çıkmak için etkiliydi. :(

Milyonlarca video oldunu düşünürsek senin videolar okyanusta damla.

Bence video iyi oldugu için patlamaz veya etiketi. Bence paylaşan iyi oldugu için patlar ;) veya facebook sayfası vardır 300 500 bin patlatır böyle bence

Bir önerimiz yok ama bu konuda bir fikrimiz var.
Biz yıllardır partner kanallarımızdan hiç birinde Niche, Etiket, açıklama kısmına çok özel bilgiler girme ve diğer Hit arttırma işlermlerinin hiç birini değil uygulamak, bu tür şeylerle ilgilenmedik bile.

Videolarınız güncel, kaliteli, ilginç şeyler ise hit alma konusunda zaten ilk adım tamamdır demektir. Bir de yüklediğiniz video o günün aktüel konularından birini içeriyorsa ve herkes tarafından aranan bir video olursa zaten yarım saat sürmeden +301 sınırını bile geçer. Bunun dışında videolarınızın daha çok paylaşılabilmesi için farklı sosyal medyalarda link verebileceğiniz sayfalarınız varsa zaten artık o videonuzu kimse tutamaz.

Bu niche ve etiket gibi işlemler kısa vadede kazançlı gibi görünse de, an geldiğinde bunlar yüzünden kanalınız veya kanallarınızın tamamı banlanarak size vereceği zarar kazancından büyük hale gelebilir. Her gün okuyoruz işte ''17 kanalım patladı'', ''30 kanalım patladı'' gibi yakınmaları

Bence youtube'nin tespit ettiği anda size zarar vereceği işlemlere pek güvenmeyin ve kanallarınıza size bir anda çok büyük paralar kazandıracak gözle bakmayın. Videolarınız elden geldiğince güncel ve aranan videolar olsun, kanalınız yavaş yavaş ama emin adımlarla büyüsün. Kanalınızda video sayınız arttıkça izlenme sayınız, izlenme çoğaldıkça abone sayınız, abone sayınız arttıkça izlenme sayınız durmadan ama istikrarla büyüyecektir. Böylece kanalınız risk almadan orta ama her gün aynı ortalama kazançlarla yoluna devam edecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri