Ben hem örgün hem aöf okuyorum da bu aöf te çan yüksek midir? Fikri olan var mı acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bu notları almak için ders başı ne kadar çalıştın?Çok düşük genelde. Baya düşük. Editleyip notlarımı koyacam örnek olsun.
![]()
![]()
hocam bu notları almak için ders başı ne kadar çalıştın?
bende çok merak ediyorum eğer çok düşük oluyorsa yarın biraz mantıklı sallayalım soruları![]()
@Messerschmitt onu yeni öğrendim yoksa vizede ona göre yapardım vizeler hep düşük 35 40 30 filan şuanda
sallamadan önce sadece kesin bildiğin soruları cevapla ardından verdiğin cevapların harf kodlarını say mesela 2 A şıkkı 1 D şıkkı 2 E şıkkı gibi,en az hangi şıkkı işaretlemişsen boş bıraktığın bütün cevaplara o şıkkı döşe çünkü aöf sınavlarında harf dağılımı eşit
Bunu ben de bilmiyordum yav bilsem her sınav 2-3 soru daha iyi yapardım. Neyse yarına büyük yardımın dokundu sağol.![]()
Birde 2. sınavlar 8 ünite nasıl çalışalım 1 günde o kadar konuyaDünden beri çalışıyorum bakalım ne olacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.