Acil durum var arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert0507

Yasaklanmış
Arkadaşlar sabah eve sivil polisler geldi arama izinleri varmış evi aramışlar bende okuldaydım komşu aradı beni okuldan hemen geldim eve polisler oturuyormuş hemen polislerden biri dedi sizin internetiniz üzerinden çocuk *****su yayınlanma olmuş dedi şaşırdım öyle işlerle işim olmaz dedim evdeki masaüstü bilgisayarın hardiskini aldılar birde leptobu götürdüler birazdan ifade vermeye gidicem birazdan tanıdığım avukat var bi tane bugün görüştüm onla eğer senle ilgili sıkıntı yoksa rahat ol dedi.Bu işle hiç işim olmaz yani çok şaşırdım bi sıkıntı olur mu ya acaba :confused:

acaba köle mi yaptılar seni botnet olayları varya bilmyiorum zombi olunca senin pc den böyle bir işlem yapabiliyolarmı, bilen arkadaşlar cevaplarsa

acaba mail sattıgınız kişilerden biri yüklemiş olabilirmi?

Hocam hangi ip'den atıldığı bellidir internet sağlayıcın hangisi ise o ip 'yi o an kim kullandığını bulabilirsin sen yapmadıysan pek sorun olduğunu sanmıyorum..Ama inşallah dolandırıcı filan değildirler ne olduğu belirsiz

İlginç ki ilginç hani siz bir şey yayınlamadıktan sonra veya biri ihbar etmedikten sonra öyle takip edildiğini falan düşünmüyorum herkesin

acaba köle mi yaptılar seni botnet olayları varya bilmyiorum zombi olunca senin pc den böyle bir işlem yapabiliyolarmı, bilen arkadaşlar cevaplarsa

Bilemiyorum hocam siber suçlardan geldiler zaten direk dediler internetinden yayınlama yapılmış dedi yani şaşırdım yani :(

Arkadaşlar sabah eve sivil polisler geldi arama izinleri varmış evi aramışlar bende okuldaydım komşu aradı beni okuldan hemen geldim eve polisler oturuyormuş hemen polislerden biri dedi sizin internetiniz üzerinden çocuk *****su yayınlanma olmuş dedi şaşırdım öyle işlerle işim olmaz dedim evdeki masaüstü bilgisayarın hardiskini aldılar birde leptobu götürdüler birazdan ifade vermeye gidicem birazdan tanıdığım avukat var bi tane bugün görüştüm onla eğer senle ilgili sıkıntı yoksa rahat ol dedi.Bu işle hiç işim olmaz yani çok şaşırdım bi sıkıntı olur mu ya acaba :confused:

hocam karakola gittin mi gerçekliği ne kadar baktın mı?

Bilemiyorum hocam siber suçlardan geldiler zaten direk dediler internetinden yayınlama yapılmış dedi yani şaşırdım yani :(

ya sen yapmadıysan zaten ortaya çıkar biraz kafan ağrır orası kesin, hangi ıp den yükleme yapılmış hangi lokasyondan fln herşey çıkar

Hocam siz girmediyseniz bir problem çıkmaz. Fakat bilgisayarı sizin dışınızda kullanan olup olmadığından emin olun. Bir de "Tor Browser" kullandınız mı hiç?

zor bir durum bu sicile inş işlemezler ilerde iş hayatına sıkıntı

İç güvenlik paketi çıksın flag atar gibi millet birbirini ihbar eder artık. Eve girmekte serbest ohh.

acaba mail sattıgınız kişilerden biri yüklemiş olabilirmi?

Hocam oda aklıma geldi ama o nasıl olabilirki ?

Hocam hangi ip'den atıldığı bellidir internet sağlayıcın hangisi ise o ip 'yi o an kim kullandığını bulabilirsin sen yapmadıysan pek sorun olduğunu sanmıyorum..Ama inşallah dolandırıcı filan değildirler ne olduğu belirsiz

Sizin internetiniz üzerinden yayınlama yapılmış dedi valla çok şaşkınım yani hocam hiç öyle şeylerle işim olmaz gerçekten :(

İlginç ki ilginç hani siz bir şey yayınlamadıktan sonra veya biri ihbar etmedikten sonra öyle takip edildiğini falan düşünmüyorum herkesin

Hiç işim olmaz hocam ya nasıl oldu hala çözmüş değilim

aga bir karakola git istersen direkt adamlar vurguncuda olabilir.

Hocam siz girmediyseniz bir problem çıkmaz. Fakat bilgisayarı sizin dışınızda kullanan olup olmadığından emin olun. Bir de "Tor Browser" kullandınız mı hiç?

zor bir durum bu sicile inş işlemezler ilerde iş hayatına sıkıntı

İç güvenlik paketi çıksın flag atar gibi millet birbirini ihbar eder artık. Eve girmekte serbest ohh.

hocam karakola gittin mi gerçekliği ne kadar baktın mı?

Tabi hocam ifade vermeye gidecem fakat avukatımı bekliyorum.

Hocam oda aklıma geldi ama o nasıl olabilirki ?

Sizin internetiniz üzerinden yayınlama yapılmış dedi valla çok şaşkınım yani hocam hiç öyle şeylerle işim olmaz gerçekten :(

Hiç işim olmaz hocam ya nasıl oldu hala çözmüş değilim

Hocam sizin internet ama ip değişiyor sürekli yüklenen andaki ip belki sana gelmiştir ondan dolayı sizin internet demiş olabilirler en bir karakola git sor bence

Sattığınız mail adreslerinde girişte ilk sizin İp adresiniz gözüküyor ordan yola çıkarak size gelmiş olabilirler.

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam zombiden(ddos kurbanı) bahsetmişte onunla ilgisi hiç ilgisi yok :) iki durum söz konusu ya @şıvanştayger hocamın dediği gibi botla çekerken araya çocuk p si kaynamıştır.Devlet bu konuda çok titiz.Afedersiniz ama kendiniz bile netten aratıp izleyecek olursanız böyle sıkıntılar yaşamanız mümkün.Diğer ihtimal ise sizin interneti kullanan bi başkası böyle bir şey yapmış olabilir yani wifi şifresini vermişsinizdir bağlanıp yapmıştır veya bilginiz dışında wifi şifreniz kırılıp(kali linux sistemde max 4-5 saatte wifi şifresini %100 kırmak mümkün) ağınıza bağlanıp böyle bişeyide bi ara yapmışlardır.bu iki ihtimal dışında bi şey olamaz.Avukatınızın dediği gibi eğer siz öyle bi şey yapmadıysanız sorun yaşamazsınız.Ama olurki bilgisayarınızda bu tür videolar çıkarsa hakim karşısına çıkmanız %99 ihtimale yakın olur.Usb Diskleriniz / Harddiskleriniz vs belki sunucularınız kontrol edilir.Bu genelde bi kaç ay sürüyor.henüz 4-5 aydan aşağı biten inceleme görmedim yani bi kaç ay pc siz kalabilirsiniz buna hazırlıklı olun.İfade verirken çok detaya inmeyin(youtube a video vs yükleme konusunda girecek olursanızda normal videolar oldugundan sadece bahsedin) bu şekilde en azından zarar mala gelir siz sorun yaşamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri