Acil durum var arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
botla kanal çekerken video içeriklerine bakmadıysan olabilir. bana da geliyor çok saçma şeyler günde 3k video atınca böyle oluyor.

youtube ile ilgili olacağını sanmıyorum hocam botla kanal çekerken bakarım ben öyle şeylere dikkat ederim.
Çok kötü bi durum geçmiş olsun

Sağolasın hocam inşallah sağ sağlim kurtuluruz

---------- Spam Engelliyici 15:47 ---------- Önceki Mesaj 15:46 ----------

acaba köle mi yaptılar seni botnet olayları varya bilmyiorum zombi olunca senin pc den böyle bir işlem yapabiliyolarmı, bilen arkadaşlar cevaplarsa

hocam bunu ifadede söyleyim bu olabilir

Benim anlamadığım siz dışarıdayken polis kapıyı açıp sizin evinizde mi bekliyor yoksa komşunun evinde mi ?

Hocam belkide internetten para kazandığını öğrenen ama nasıl kazandığını bilmeyen birileri dedikodu çıkartmıştır....
Ve bu söylenti emniyete kadar uzanmıştır...

Ortak net mi kullanıyorsunuz acaba? belki başkası sizin netten yayın yapmış olabilir yada ağınızı kırarakta yapılmış olabilir.

öncelikle harddiskinin yedeğini muhakkak aldır.benim 2013 yılında aldılar halen vermediler diskleri.Ayrıca delil bulunmaz ise (pc de abidik gubidik şeyler yoksa) beraat edersin

Geçmiş olsun hocam. Ortak net ise böyle bir durum olmuş olabilir

Allah kolaylık versin kötü bir durum.Benim başıma gelse çevrem genş olduğu için hemen duyulur herkese ayrı laf anlatmak zorunda kalırsın rezalet bir durum.Yani beraat etseniz dahi bu işlrle hiç alakanız olmasada sağda solda hakkınızda dedikodu olabilir.Allah kolaylık versin her açıdan zor.

Sattığınız mail adreslerinde girişte ilk sizin İp adresiniz gözüküyor ordan yola çıkarak size gelmiş olabilirler.

Hocam maillerden alakalı olabilir aklıma geldi ama çözemedim o nasıl olacak youtube izin vermiyor :confused:

@Dean hocam zombiden(ddos kurbanı) bahsetmişte onunla ilgisi hiç ilgisi yok :) iki durum söz konusu ya @şıvanştayger hocamın dediği gibi botla çekerken araya çocuk p si kaynamıştır.Devlet bu konuda çok titiz.Afedersiniz ama kendiniz bile netten aratıp izleyecek olursanız böyle sıkıntılar yaşamanız mümkün.Diğer ihtimal ise sizin interneti kullanan bi başkası böyle bir şey yapmış olabilir yani wifi şifresini vermişsinizdir bağlanıp yapmıştır veya bilginiz dışında wifi şifreniz kırılıp(kali linux sistemde max 4-5 saatte wifi şifresini %100 kırmak mümkün) ağınıza bağlanıp böyle bişeyide bi ara yapmışlardır.bu iki ihtimal dışında bi şey olamaz.Avukatınızın dediği gibi eğer siz öyle bi şey yapmadıysanız sorun yaşamazsınız.Ama olurki bilgisayarınızda bu tür videolar çıkarsa hakim karşısına çıkmanız %99 ihtimale yakın olur.Usb Diskleriniz / Harddiskleriniz vs belki sunucularınız kontrol edilir.Bu genelde bi kaç ay sürüyor.henüz 4-5 aydan aşağı biten inceleme görmedim yani bi kaç ay pc siz kalabilirsiniz buna hazırlıklı olun.İfade verirken çok detaya inmeyin(youtube a video vs yükleme konusunda girecek olursanızda normal videolar oldugundan sadece bahsedin) bu şekilde en azından zarar mala gelir siz sorun yaşamazsınız.

Hocam botneti araştırdım internet üzerinden benim haberim olmadan işlem gerçekleştirebiliyorlarmış

Hocam sen ip işine bak yinede öyle söyle bakalım bide internet şifreni bilen biri var mı yada öğrenen biri çevreden de yapmış olabilir

Araştırıcam ama botnet olma ihtimali aklıma geliyor hocam

---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Önceki Mesaj 15:54 ----------

aga bir karakola git istersen direkt adamlar vurguncuda olabilir.

yok hocam ya siber suçlardan geldiler kimlik vs. gösterdiler

Hocam çok geçmiş olsun Allah'ın izni ile alnın ak çıkarsın inşallah.

Benim anlamadığım siz dışarıdayken polis kapıyı açıp sizin evinizde mi bekliyor yoksa komşunun evinde mi ?

hocam arama izinleri varmış

Hocam wifinizi kirip uzerinden deepweb karanlik isler yapilmis olabilir

Yok ya botnet olabilir internet üzerinden benim haberim olmadan yasal olmayan işler yapabiliyorlarmış

Hocam belkide internetten para kazandığını öğrenen ama nasıl kazandığını bilmeyen birileri dedikodu çıkartmıştır....
Ve bu söylenti emniyete kadar uzanmıştır...

İnternetimizin üzerinden çocuk p. yayınlama yapılmış diyor şok oldum ya yeminle

çok ilginç bir durum takipteyim

Ortak net mi kullanıyorsunuz acaba? belki başkası sizin netten yayın yapmış olabilir yada ağınızı kırarakta yapılmış olabilir.

Ortak net değil hocam kendim kullanıyorum

öncelikle harddiskinin yedeğini muhakkak aldır.benim 2013 yılında aldılar halen vermediler diskleri.Ayrıca delil bulunmaz ise (pc de abidik gubidik şeyler yoksa) beraat edersin

Hocam zaten direk masaüstünün harddiskin kopyasını aldılar leptobuda götürdüler

Geçmiş olsun hocam. Ortak net ise böyle bir durum olmuş olabilir

sordular hocam zaten fakat neti sadece biz kullanıyoruz

Allah kolaylık versin kötü bir durum.Benim başıma gelse çevrem genş olduğu için hemen duyulur herkese ayrı laf anlatmak zorunda kalırsın rezalet bir durum.Yani beraat etseniz dahi bu işlrle hiç alakanız olmasada sağda solda hakkınızda dedikodu olabilir.Allah kolaylık versin her açıdan zor.

Valla hocam inşallah sağ sağlim kurtuluruz.

---------- Spam Engelliyici 16:02 ---------- Önceki Mesaj 16:01 ----------

@mert0507 Sırf partnere girebilmek için yapılıyor hocam.Forumda da daha öncesinde konuları açılmıştı sanırım.

Hocam inşallah öyle durum yoktur ya

Hocam çok geçmiş olsun Allah'ın izni ile alnın ak çıkarsın inşallah.

inşallah hocam inşallah

[MENTION=13595]mert0507[/MENTION] Arama izinleri olsun ev sahibi olmadan içeri girme yetkileri yok..Geçen gün komşumun evi arandı arama izinleri olduğu halde giripte işlem yapamadılar.Gelmesini beklediler kaç saat kapının önünde..

Kötü bir durum. Aklıma ilk acaba hırsızlar mı diye düşündüm ama bir yandan inşallah hırsız değillerdir diyorum diğer yandan karakolda sıkıntı çıkar diye inşallah hırsızlardır diyorum. Malesef hem kimliğin hem de arama izninin sahtesini yapabilecek yetenekte insanımız bol.

İç güvenlik yasasından sonra hem polisler istediği gün istediği saatte böyle bodoslama evimize dalıp arama tarama yapabilecekler hem de bu yeni durumdan kendine iş çıkarıp polis kılığına giren hırsızlar da türeyecek bence :(

Geçmiş olsun inşallah olay çözülür de kurtulursun, gelişmelerden bizi de haberdar et. Bir Youtube'cu için bilgisayarsız kalmak da ayrı bir zorluk

İlginç ki ilginç hani siz bir şey yayınlamadıktan sonra veya biri ihbar etmedikten sonra öyle takip edildiğini falan düşünmüyorum herkesin
Çocuk *****su gibi durumlarda bilişim suçları çok iyi takip yapıyor hocam yani şikayete gerek yok daha önce doktorun biride yakalanmıştı bu şekilde bir kaç yıl oldu.. Sizi derin bir takibe alıyorlar hardiskte de çıkarsa ceza alıyorsunuz

arkadaslar proxy tipi programlar kullanmayın,dunya uzerınden acık olan ipler sakattır

hardiski falan geçtim insanın adı çıkacağına canı çıksın gibi bi duruma gitmez umarım.

[MENTION=13595]mert0507[/MENTION] Arama izinleri olsun ev sahibi olmadan içeri girme yetkileri yok..Geçen gün komşumun evi arandı arama izinleri olduğu halde giripte işlem yapamadılar.Gelmesini beklediler kaç saat kapının önünde..

Valla hocam eve pat diye girmişler okuldayım.

Kötü bir durum. Aklıma ilk acaba hırsızlar mı diye düşündüm ama bir yandan inşallah hırsız değillerdir diyorum diğer yandan karakolda sıkıntı çıkar diye inşallah hırsızlardır diyorum. Malesef hem kimliğin hem de arama izninin sahtesini yapabilecek yetenekte insanımız bol.

İç güvenlik yasasından sonra hem polisler istediği gün istediği saatte böyle bodoslama evimize dalıp arama tarama yapabilecekler hem de bu yeni durumdan kendine iş çıkarıp polis kılığına giren hırsızlar da türeyecek bence :(

Geçmiş olsun inşallah olay çözülür de kurtulursun, gelişmelerden bizi de haberdar et. Bir Youtube'cu için bilgisayarsız kalmak da ayrı bir zorluk

İnşallah hocam inşallah

Çocuk *****su gibi durumlarda bilişim suçları çok iyi takip yapıyor hocam yani şikayete gerek yok daha önce doktorun biride yakalanmıştı bu şekilde bir kaç yıl oldu.. Sizi derin bir takibe alıyorlar hardiskte de çıkarsa ceza alıyorsunuz

Ç.p**** sanal takip TİB'in elinde o yüzden rahatlıkla nokta tespit yapılabiliyor.

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

Valla hocam eve pat diye girmişler okuldayım.

İnşallah hocam inşallah

Bilgisayarlar temiz hocam hiçbirşey yok yani bu işlerle alakam olmaz ya hala şaşkınım

Ç.p**** sanal takip TİB'in elinde o yüzden rahatlıkla nokta tespit yapılabiliyor.

Öyle hocam direk bulmuşlar evi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri