Detayları ile pm alabilir miyim?Tum pm ler gönderildi
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Detayları ile pm alabilir miyim?Tum pm ler gönderildi
NOT: HERKES DIREK PARA SORUYOR. BIR SITE KOLAY BUYUMUYOR
SUAN KAZANÇ YOK ZATEN. BENDE 5 KURUS DAHI ALMADIM. YAVAS YAVAS SITE ICERIKLE DOLSUN BAKALIM
yav ne kızıyon sen adamlara adamlar para sorucak tabi babanın oglu mu bunlar senin
bende editör pesindeydim o yüzden bi bakayım dedim konuya fakat buldum ben kimse msj atmasın bosyere zaman kaybetmeyin
Arkadaslar kimse babasinin hayrina is yapmaz bende yapmam.Site daha 2 aylik var yok.site oturmadi. Toplasan 100-150 içerik var. Site iyice dolsun sabit günlük ziyaretçi kitlesi olussun bakalım bi. Bende para kazanmiyorum. Anca içerik giriyorum. 3-4 ay site oturma süreci var. Site iyice otursun bakalim. Para kazanilsin hakkina ne düşüyorsa verilecek. Suan biz olmayan parayi nasil verelim?
---------- Spam Engelliyici 02:23 ---------- Önceki Mesaj 02:22 ----------
Estağfurullah ne kızması hocam. Sadece bu site işlerinde direk para yok. Onu demek istiyorum
hocam o zaman 3-4 ay sonra açacaksın konuyu yada ilk mesaja yaz,makalelerini test etmek isteyenler için falan diye öyle gönüllü olan çıkarsa bulursun.yoksa acil editör dedbu işin piyasası bellidir zaten.ayda 90 içerik en az 100 er kelimeden ortalama 100 lira yapar.
Yanlış anlaşılma var. Ise başlayan süreli calismayacak. Bir nevi siteye ortak olacak gibi düşün. Biz ne kasanirsak o da onu alacak.atiyorum 1000 tl mi kazanildi. 200 tl site gideri diyelim. 800/calisan sayısı. Bu şekilde olacak.
tamam hocam ilk mesajı güncelle bunları açık açık yaz.bu dedikleriniz başka türlü anlaşılmaz.
yaz oraya site işlerine uzak olup da işleyişin nasıl olduğunu anlamak isteyene,wp siteye içerik nasıl girilir,nasıl makale yazılır hem uygulayıp hem de öğrenmek isteyenler........
bir çok kişide bu işlere girmek isteyip uzak oldugundan cesaret edemiyor...girsinler işin merkezinden farkına varsınlar neyin ne olduğunu...
Hocam yanlış anlamayın ama bir site kuru özgün yazıyla tutmaz. Şuan binlerce özgün yazı yazılan site var. Özgün yazının yanında yapılması gereken çok şeyler var. Rekabet edilen sektöre göre yatırım yapmakta gerekebilir. Örnek veriyorum. Oto sanayicide bir esnafa site yaptığım zaman kolaylıkla çoğu kelimede üste çıkarım. Neden çünkü aranma hacmi düşük. Rekabet yok. para yok. Ancak haber, film, oyun vb. vb gibi rekabetli sektörlerde yatırım yapmadan ilk sayfaya bile çıkmam mucize olur![]()
Size sormak istediğim sorular?
Site adresi nedir?
Hangi sektörle rekabet ediyorsunuz?
Ekiptekilerin tecrübesi ne kadar ?
Ekiptekilerin yaşları kaç?
Ekiptekilerin Seo açısından bilgileri varmı?
Ekiptekilerin Yazılım açısından bilgileri var mı?
Sosyal ağ sayfalarınız neler?
Ekiptekilerin sosyal ağla alakası ne kadar?
Örnek veriyorum. Bir moda sitesi kurduğunuz zaman 5 tane ortak olursa. O site 5 kişinin beklentisi karşılamaz. Niye çünkü aranma hacmi belli. Site sadece googleden gelen ziyaretçilerin sitedeki reklamlara tıklamasıyla kazandırır. Günlük 5k hit gelse gelen ziyaretçinin reklamlar dikkatini çekip tıklaması lazım. Tıklasa bile 5-10 kuruştan kazandırır. 5k hitten 100 kişi reklama tıklasa 10 kuruş olsa günlük 10 TL![]()
Örnek veriyorum. Bir eticaret sitesi kurduğunuz zaman 5 tane ortak olursa. O siteyle disipli çalışma ve yatırım gerektirir. Tutarsa satışa göre 5 kişi değil 50 kişiye bile ekmek yedirir. Neden çünkü ziyaretçiler ürün almaya gelir. Bir kısmı ürün alır. 5k hit gelse 100 kişi ürün alsa aldıkları için ortalama 10 tl komisyon bıraksa 100 TL eder. Tabii eticaret sektöründe komisyonlar değişken 50 tl komisyon bırakan ürülerde olur. Site kendini kanıtlamış güvenilir. marka bir siteyse 5k hitten 500 kişi ürün olur. Ürünü alanlar Ortalama 20 TL komisyon kazandırsa 500 kişi x 20 TL = 1.000 TL
Moda sitesinde ise ste tanıdık bir site bile olsa kimse şurada reklamlara bi tıklayıp demez. Yani tıklama oranı marka da olsa artmaz. Reklam dikkatini çekerse tıklar. Çekmezse tıklamaz. Eticaret sitesine insanlar ya fiyatlara bakmaya gelir yada ürün almaya gelir.
Sadece eticaret değil. Birçok alanda aranma hacmi geniş. Oyun, film, haber vs vs bi sürü alanlarda aranma hacmi geniş. 50k bile hit gelebilir. Ama moda blogunda 50k hit olması mucize olur.
Biraz uzun yazdım ama Hangi sektörde bir site açtınız onu sormak istedim.
Hocam yanlış anlamayın ama bir site kuru özgün yazıyla tutmaz. Şuan binlerce özgün yazı yazılan site var. Özgün yazının yanında yapılması gereken çok şeyler var. Rekabet edilen sektöre göre yatırım yapmakta gerekebilir. Örnek veriyorum. Oto sanayicide bir esnafa site yaptığım zaman kolaylıkla çoğu kelimede üste çıkarım. Neden çünkü aranma hacmi düşük. Rekabet yok. para yok. Ancak haber, film, oyun vb. vb gibi rekabetli sektörlerde yatırım yapmadan ilk sayfaya bile çıkmam mucize olur![]()
Size sormak istediğim sorular?
Site adresi nedir?
Hangi sektörle rekabet ediyorsunuz?
Ekiptekilerin tecrübesi ne kadar ?
Ekiptekilerin yaşları kaç?
Ekiptekilerin Seo açısından bilgileri varmı?
Ekiptekilerin Yazılım açısından bilgileri var mı?
Sosyal ağ sayfalarınız neler?
Ekiptekilerin sosyal ağla alakası ne kadar?
Örnek veriyorum. Bir moda sitesi kurduğunuz zaman 5 tane ortak olursa. O site 5 kişinin beklentisi karşılamaz. Niye çünkü aranma hacmi belli. Site sadece googleden gelen ziyaretçilerin sitedeki reklamlara tıklamasıyla kazandırır. Günlük 5k hit gelse gelen ziyaretçinin reklamlar dikkatini çekip tıklaması lazım. Tıklasa bile 5-10 kuruştan kazandırır. 5k hitten 100 kişi reklama tıklasa 10 kuruş olsa günlük 10 TL![]()
Örnek veriyorum. Bir eticaret sitesi kurduğunuz zaman 5 tane ortak olursa. O siteyle disipli çalışma ve yatırım gerektirir. Tutarsa satışa göre 5 kişi değil 50 kişiye bile ekmek yedirir. Neden çünkü ziyaretçiler ürün almaya gelir. Bir kısmı ürün alır. 5k hit gelse 100 kişi ürün alsa aldıkları için ortalama 10 tl komisyon bıraksa 100 TL eder. Tabii eticaret sektöründe komisyonlar değişken 50 tl komisyon bırakan ürülerde olur. Site kendini kanıtlamış güvenilir. marka bir siteyse 5k hitten 500 kişi ürün olur. Ürünü alanlar Ortalama 20 TL komisyon kazandırsa 500 kişi x 20 TL = 1.000 TL
Moda sitesinde ise ste tanıdık bir site bile olsa kimse şurada reklamlara bi tıklayıp demez. Yani tıklama oranı marka da olsa artmaz. Reklam dikkatini çekerse tıklar. Çekmezse tıklamaz. Eticaret sitesine insanlar ya fiyatlara bakmaya gelir yada ürün almaya gelir.
Sadece eticaret değil. Birçok alanda aranma hacmi geniş. Oyun, film, haber vs vs bi sürü alanlarda aranma hacmi geniş. 50k bile hit gelebilir. Ama moda blogunda 50k hit olması mucize olur.
Biraz uzun yazdım ama Hangi sektörde bir site açtınız onu sormak istedim.
Neden alaylar gibi soruyorsunuz? Tek bi soruyla sorulabilirdi bu..Belki siz çok bilgilisiniz belki konuyu açan arkadaş bilgili değil.Belki kazanamayacak belki çok sağlam para kazanacaklar.Ayrıca wordpress'te makale girmenin yaşla tecrübe ile yada yazılım bilgisiyle yada sosyal ağla ilgisiyle ne alakası var anlamıyorum doğrusu..
Siteyle İlgili Bir Sorun Var...
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.